- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към женската аудитория:)
За нейно съжаление нямаш чувство за хумор ... може би четенето на книги не е толкова добра идея... пробвай да откриеш таланта си ...
Да вярно е татеПървоначално написано от OneGuy
Забравих от колко време ме познаваш и знаеш какъв съм
,и ти ОПРЕДЕЛЕНО не завиждаш вече съм сигорен.
Като гледам какви книги четеш, трябва да си благодарен, че те наричат само "зубър".Иначе браво, просто се насочи към правилните книги. Забавен и приятен тип, който чете "На изток от Рая", например, е безценен.
А ако ще продължаваш в същия дух - Майли Сайръс май издаде книга, нападай.
![]()
Сега ако кажеш че играеш WoW и с допълнение че си прочел здрач ...Първоначално написано от summerz
Играех,стигнах до европейско парвенство,и спрях.Първоначално написано от OneGuy
Още нещо преди да изляза ще ти кажа,и ще бъда леко груб..СПРИ ДА МИ ПИШЕШ В ТЕМАТАТА КОМПЛЕКСИРАН ТАПАКО .. видях ,че завиждаш и че пишеш сякакви глупости усмихнах се на момичето и ти веднага скачаш вече баси ненормалника еби му майката О.о .. аре чаоПървоначално написано от OneGuy
Ако беше това което си описал нямаше да прави грешки като "тапако, и сякакви" ... просто искам да ти кажа че изглеждаш жалък ... както каза дори не те познавам за да има за какво да ти завиждам ... да ти завиждам за кое че четеш книги ли.... хайде не ставай смешен ... ти точно недей ми казвай какво и къде да правя ... още си напикаваш маратонките като пикаеш ...Първоначално написано от summerz
Пф брат не знаеш дори на колко съм,искам да те питам нещо..защо след 3-4 хубави коментари ти пишеш някой убиден?
Какво значение има дали си на 10-15-20 ?Първоначално написано от summerz
Да бъде едно момче забавно е страхотно, но не прекалявай и не се прави на шут.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.