- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към женската аудитория:)
ами да харесвам такива момчета шегаджии,ест.,че в границата на нормалното,тъй като някои не я усещат кога я прекрачват и става грубо... а за книгите аз не мисля,че има нещо лошо да се интересуваш или в това да си грамотен ...те са много по-хубави от това да изледаш филма,в книгата има много повече описание на картината,на пейзажа или на някоя ситуация в историята...така обогатяваш речника си..по-лесно ще можеш да се изразяваш .. макър,че и аз съм от тези мързеливите,на които им е по-лесно да си дръпна филмчето и да си го изледам за час,два ..вместо да отделя повече време да прочета книгата,което никак не говори хубаво за мен ..ама какво да се прави,ще ми дойде някога акъла..надявам се да не е много късно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Казах ,че съм забавен ,а не лиглъв..има разлика..Oneguy аз твойте блестящи логики не ги слушам,защото виждам ,че ти във всяка тема се правиш на най-великия разбирач..Прочетох Здрач,защото всички говореха за нея и реших да видя какво става на вапрос аз колко пъти да ти кажа ти четеш ли изобщо?? А ако ми казваш ,че книгите са безмислени и по-добре да седя на компа .. ти си луд ..
пропусна братята джонасПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
хайде момичета ето го идеалния![]()
Да във всяка тема се правя на разбирач преди ден се върнах от морето и не съм писал от 10 дена ама той решил че във всяка тема се правя на разбирач ...не носиш на критика ... тогава какво правиш тук ? ти съвет ли искаш от мен/нас или да си наложиш мнението ... за мен четенето на книги е безсмислено... не казвам че стоенето на компа е полезно ... казвам че за мен е по практично (никое облъчване не е полезно) а ти дето толкова много четеш пишеш "вапрос" и "безмислени" някфи нелепи грешки който не може по никакъв начин да кажеш че са от бързинаПървоначално написано от summerz
Разбира се,че харесваме да ми разсмиват повече ,от колкото през цялото време да е сериозен мъжа,но да не с елигави постоянно и някво дразнещо,да си има граница.И това,че четеш книги няма лошо.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Само аз ли смятам че не правите разлика ... човек може да си е сериозен и пак да е забавен ...Първоначално написано от lyfche
Кефиш, човек![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А сега оженете се ... все пак е прочел здрач ... може да ти разкаже по подробно филма :ЛДПървоначално написано от Paramour
;дПървоначално написано от OneGuy
оо айде стига деее. Какво като го е прочел? Голяма работа...
МОМИЧЕ!
No I can't
Ще кажа нещо нетипично за мен ,обаче ако пишеш още малко в същия тон ще изглеждаш сякаш завиждаш .. не казвам,че има за какво но честно да ти кажа като говориш така..споко лолх..Първоначално написано от Paramour
За мен ли става въпрос или за OneGuy ?Първоначално написано от summerz
МОМИЧЕ!
No I can't
Оо ,я стига аз не намирам никакъв смисъл в четенето на книги ,но това е друг въпросТака че стига сте спорили (ако мога да го нарека спор)
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Става дума за " oneguy " ,просто ,защото има добри отзиви към темата..в смисъл получавам хубави отговори към вапроса ми,а не някакви убиди или нещо такова , той мисля ,че реши да се намеси .. каза "КЕФИШ ПИЧ " и той веднага отдолу..еми "ЖЕНЕТЕ СЕ" ,сякаш завижда така прозвуча тъпо ..Първоначално написано от Paramour
Просто не е могъл да си замълчи... простотията много трудно се задържа на едно място![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
прааааава : ) сииииПървоначално написано от Monstre
на същото мнение съм и аз
![]()
Няма за какво да завиждам ... всеки си знае своето и си държи на неговото .... а на теб вдига ли ти се самочувствието като четеш книги споделяш във форума и получаваш не толкова добри отзиви ??
Различен си, интересен си. Допадаш ми.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Струва ми се,че от нас се искаше да обсъждаме дали ни допадат такъв тип момчета,а не каква "боза" били тея или онея книги,мненията на тази Мармаладка и т.н. На мен лично ми допадаш по това което си писал за себе си.Имам доста приятели момчета,които четат много и не мога да разбера защо всички ги смятат за странни и задръстени (поне тея от класа ми)Та както и да е,малко се отнесох,тръгнах за мои си работи да разправям.Продължавай в същия дух и не им обръщай внимание на тея дето ти викат да не четеш това или онова.Всеки има различно мнение,на всеки не може да се угоди,живота си е твой и ти си решаваш какво да правиш! (с това в началото не исках да обидя никой,просто ми направи впечатление)![]()
![]()
![]()
If my heart had a face,it would be smiling...
Кое му беше толкова смешното?Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Това ли беше целта на темата ?Само чакаш някой да клъвне и ... целувки милувки ... сега и искай на лично телефонче ... скайпче ... не това не е начина братле ...Първоначално написано от summerz
Да,чакам да клъвнат точно позна хубаво,че някой го направи,вече и исках скайп даже се видяхме на живо,утре ще и предложа брак и така ..и по скайп и пиша целуфки милуфки (емотиконки) това значи ,че много я обичам,е тва си е истината казах я .. жалко раскри ме,край .. се пак честитете ми за сватбата..Първоначално написано от OneGuy