.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен Аватара на gabsit000
    ами да харесвам такива момчета шегаджии,ест.,че в границата на нормалното,тъй като някои не я усещат кога я прекрачват и става грубо... а за книгите аз не мисля,че има нещо лошо да се интересуваш или в това да си грамотен ...те са много по-хубави от това да изледаш филма,в книгата има много повече описание на картината,на пейзажа или на някоя ситуация в историята...така обогатяваш речника си..по-лесно ще можеш да се изразяваш .. макър,че и аз съм от тези мързеливите,на които им е по-лесно да си дръпна филмчето и да си го изледам за час,два ..вместо да отделя повече време да прочета книгата,което никак не говори хубаво за мен ..ама какво да се прави,ще ми дойде някога акъла..надявам се да не е много късно

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Казах ,че съм забавен ,а не лиглъв..има разлика..Oneguy аз твойте блестящи логики не ги слушам,защото виждам ,че ти във всяка тема се правиш на най-великия разбирач..Прочетох Здрач,защото всички говореха за нея и реших да видя какво става на вапрос аз колко пъти да ти кажа ти четеш ли изобщо?? А ако ми казваш ,че книгите са безмислени и по-добре да седя на компа .. ти си луд ..

Re: Към женската аудитория:)

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от summerz
    изчел съм всички на Здрач
    Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.
    пропусна братята джонас

хайде момичета ето го идеалния

Казах ,че съм забавен ,а не лиглъв..има разлика..Oneguy аз твойте блестящи логики не ги слушам,защото виждам ,че ти във всяка тема се правиш на най-великия разбирач..Прочетох Здрач,защото всички говореха за нея и реших да видя какво става на вапрос аз колко пъти да ти кажа ти четеш ли изобщо?? А ако ми казваш ,че книгите са безмислени и по-добре да седя на компа .. ти си луд ..
    Да във всяка тема се правя на разбирач преди ден се върнах от морето и не съм писал от 10 дена ама той решил че във всяка тема се правя на разбирач ...не носиш на критика ... тогава какво правиш тук ? ти съвет ли искаш от мен/нас или да си наложиш мнението ... за мен четенето на книги е безсмислено... не казвам че стоенето на компа е полезно ... казвам че за мен е по практично (никое облъчване не е полезно) а ти дето толкова много четеш пишеш "вапрос" и "безмислени" някфи нелепи грешки който не може по никакъв начин да кажеш че са от бързина

Супер фен Аватара на lyfche
    Разбира се,че харесваме да ми разсмиват повече ,от колкото през цялото време да е сериозен мъжа,но да не с елигави постоянно и някво дразнещо,да си има граница.И това,че четеш книги няма лошо.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Разбира се,че харесваме да ми разсмиват повече ,от колкото през цялото време да е сериозен мъжа,но да не с елигави постоянно и някво дразнещо,да си има граница.И това,че четеш книги няма лошо.
    Само аз ли смятам че не правите разлика ... човек може да си е сериозен и пак да е забавен ...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Кефиш, човек
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Кефиш, човек
    А сега оженете се ... все пак е прочел здрач ... може да ти разкаже по подробно филма :ЛД

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Кефиш, човек
    А сега оженете се ... все пак е прочел здрач ... може да ти разкаже по подробно филма :ЛД

оо айде стига деее. Какво като го е прочел? Голяма работа...
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Кефиш, човек

Ще кажа нещо нетипично за мен ,обаче ако пишеш още малко в същия тон ще изглеждаш сякаш завиждаш .. не казвам,че има за какво но честно да ти кажа като говориш така..споко лолх..

Град
    Варна ^.^
    Кефиш, човек

Ще кажа нещо нетипично за мен ,обаче ако пишеш още малко в същия тон ще изглеждаш сякаш завиждаш .. не казвам,че има за какво но честно да ти кажа като говориш така..споко лолх..
    За мен ли става въпрос или за OneGuy ?
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    такива като теб харесваме стига да не си дразнещо лигав и да не е нон стоп във всяка ситуация

Оо ,я стига аз не намирам никакъв смисъл в четенето на книги ,но това е друг въпрос Така че стига сте спорили (ако мога да го нарека спор)
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Кефиш, човек

За мен ли става въпрос или за OneGuy ?
    Става дума за " oneguy " ,просто ,защото има добри отзиви към темата..в смисъл получавам хубави отговори към вапроса ми,а не някакви убиди или нещо такова , той мисля ,че реши да се намеси .. каза "КЕФИШ ПИЧ " и той веднага отдолу..еми "ЖЕНЕТЕ СЕ" ,сякаш завижда така прозвуча тъпо ..

Град
    Варна ^.^
    Просто не е могъл да си замълчи... простотията много трудно се задържа на едно място
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Евала за книгите, няма защо да се притесняваш, че си бил зубър или не знам какво още. Аман от хора, незапознати със значението на въпросната дума.
    Иначе и на мен ми допадат забавни момчета с чувство за хумор, които да знаят как да те разсмеят винаги, но и да могат да се държат сериозно, ако се наложи.
    прааааава : ) сииии на същото мнение съм и аз

Няма за какво да завиждам ... всеки си знае своето и си държи на неговото .... а на теб вдига ли ти се самочувствието като четеш книги споделяш във форума и получаваш не толкова добри отзиви ??

Различен си, интересен си. Допадаш ми.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    такива като теб харесваме стига да не си дразнещо лигав и да не е нон стоп във всяка ситуация
    съгласна

Цитирай Първоначално написано от kombarka

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Поздравления,ето тук спечели голяма част от женската аудитория във форума.Сега ако кажеш,че слушаш и Джъстин Бобър евала.
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Струва ми се,че от нас се искаше да обсъждаме дали ни допадат такъв тип момчета,а не каква "боза" били тея или онея книги,мненията на тази Мармаладка и т.н. На мен лично ми допадаш по това което си писал за себе си.Имам доста приятели момчета,които четат много и не мога да разбера защо всички ги смятат за странни и задръстени (поне тея от класа ми)Та както и да е,малко се отнесох,тръгнах за мои си работи да разправям.Продължавай в същия дух и не им обръщай внимание на тея дето ти викат да не четеш това или онова.Всеки има различно мнение,на всеки не може да се угоди,живота си е твой и ти си решаваш какво да правиш! (с това в началото не исках да обидя никой,просто ми направи впечатление)
    If my heart had a face,it would be smiling...

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Кое му беше толкова смешното?

Това ли беше целта на темата ?Само чакаш някой да клъвне и ... целувки милувки ... сега и искай на лично телефонче ... скайпче ... не това не е начина братле ...

Това ли беше целта на темата ?Само чакаш някой да клъвне и ... целувки милувки ... сега и искай на лично телефонче ... скайпче ... не това не е начина братле ...
    Да,чакам да клъвнат точно позна хубаво,че някой го направи,вече и исках скайп даже се видяхме на живо,утре ще и предложа брак и така ..и по скайп и пиша целуфки милуфки (емотиконки) това значи ,че много я обичам,е тва си е истината казах я .. жалко раскри ме,край .. се пак честитете ми за сватбата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си