.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Към женската аудитория:)

Здравейте Имам въпрос към момичетата във форума..Значи аз съм доста забавен и мога да накарам едно момиче да се разглоби от смях стига да я познавам горе долу естествено..често така карам хората около мен да се смеят,обаче се замислих..дали не изглеждам като..Олигофрен .. вие какви обичате по-забавни,които лесно ви карат да се смеете и т.н .. или сериозни момчета,който не се държат лигаво от време на време ..просто мнение искам моля без убиди ..

Ии още нещо .. ся като ходя на кафе или се прибера така по- рано като днес сядам на компа така,обаче някой път сядам да чета книги..изчел съм всички на Здрач всички , на Хари Потър всички .. чел съм Последна песен , Незабравима , Тетрадката и тези .. доста такива книги чета .. и да съм честен понякога ми се подиграват малко заради това..в смисъл казват ,че съм някакъв такъв луд ,че се занимавам да чета книгии и такива неща...така съм изглеждал като зубар когато казвам ,че чета тези книги и т.н .. и сега като гледам някой от приятелите ми прекарват цял ден пред компа и се чудех аз така наистина дали изглеждам като зубар или нещо такова..вие какво мислите?

Много съжалявам за правописните грешки просто съм на Лап Топ и честно да си кажа много бъркам бутоните..

Също така се надявам да не обиждате или нещо такова..просто питам вие какво мислите..

такива като теб харесваме стига да не си дразнещо лигав и да не е нон стоп във всяка ситуация

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Към женската аудитория:)

Цитирай Първоначално написано от summerz
    изчел съм всички на Здрач
    Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Аз харесвам такива хора с чувство за хумор и да има смях.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    изчел съм всички на Здрач
    Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.
    Не слушам Джъстин ..няколко песни ми харесват ,но горе долу не го слушам не ме кефи особено ^^ .. пък и чел съм Здрач,защото по 1 време всички бяха полудели по него и реших да ги изчета да видя как са..не са от най-добрите книги ,а за момичето дето написа 2рия коментар,естествено..всичк си има граници

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма да приличаш на олигофрен, ако си знаеш границата. Понякога просто имаш нужда да бъдеш сериозен.
    А за книгите... Много е хубаво, че четеш книги. Ама тези бозави истории повече приягат на момичета. Гледай към бъзиците си приятелите ти да не добавят и лафа, че си ляв.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ами приятеля ми чете МНОГО книги, без разбира се да ме пренебрегва заради тях, и това беше първото нещо, което ме впечатли в него! Освен това, в началото не толкова, но сега се спуква да се лигави и нон стоп се смея с него. На моменти даже се дразня, че не се опитва да бъде сериозен, когато поискам, но пък после винаги съжалявам, че съм се дразнела, защото това е нещото, което обичам най-много в него! Че дори в най-ужасното ми настроение, той е единствения човек, който може да ме развесели БУКВАЛНО за секунди..

Така че... да харесвам забавни момчета!
    work in progress.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Дай некоя твоя снимка и ще ти отговориме много конректно!

Евала за книгите, няма защо да се притесняваш, че си бил зубър или не знам какво още. Аман от хора, незапознати със значението на въпросната дума.
    Иначе и на мен ми допадат забавни момчета с чувство за хумор, които да знаят как да те разсмеят винаги, но и да могат да се държат сериозно, ако се наложи.

Няма да пращам снимка,аз мисля ,че съм хубав,имам си самочуствието ,не съм тук ,защото искам да се запознавам с момичета просто исках да питам какво мислите ;п .. междо другото много съм далече от това да съм "гей" или нещо такова..съгласен съм,че "Последна песен" и тези от същия автор са малко за женската част,но пък ги прочетох нямаше какво да правя така че ..аз не си падам по женски книги просто 1 приятелка ми ги предложи и така

да и аз харесвам такива момчета, ама нали да си знаят кога не трябва да се лигавят
    P.S. предполагам си и романтичен...

Цитирай Първоначално написано от glorka94
    да и аз харесвам такива момчета, ама нали да си знаят кога не трябва да се лигавят
    P.S. предполагам си и романтичен...
    Даа романтичен съм сиии .. а бе такъв съм сии .. направо съм супер..и съм си 1 такъв скромничак ..

Момчето си получи и успокоението, и комплиментите, и фенките, получи си дневната доза обожание и сега ще спи спокойно.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Момчето си получи и успокоението, и комплиментите, и фенките, получи си дневната доза обожание и сега ще спи спокойно.
    Когато напиша тема,и преди да вляза и видя ,че последното мнение е на Мармаладка ми става лошо..чесно .. от сичките ти 4000-5000 хиляди мнения тии сигорно имаш 10 в които не се заяждашш , или няма заядлива нотка..все тая..нищо лиЧно ..

И?
    Ами ,научи се ,че някой хора искат съвети (не говоря за мен конкретно ) .. просто спри да се заяждаш..не че с 1 мнение което напиша сега ти ще спреш..просто е безмислено..нека спрем да пишем,защото ще се превърне в спам.

Когато напиша тема,и преди да вляза и видя ,че последното мнение е на Мармаладка ми става лошо..чесно .. от сичките ти 4000-5000 хиляди мнения тии сигорно имаш 10 в които не се заяждашш , или няма заядлива нотка..все тая..нищо лиЧно ..
    на мен не ми прозвуча като заяждане,а изразяване на мнение.

иначе дам като цяло забавните ТиПоВе ме кефят!!!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Докато има кой да ми се връзва и да ми се обяснява - ще се.
    Плюс това пускате откровено тъпи теми във ФОРУМ, където не може вечно да има мир и любов, и някой на някого си да прави четки.

Докато има кой да ми се връзва и да ми се обяснява - ще се.
    Плюс това пускате откровено тъпи теми във ФОРУМ, където не може вечно да има мир и любов, и някой на някого си да прави четки.

Да съгласен съм,но има и доста по-тъпи и безмислени теми от тази,а тук аз искам мнения..не питам дали съм бременен или как да кажа на някое момиче ,че я харесвам ,защото съм уЖасно срамежлив , както 70% от темите ..

Град
    Испания.
    И?
    Ами ,научи се ,че някой хора искат съвети (не говоря за мен конкретно ) .. просто спри да се заяждаш..не че с 1 мнение което напиша сега ти ще спреш..просто е безмислено..нека спрем да пишем,защото ще се превърне в спам.
    Човече не я слушай тая, прави и кеф да се заяжда. Аз я базикам от време на време.
    Ще ти дам един мъжки съвет, добре им праиш смях тва онова, гледай да не се лигавиш много щото ставаш банален, междудругото и аз бях така преди такаче няма лошо сами мери границите.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Аз лично харесвам забавни момчета , които могат да ме разсмеят , да ми оправят настроението.Но всяко нещо си има граници.Ако не прекаляваш това ти е в плюс.
    А пък за книгите . . какво като другите прекарват следобедите си пред компютрите ? Обичам да четеш , ами чети си.Никой нищо не може да ти каже.Аз смятам,че е доста хубаво.

Аз какъвто съм ухилен вид се засмивам на най-малката простотия, пък някой дето му се отдават тея неща може да ме събори от мястото където стоя.
    Аз обожавам да чета книги. Но не лигни от сорта на здрач и т.н. И уважавам много хора, които обичат да четат.
    за всеки влак си има пътници.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Един от важните фактори е чувството за хумор. Но това не означава, че трябва да се лигави и да прекалява. От моя гледна точка, ненавиждам лигави момчета. Разсмивай хората около теб, но улучи момента. А това, че четеш книги е чудесно, но по - добре чети класически книги, отколкото някакви тъпи бози, няма да впечатлиш кой знае колко едно момиче с това, че си прочел някоя поредица от нашумял автор, която е станала модерна в последствие . И бъди различен, не се опитвай да харесваш същите неща, които харесват повечето момичета, винаги има изключения, а и ние се впечатляваме от стила, а не от подражанието
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

обичам забавните момчета, но лиготията им да е в рамките на нормалното!Последният,с който ходих беше изключително натрапчиво и досадно лигав...абе типичното мамино синче...УЖАС!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

[b]Ии още нещо .. ся като ходя на кафе или се прибера така по- рано като днес сядам на компа така,обаче някой път сядам да чета книги..изчел съм всички на Здрач всички , на Хари Потър всички .. чел съм Последна песен , Незабравима , Тетрадката и тези .. доста такива книги чета .. и да съм честен понякога ми се подиграват малко заради това..в смисъл казват ,че съм някакъв такъв луд ,че се занимавам да чета книгии и такива неща...така съм изглеждал като зубар когато казвам ,че чета тези книги и т.н .. и сега като гледам някой от приятелите ми прекарват цял ден пред компа и се чудех аз така наистина дали изглеждам като зубар или нещо такова..[b]
    Да четеш книги значи да си зубър ?!?! И като тези твои приятели прекарват по цял ден пред "компа" с това много велики ли стават,някакво супер постижение ли е?Какво можеш да спечелиш от киснене пред компютъра по цял ден?Например очила 8-ми диоптър,излишни мазнини,мигрена,затъпяване .Продължавай да си четеш пък като ти се подиграват че си "зубър" не им обръщай внимание.Мен пък много ме дразни като гледам из разни форуми и сайтове на въпрос "любима книга" примерно някой да отговори с "аз не чета книги" или "тая дума не я знам" това е все едно да се хвалиш че си тъп.И по мое мнение по-свестните момичета обичат няк'ви по интелектуално напреднали хора с които да обсъждат всякакви теми,а не да слушат как някъ'в е направил 200 фрага на ЦС или как е взел няк'ви брадви ли,лопати ли и тем подобни глупости от "WOW".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си