.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: въпросче

въпросче

та реших да почвам да ходя на фитнес но първо да питам, та нали се казва " който пита, далече отива " та вапроса ми е ако може малко по така " напредналите " да ме информират, че не съм от най-умните :D та ако може да ме информирате малко за " анаболи " и вреден ли е, и другия ми вапрос е кое е по добре - креатин или анаболи....

Още не си почнал анаболи искаш.
    Тренирай малко и почни с добавките(протеин,креатин, минокиселини...)
    Анаболите само ще те напомпат и вредните ефекти са много,а като спреш да ги пиеш спадаш.Така че с тях не се захващай!
    А за добавки-тренирай поне няколко месеца.(Ако си на 14-15 и повече)

брат точно за това питам...защото не съм запознат...
    след колко месеца да почвам креатина ? 1-2 ?

П.П. на 14 съм

Супер фен

Re: въпросче

Цитирай Първоначално написано от CCooLL
    креатин или анаболи....
    На тая възраст за теб и креатинът е анабол. Изобщо си малък за фитнес. Ходи на лостовете да се люляш и да висиш за по-висок ръст

redbul2

ебати лафа...да се люляш на лостове...аз ще се " люлям " ама да не земе после ти да си сабираш зъбите от земята....и има огромна разлика междо анаболи и креатин...анаболи помага на мускола да расте а креатина увеличава енергийния запас вклиучително и задаржа водата в тялото...то по добре от малак да се почне да се тренира от колкото голям...

то по добре от малак да се почне да се тренира от колкото голям...
    Не е много вярно това.Докато организма още се развива не е препоръчително да се пият тия работи.Стани поне на 16 и започвай!

ПП:След няколко месеца правя 16,тренирам от 1 година и все още съм чист.

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    то по добре от малак да се почне да се тренира от колкото голям...
    Не е много вярно това.Докато организма още се развива не е препоръчително да се пият тия работи.Стани поне на 16 и започвай!

ПП:След няколко месеца правя 16,тренирам от 1 година и все още съм чист. :wink:
    ето такива постове ми тряят ;) мс за инфото ;)

Град
    TaM..
    Хем не си запознат , хем им чупиш зъбите Креатина не е един , че да се задържа вода . Почети темите в някои форум , след 5-10 дена четене ще си знаеш нещата горе-долу. Креатини не ти трябват още , анаболи ...ако имаш пари и искаш да се напомпаш от днес за вчера , зимай, ама разучи първо вредните ефекти , за да не се оплакваш после че пишока ти се свил с някои друг сантиметър , а и си прецакваш черен дроб и организма като цяло, не съм ти родител , не те познавам , като искаш си трови тялото .
    Забележка:Даже и да позакоравееш не се надявай съученичките ти да ти се лепят като мухи на мед. Почни нещо за здраве , съвета за лостовете си беше добър.

не ми е за ученичките...имам си приятелка...а и може да съм малък но ако стане дума за бой налитам на секи...не веднаш са ме викали в дирекцията или съм ял бой... тъй, че на секи налитам...ако ще и 100 кила да е и да е напонпан...

Хал хабер си нямаш зъби ше чупиш.
    Креатина не дава енергия, овеличава Мускулната маса, сила и малко издържливостта при това само ако се приема известно време, а не отведнъж. Само Монохидрата задържа вода, ама това е нещо доста непонятно за нас
    Не взимай нищо защото въобще не си запознат, почвай да четеш след някой друг месец четене ще си в час с нещата!

Град
    TaM..
    Kреатините даже като слаби добавки имат ограничения във възрастта и това не е случайно , земи си монохидрат като искаш 25-30 лв е и стига за месец, наи-много да качиш 2 кг , да изглеждаш подпухнал и да го изпикаеш като спреш.Чети във форумите , тренираи чисто и след половин година вече като доиде застоя земи нещо леко

Супер фен

redbul2

ама да не земе после ти да си сабираш зъбите от земята....
    Ахам, на всичкото отгоре и нагъл. Ще ядеш много бой на даскало с тоя дързък тон. Я си спомни кой си и какво представляваш!

CCooLL
    Новак
    Новак

МнениеПуснато на: Съб Авг 21, 2010 12:40 pm Заглавие: xexe Отговорете с цитат
    абе кажете някви тренирофки да тренирам че съм голяма хърба Razz там кат стаам рано сутрин ли вечер ли нз Razz единствената тренирофка коята правя е да си мия зъбити и повярвайте изморително е Razz ама сер кажете нещо Very Happy знам че тряя първи да имам маса че после мусколи но колкото и да ям просто не надебелявам метаболзма ми е бърз или нещо от сорка Razz кажете там лицеви упори ли или нещо от сорта и колкоа пати на ден Razz ще ме извинявате ама съм малко тъпичак Very Happy

CCooLL

Отговори: 14
    Видяна: 225
    МнениеФорум: Спорт и здраве Пуснато на: Съб Авг 21, 2010 2:55 pm Заглавие: xexe
    6te me izvinite samo za latinicata no trqq da pi6a barzo 6toto pi6a prez telefona i mi zema kinti
    13 godini
    47 kila
    viso4ina - nqmam si i na predstava, 165 be6e mai

47 килограмоФ бияч

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
    47 килограмоФ бияч
    + налита на всеки !!!
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Стромба за докато стане 40кг за да се орелефи на макс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си