- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни намеци!!!
Как да покажа на мом4ето,което харесвам,че го харесвам.
Да ви изпреваря-не сме в една комапния,но доста 4есто си пишем по скайп...или поне преди...незнам защо,но когато бяхме на училище доста често си пишехме,но откакто почна ваканцията някак сме се отчуждили.
Та,ако може да ми дадете примери как да му намекна,че не ми е безразличен...и от отговора му да разбера дали аз не съм му безразлична също.
П.П-извинете ако има подобна тема,но може да си спестите коментар от типа-''има 100 такива теми''. Вместо това може да напишете своето мнение или съвет!!
Eхоо...къде отидох всички![]()
Тука сме, тука сме, ама темата ти е тъпа. Как да и покажеш - ем с думи, например.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Не само темата е тъпа..Първоначално написано от xNiKx
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Toва за мен ли беше?Първоначално написано от FuckedUp
Все едно ви казах напълнете ми темата с тъпотии ...
те така
Отиваш при нея. Казваш й "Хей бейбе, пишката ми умря.. може ли да я заровя в радника ти?" Начи в повечето случаи работи гаранция докато не опиташ како.
MAPATOHKOBKA
Пробва ли така:Как да покажа на мом4ето,което харесвам,че го харесвам.
-Пешо?
-Ол ма?
-Мисля че те харесвам (hug) (hug) (hug) .....
Срам ви е на живо да общувате,сега и по скайп почнахте да зацикляте...на къде отива света![]()
Изтриха ми коментарите, само за да се появят същите, ама от друг човек![]()
Ще го кажа и аз:
Темата е тъпа. И както каза някой по-горе - не само темата е тъпа.
пробвай да говориш с него... НАЖИВО
GTA Stunting
Покани го да излезете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
http://www.vbox7.com/play:a6ccc70e ето новият кючек![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
Покани го на среща..
Кажи му че го харесваш
бахтииииии якияПървоначално написано от awerw
![]()
Покани го да излезете, на живо ще ти е доста по-лесно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co0o0o0oL
Излезте и поговорете :P
А за темата..![]()
Мой, недей така, че авторката пак ще се оплаче от нас.Първоначално написано от awerw
![]()
офф .. остай ги![]()
.. слушай мене ... ми пиши му ко пр а-у .. пращай му :Р и си приказвайте .. ама бива и да излезните а не само по скайп
успех
))
Предложи му да пиете кафе и там му кажи,че го харесваш не само като приятел и чакай отговор..
ПС:Ако те отреже,НЕ е краят на света...Ще имаш мноооооооого момчета...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Преди да ти кажа какво може да направиш, ще ми кажеш ли само на колко си ти и той?![]()
Ама щом не смее да създаде пряк контакт с него, предполагам - не повече от13-14 ..Първоначално написано от djudjulinkaa
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Еми в такъв случай..хмм.. Аз не помня как казвах на момчетата, че ги харесвам като бях на 13-14 ама си им казвах
Кажи на твоя приятелка да му каже, че го харесваш и да пита дали той те харесва.
Ама това е супер детско. Абе действай в skype, ако ще ти е по-лесно. Кажи му, че ти допада как мисли и ти харесва, когато си говорите и че е перфектен за гадже
![]()
Просто излезте.. то ще си дойде от само себе си ;p
НА 14 сме и двамата... да,знам,чче е хубаво да го поканя да излезем , но аз питам,за намеци.Някои от по-големите моми4ета да ми предложат нещо...някакъв намек!!!