Здравейте, искам да попитам..понеже започнах да си слагам пудра всеки ден, и отсега нататък така ще правя..пудрата може ли да навреди на лицето ми, ако си слагам всеки ден ии по-вреден ли е фон дьо тена за лицето от пудрата или не е? Мерси предварително.![]()
Аз мисла, че не е вредна.Аз например си слагам всеки ден перли и лицето ми е по - меко и по хубаво.
Но мисля,че фон дьо тена е по - вреден от пудрата. Така, че спокойно се ползвай пудричката
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Ами от една страна запушва порите, от друга седи по-добре (според мен). Аз използвам перли, но скоро мисля да ги подменя с минерална пудра..![]()
Зависи от кожата ти,както и от пудратаАз и фдт слагам и пудра (едно от двете де ;д )..и никога не ми са излизали пъпки от тях (а пудрата е на Импала :Д ) ...на други пък им излизат пъпки и черни точки от такива неща...трябва да пробваш..ако забележиш,че не ти влияе добре спираш
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Мерси много.А бихте ли ми казали какво представляват перлите за лице? Нещо като пудра или..
![]()
ами дакутийка с топчета
само че си ги слагаш с четка не с тампонче за да не се трошат
![]()
мерси за отговора.Първоначално написано от Bonita1991
![]()
Перлите се използват за подчертаване на скулите, нещо като руж.Първоначално написано от danibebi
Не са подходящи за цялото лице. Можеш да си ги слагаш върху пудрата.
Румел !!! Много хубава и на нормална цена![]()
Зависи от пудрата (дали е минерална или обикновенна) и от кожата на лицето. Напр. моята кожа е склонна към омазняване и когато си взех пудра по обикновенна (не си спомням марката) кожата ми след седмица постоянно използване започнаха да ми излизат малки пъпчици. И тогава се поразрових из интернет и открих, че минералните пудри са най-добрите за моята кожа. И след това си купих една на Max Factor и нямах никакви забележки лицето ми изглеждаше много естествено и свежо. След като ми свърши сега съм с Loreal. Струват около 26/28 лв. ако те интересува нещо виж из форума има доста теми за минералните пудри или питай.Първоначално написано от danibebi
![]()
някой казват че е вредно други полезно защото пък ти предпазва лицето от мръсотия ... ама според мен не е вредна стига след това да си измиеш хубаво лицето с подходящите продукти![]()
Може ли да ми препоръчате хубава пудра, но не много скъпа. Няма как да дам 30 лева за пудра, така че нещо около 10тина, 15 може.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!