- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно! :booooomb:
Моля ви помогнете трябва ми съвет за премахване на смучка моментално!Съжалявам ако повтарям темата но не можах да открия друга!
О дааа...момичето има смучка и мама ще я види и ще я напердаши.![]()
Сложи й малко фон дьо тен и пудра. Няма да я скриеш напълно, но поне леко ще я замаскираш. Ако е на врата си сложи ръката там сякаш се подпираш. Аз тъй съм крила разни неща [имах надпис на врата ДПС-Деси праи свирки]![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
С Лед ?
Или си сложи фон дьо тен,пудра или колектор..
Но каквото и да правиш,едва ли смучката ще
изчезне моментално (;
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Както каза SmilezZz, леда би трябвало малко да я поскрие, но няма да изчезне, намажи се с фон дю тен, или нещо подобно което малко да я скрие.![]()
Аз не се сещам за начин, по който една смучка може да се премахне! Използвай фдт или пудра (както ти казаха по-горе)!
мерси за съветите и не е за да я скрия от мама а от трениьора симерси
![]()
хахах кат не искаш да се вижда не давай да ти праватиначе шалчето става кат за навън
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Шалчето за навън, иначе няма как да тренира с шал.![]()
На бас, че си от тия в спортните училища дето като разберат, че не си девствен не те пускат на тренировки или те гонят.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Треньора може да ревнуваПървоначално написано от Claymore
![]()
А и не си праваАз съм завършил спортно училище, такива неща нямаше при нас
![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Чела съм,че се премахва като търкаш няколко часа с метална лъжица,по този начин лъжицата разкарва кръвта и става по-незабележима.![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last