Здравейте ! Аз съм момиче на 16 и съм от Варна. Наскоро се разделихме с приятеля ми..проблема и в това че .. хипер много ми лисва..просто имахме суперски моменти заедно и няма начин да го забравя . Той учеше в друга гимназия,но се виждахме всеки ден и ни беше страхотно. С 1 година по-голям е .. По много гаден начин се разделихме,дори не беше очи в очи..от тогава не сме се и виждали.Знам истинската причина и тя не е в мен.Наистина беше ужасно.Много добре знам,че трябва да си продължа живота , но просто не става и това е ! Скоро се запознах с едно друго момче и много се зарадвах,защото изпитах големи симпатии към него,а и той ме хареса и нещата можеха да се получат.Ходихме с него и с други приятели в делфинариума в града и много се забавлявахме ..Но просто не мога да спра да мисля за бившия ми .. той по някакъв начин се `интересува за мен`..няма как да ви го обясня,но знам,че не съм му излязла напълно от главата.Да,може би не изпитва никакви чувства,но много добре ме помни.Просто искам да изляза с него и да си разясним всичко .. с риск да `умекна`.. много неща искам да му кажа,наистина незнам как ще се почувствам като го видя отново,но искам да поема този риск . Лошото е,че не искам АЗ да го направя .. не искам аз да му се обадя,не искам да му пиша..той ми беше казал,че иска да говорим-дори ми предложи да се срещнем в парка,но аз тогава нямах възможност.От тогава не се е обаждал.Сега,когато изляза.. в центъра или в някой от Моловете или където и да е .. винаги се оглеждам за него и го търся .. просто не мога толкова лесно да го забравя и да започна живота си наново .. не мога ..