.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблемна кожа

Здравейте! Момче на 15 години съм и имам проблемна кожа - възпалени пъпки, червени петна, черни точки и т.н
    Измивам се с някъв почистващ гел на Еъвън, ам не действа!!
    Та препоръчайте ми нещо за измиване, за всеки ден Само не ми казвайте да ходя на дерматолог - положението не е толкова зле

Махай ги тези боклуци на Ейвън. Вземи си хубав тоник за лице, от аптеката. Аз лично си мажа лицето с розова вода и веднъж в седмицата с крем здраве и ми се отразява много добре. За пъпките може да си вземеш Септилин и Пурим от аптеката.

Голям фен Аватара на shutUp
    само с един измиващ гел нищо няма да се оправи ..

и все пак аз съм много доволна от този на орифлейм с чаено дърво, ноо за всеки е различно.

Цитирай Първоначално написано от shutUp

и все пак аз съм много доволна от този на орифлейм с чаено дърво, ноо за всеки е различно.
    яя и аз го гледах преди в един каталог
    и как действа това Предотвратява ли появата на пъпки или само премахва омазняването?!

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Махай ги тези боклуци на Ейвън. Вземи си хубав тоник за лице, от аптеката. Аз лично си мажа лицето с розова вода и веднъж в седмицата с крем здраве и ми се отразява много добре. За пъпките може да си вземеш Септилин и Пурим от аптеката.
    аз тоник не искам искам някакъв почистващ гел или нещо от тоя сорт а Септилин и Пурим на какви цени са

Голям фен
    не се ходи на дерматолог когато тръгваш да умираш и не е гинеколог за дерматолог говорим той най-добре ще прецени какъв е типа кожа и какво да ти предпише
    аз също имах проблем и то най-вече с пъпките и петната по кожата които ост дерматолога ми предписа бп5 май се казваше
    не ползвай боклуците на ейвън и орифлейм
    love is gone!

Голям фен Аватара на shutUp
    Цитирай Първоначално написано от hXoLl
    Цитирай Първоначално написано от shutUp

яя и аз го гледах преди в един каталог
    и как действа това Предотвратява ли появата на пъпки или само премахва омазняването?!
    ми да
    кожата ми става по свежа и да, премахва омазняването

На Freeman има много хубави гелове и ексфолианти за лице. Ако искаш пробвай тях. Иначе Септилина е 2. 25 лв, пие се по 3 хапчета сутрин и 3 вечер, а Пурима е 1. 85 пие се 2 сутрин и 2 вечер. Пиеш 2 седмици, 5 дни почиваш и така докато не ти се оправи съвсем лицето. Безвредни са, така че няма проблем да ги пиеш и повечко време. В различните аптеки цените може и да варират.

Иначе- да.. наистина не ползвай боклуците на Ейвън и Орифлейм.

На Freeman има много хубави гелове и ексфолианти за лице. Ако искаш пробвай тях. Иначе Септилина е 2. 25 лв, пие се по 3 хапчета сутрин и 3 вечер, а Пурима е 1. 85 пие се 2 сутрин и 2 вечер. Пиеш 2 седмици, 5 дни почиваш и така докато не ти се оправи съвсем лицето. Безвредни са, така че няма проблем да ги пиеш и повечко време. В различните аптеки цените може и да варират.
    Антибиотици ли са или некви витамини

Супер фен Аватара на katericArofl
    Проблемна кожа - ДЕРМАТОЛОГ

Не са антибиотици, хранителни добавки са, но са с много добър ефект върху кожата.

Не са антибиотици, хранителни добавки са, но са с много добър ефект върху кожата.
    а биреня мая на таблетки става ли

Ако си вземеш тези 2-те ще ти е излишна.. а и като цяло.. не съм на мнение, че помага много много.. Някои хора казват, че имала ефект, но аз мисля, че няма особено голям за пъпките... ти си прецени. Аз не съм привърженик на бирената мая, освен ако не е за косата.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    а биреня мая на таблетки става ли
    Става

Аз с бирена мая и акне аут се изчистих.Много добре ми подейства тая комбинация.

Внимавай с километричните цитати.
    kalpazanka
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Акне аут е на спиртна основа и не е много хубаво да се ползва по принцип.

още утре ще си купя бирена мая
    а Гарниер ?! Тва чудо помага ли ?! По конкретно 3 в 1

Garnier Pure Active серията- крема, тоника и 3 в 1. Ползвм и един washing gel на oriflamе, ама той е каталогов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си