- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемна кожа
Здравейте! Момче на 15 години съм и имам проблемна кожа - възпалени пъпки, червени петна, черни точки и т.н![]()
Измивам се с някъв почистващ гел на Еъвън, ам не действа!!
Та препоръчайте ми нещо за измиване, за всеки денСамо не ми казвайте да ходя на дерматолог - положението не е толкова зле
![]()
само с един измиващ гел нищо няма да се оправи ..
и все пак аз съм много доволна от този на орифлейм с чаено дърво, ноо за всеки е различно.
яя и аз го гледах преди в един каталогПървоначално написано от shutUp
![]()
![]()
и как действа това![]()
Предотвратява ли появата на пъпки или само премахва омазняването?!
аз тоник не искам искам някакъв почистващ гел или нещо от тоя сортПървоначално написано от heiress
а Септилин и Пурим на какви цени са
![]()
не се ходи на дерматолог когато тръгваш да умираш и не е гинеколог за дерматолог говорим той най-добре ще прецени какъв е типа кожа и какво да ти предпише
аз също имах проблем и то най-вече с пъпките и петната по кожата които ост дерматолога ми предписа бп5 май се казваше
не ползвай боклуците на ейвън и орифлейм
love is gone!
ми даПървоначално написано от hXoLl
кожата ми става по свежа и да, премахва омазняването![]()
На Freeman има много хубави гелове и ексфолианти за лице. Ако искаш пробвай тях. Иначе Септилина е 2. 25 лв, пие се по 3 хапчета сутрин и 3 вечер, а Пурима е 1. 85 пие се 2 сутрин и 2 вечер. Пиеш 2 седмици, 5 дни почиваш и така докато не ти се оправи съвсем лицето. Безвредни са, така че няма проблем да ги пиеш и повечко време. В различните аптеки цените може и да варират.
Антибиотици ли са или некви витаминиПървоначално написано от heiress
![]()
а биреня мая на таблетки става лиПървоначално написано от heiress
![]()
СтаваПървоначално написано от hXoLl
Аз с бирена мая и акне аут се изчистих.Много добре ми подейства тая комбинация.
Внимавай с километричните цитати.
kalpazanka
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
още утре ще си купя бирена мая![]()
а Гарниер ?! Тва чудо помага ли ?! По конкретно 3 в 1![]()
![]()
Garnier Pure Active серията- крема, тоника и 3 в 1. Ползвм и един washing gel на oriflamе, ама той е каталогов.![]()