.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Град
    in the reality : )
    Браво, че си забавен, браво, че четеш книги /рядко срещано явление, особено при момчетата/, обаче... "Здрач"!? "Тетрадката"!? По-добре не чети. Тва са книги за 13-годишни тийнейджърки. Прочети Дан Браун, Агата Кристи, някое криминале, фантастика, философска книга... Ако искаш развлечение по-добре гледай филми. Аз съм на мнение, че книгата трябва да обогати философския и културния ти мироглед... а не да четеш мелодрами. Но това си е мое мнение.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от pochti
    такива като теб харесваме стига да не си дразнещо лигав и да не е нон стоп във всяка ситуация
    +1

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Браво, че си забавен, браво, че четеш книги /рядко срещано явление, особено при момчетата/, обаче... "Здрач"!? "Тетрадката"!? По-добре не чети. Тва са книги за 13-годишни тийнейджърки. Прочети Дан Браун, Агата Кристи, някое криминале, фантастика, философска книга... Ако искаш развлечение по-добре гледай филми. Аз съм на мнение, че книгата трябва да обогати философския и културния ти мироглед... а не да четеш мелодрами. Но това си е мое мнение.
    Ахехе чел съм ги аз..да съм честен споменах тези романтични бози ,защото мислех ,че повечето четете такива книги и просто ей така да ви е ясно г/д .. Хари Потър си е класика офк. . благодаря за добрите коментари <33

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от summerz
    Няма да пращам снимка,аз мисля ,че съм хубав,имам си самочуствието
    Хубав, готин със самочуствие би пуснал своя снимка! Ето къде ти е проблема... Нещо във външния ти вид куца както и това четене на здрач..

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Няма да пращам снимка,аз мисля ,че съм хубав,имам си самочуствието
    Хубав, готин със самочуствие би пуснал своя снимка! Ето къде ти е проблема... Нещо във външния ти вид куца както и това четене на здрач..
    Грешишш,просто не искам да пускам снимка,защото се преместих в нова къща и правя всичко от лап топ,а на него нямам снимки..апък не съм много голям фен на Фейсбук,Импулс и други шитни ..Това със Здрач много навътре си го взел аз само споменавам книгите,които са по-нашумели в момента,не че чета само тях това са глупости .. Тетрадката и Последна песен и тези са любовни бози и изобщо не ми харесаха да съм честен така че се бъркаш Мноуууу <33 ..

П.П ТИ Що не спиш в 4:09 бе О.о ..

Re: Към женската аудитория:)

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    изчел съм всички на Здрач
    Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.
    Не слушам Джъстин ..няколко песни ми харесват
    ама е честно момчето

по темата: бих излезнала с теб ама само да ти знам фейса до неразбралите не говоря за фейсбук изглеждаш забавен и + това не харесвам някФи скучни момченцъЪъЪ .. разлигавих се

Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.
    ама е честно момчето

по темата: бих излезнала с теб ама само да ти знам фейса до неразбралите не говоря за фейсбук изглеждаш забавен и + това не харесвам някФи скучни момченцъЪъЪ .. разлигавих се
    Нали ти казвам невероятен хубавец..и от всички невероятни черти дето изброих в невероятния ми характер най-невероятната е ,че съм скромен и НИКОГА пак казвам НИКОГА не говоря за себе си

изчел съм всички на Здрач всички , на Хари Потър всички .. чел съм Последна песен , Незабравима , Тетрадката и тези .. доста такива книги чета ..
    Че то тва книги ли са бе лол
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Доста самохвално ми се видя, но все пак..
    Не знам дали другите момичета те харесват, но лично аз харесвам такива момчета, като тебе

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Доста самохвално ми се видя, но все пак..
    Не знам дали другите момичета те харесват, но лично аз харесвам такива момчета, като тебе
    Това със самохваленето е просто шега..не съм самохвалко.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Хубаво е, че си забавен и хората около теб се смеят. Но не прекрачвай границата на забавното с баналното, защото тогава няма да си забавен ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Няма нищо лошо в това да имаш чувство за хумор,но не и прекалено лигаво става доста досадно...

ама е честно момчето

Нали ти казвам невероятен хубавец..и от всички невероятни черти дето изброих в невероятния ми характер най-невероятната е ,че съм скромен и НИКОГА пак казвам НИКОГА не говоря за себе си

Ти чуваш ли се вееее!?!??!??!?!?
    ..::Човек никога не знае::..

Голям ентусиаст си да знаеш... ква е тая еуфория около тебе
    ..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето

Цитирай Първоначално написано от fungus
    малки са ти циите, не щем да те слушам

Цитирай Първоначално написано от Innocente
    ама е честно момчето

Нали ти казвам невероятен хубавец..и от всички невероятни черти дето изброих в невероятния ми характер най-невероятната е ,че съм скромен и НИКОГА пак казвам НИКОГА не говоря за се** си

БЕЕЕЕЕЕ пак нищо не си разбрала бееееееееееееееееееееееее еееее

Цитирай Първоначално написано от Innocente
    ама е честно момчето

Нали ти казвам невероятен хубавец..и от всички невероятни черти дето изброих в невероятния ми характер най-невероятната е ,че съм скромен и НИКОГА пак казвам НИКОГА не говоря за се** си

БЕЕЕЕЕЕ пак нищо не си разбрала бееееееееееееееееееееееее еееее
    Ташак ли си прайте бЕЕЕЕ?Е?Е?Е?Е?Е?Е?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Хубаво е да си забавен,момичетата харесваме момчета с чувство за хумор...Стига шегите ти да не са плоски
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    споко и на мен ми казаха че съм зубър,въпреки,че съм чела точно 2 книги в живота си,и аз умея да забавлявам хората,но моя съвет към теб е:да не ти пука,кво говорят за теб,на мене ми харесват забавните момчета,но и да са сериозни за някой не6а
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    Интересно .... Много ме учуди ,това че четеш книги , защото рядко някое момче ще седне и ще почне да чете ! Евалата ! Аз обужавам забавните момчета , е , както казаха и преди мен , стига да е в границата на нормалното ! Наистина трябва да си сериозен в някои неща ! А това ,че ти казват,че си зубър : първо- не е вярно според мен и второ - кво ти пука,че ти казват така , по-късно на теб тва ще ти е в полза , а те с тея компютри нищо не печелят .. !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,харесвам забавни мъже,но и такива,които си знаят границата.Смях,смях,но когато се наложи трябва да можеш и сериозен да бъдеш.
    За книгите-и аз чета,когато имам време,и други четат.Но четенето на книги не означава,че ставаш зубър.

Ами няма нищо лошо в това да си забавен, но с граници, защото наистина може да те помислят за лигльо но добре че не мълчиш като пън, излизала съм с такива и са пълна скръб................

Защо никой по доло не разграничава лигавото от забавното ... дори сега да минава номера с лигавенето по на горе никак не го виждам ... като цяло думата лигавене хич не приляга на момче/мъж... ... както и на жените да псуват ...бъди си забавен ... ама що трябва да се лигавиш ... ако с лигавенето си правиш смях на околните определено си клоун братле ... тегли си ножа ... нз какъвто искате ме наречете, но от както спрях да си напикавам обувките като пикая спрях и книги да чета ... в момента има толкова много информация из нета че ... не виждам никакъв смисъл да си обогатявате речниците и общата култура чрез книгите ... всичко това става безмислено ...искате или не ... и нз как ви се струва но за напред книгите изобщо ще отпаднат като вариант ... вестници на пазара няма да се намират ... понеже преди да отиде във вестника статията минава през интернет... а някой може ли да ми обясни с какво книгата е по-полезна от интернета и какви са плюсовете на книгата пред интернета

ОneGuy, не си прав, ама въобще не си прав. Първо, че компютъра е вреден, припадат хора. Второ, бая ще се изпотиш, ако се опиташ да намериш из интернет пълен вариант на "Параграф 22" или "Испанска кръв" или някоя друга книга. И друго: представи си, че отиваш някъде за 2 седмици и се окаже, че няма интернет, телевизора хваща само един канал от 2 до 5 следобед... и за щастие си пъхнал КНИГА в багажа. А? Удоволствието просто да седнеш и да почетеш е голямо и дава чувство за завършеност. Мисля, че тези аргументи са ди достатъчни.

PS: сори, че се отклоних от темата... какво да ти кажа, сам си прецени и се сдържай

Цитирай Първоначално написано от nevermind1313
    ОneGuy, не си прав, ама въобще не си прав. Първо, че компютъра е вреден, припадат хора. Второ, бая ще се изпотиш, ако се опиташ да намериш из интернет пълен вариант на "Параграф 22" или "Испанска кръв" или някоя друга книга. И друго: представи си, че отиваш някъде за 2 седмици и се окаже, че няма интернет, телевизора хваща само един канал от 2 до 5 следобед... и за щастие си пъхнал КНИГА в багажа. А? Удоволствието просто да седнеш и да почетеш е голямо и дава чувство за завършеност. Мисля, че тези аргументи са ди достатъчни.

PS: сори, че се отклоних от темата... какво да ти кажа, сам си прецени и се сдържай
    Майна.... в момента се продават лаптопи с ниски параметри на ниски цени ... ама ако ще го ползваш само за четене и интернет не ти трябва повече ... и безжичен интернет из цяла България ... плюс това виж че нашия човек чете защото много говорили хората за здрач ... не защото го кефят такъв тип книги ...

Е то Здрач си е страхотен .. няма втори такъв Аа .. за бобъро .. Бобъра си е бобър .. Таа по темата .. наистина има разлика между лигави и забавни момчета на мен например ми харесва някой да ме забавлява ,но да не прекалява с лигавщините ,защотоо ..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си