какви са тия своеволия от подчинените ти ?
санкции ще има ли ?
сега сигурно и тази тема ще си отиде .. :-о
Не.
Тази ще я оставим.
Обясни на господин Мачока за какви своеволия става дума.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Поради какви причини?
Или да ги изброя аз?
нали знаеш , че кофата беше нещо като отдушник и цялата простотия се изливаше там , а другите раздели оставаха сравнително чисти ?
утре ще усетиш разликата ..
Значи - обиждате модератор.
Заплашвате, че ще спамите по други раздели?
Така ли да разбирам думите ти?
кой заплашва
само казвам , че цялата сбирщина идиоти (без лоши чувства) ще се преместим по другите раздели , само за да пишем някъде
или просто няма да влизат/ме
Отивайте във форума на глобала. Чака ви!
Grumpy old madman
Аве ей, няма да правиш проблеми на модераторите и мачока, шото незнаеш на кво са способни ве !!
Слушай батко си и нЕма да останеш криворазбрана. Щом ти казва - 'раздела ще е заключен до на найси феродо', значи слушаш и изпълняваш чинно, иначе ще има пляскандо по дупаре.
оки?
хм..
пак ми се потвърждават думите,че имате хората в кофата за нещо по-малко от хората примерно в секс или фън,фън и нещо си.
просто това са хора с повече свобода на мисленето и така...
не знам защо беше заключването на целия раздел..
ваша работа
лека нощ.
На теб какъв ти е проблема не разбирамПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
-.-
гмоно ил ис пяин манйаПървоначално написано от DimovB
![]()
внимавай да не изядеш и ти банПървоначално написано от DimovB
![]()
![]()
-.-
В другите раздели никой не си позволя да пише по този начин. Правиш ли разликата?! Знаеш ли, аз точно винаги ви защитавах, че там се пишат и свестни неща, че нещата, които се говорят за вас не са точно така. Е, днес ми се доказа обратното. Дори не разбрах с какво го заслужих.Първоначално написано от dirtyyy
Проблемът е друг, че вие имате модератори и администратори за нещо по-малко. Да, губим си времето, за да можете и вие да пишете в този форум, явно върху това се основава случилото се днес. Тази помия, която се изля не беше само от един-двама човека, а бяха подкрепени от много хора както и в момента.
Mоята цел не е в този форум да не пишат хората, ако не сте го разбрали. Както и да е.
Бладоря все пак и на хората, които ме/ни подкрепиха.
аз ги уволних, манйаПървоначално написано от beb0oy
![]()
Само да ти обясня. В кофата винаги си е било малко или много анархия. Там модератори няма, нито редакция на теми, нито каквото и да е. Преди си беше по-хубаво, да, съгласен съм, защото ги нямаше тези разглезени лапенца от фъна, които се правят на интересни с тяхната банална простотия.Първоначално написано от shadow4e
Ти трябваше да качиш въпросната тема като важна, да си напишеш каквото имаш и да я заключиш, за да няма дискусии. Но остави троловете да си вършат работата, свършиха си я, ти се хвана на въдицата, почна да се обясняваш, да се заканваш, положението стана още по-зле и ти вместо да затриеш всичките страници глупости и да оставиш всичко до само твоя пост, почна да се правиш на отворен/а и да триеш тези потребители, които не са ти се харесали. Типична надувка си.
Ние уважаваме модераторите, които ни уважават. Разбираш ли? Не сме гъзолизци като тези, с които си свикнал/а във любов/секс или където там се подвизаваш. Мачока си го уважаваме. Уважаваме си и лошия, макар че той вече не е модератор. Както и щрудела. Който си го е заслужил и не ни има за отрепки, го уважаваме.
Ти в момента се направи на важен/на, използва си великите нови сили и само направи положението по-лошо. Аман от надувки като теб.![]()