.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Какво искат жените ?!

Проверих дали няма подобна тема.Ако има съжелявам.
    Та... Какво искат жените ? Отговор на този въпрос ми е много трудно да си дам.Затова реших,че някой от форума (може би и някое момиче) ще успее да даде смислен отговор на този въпрос.Навярно всеки(от момчетата) се е зблъсквал с подобни жени/момичета,такива които незнаят какво искат.В един момент искат да бъдат с теб а в следващия те имат за просто приятел и ти оставаш с пръст в устата.Също така ми е чудно: Кога жената/момичето разбира какво точно иска и търси ?Мойте наблюдения са че момиче до 15 не знае какво иска... или поне аз съм имал нещастието да се събера с подобно момиче.Това че жената/момичето не знае какво иска прецаква от всякаде.... В крайна сметка Какво искат жените ? (Кога разбират какво искат...) ????? ...... :]
    [img][/img]

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    мен
    ОДИН!!!

Banned Повече от фен
    ^него

Banned Повече от фен
    жините изкат един гоооляям и тлъъстт...

Град
    Разград
    А ние (мъжете) кво искаме? Можеш ли да ми дадеш отговор? Щото аз например искам едни неща, ти искаш други. Няма уневерсално нещо.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    А ние (мъжете) кво искаме? Можеш ли да ми дадеш отговор? Щото аз например искам едни неща, ти искаш други. Няма уневерсално нещо.
    What the fuck ?! Ти нищо не си схванал от темата май.Вапросът е : Какво искат жените ? (под общ знаменател) Всеки е индивидуален,но чувал ли си за израза: Тя не знае какво иска ? Отнася се за момчета,любов,отношение и т.н. Например даржиш се мило тя недоволна, държиш се грубо пак недоволна .... Знае ли какво иска тя самата? - НЕ ! Всеки иска различни неща но по отношение на чувства много момичета не знаят какво искат и това е много дразнещо....... have a nice day :]
    [img][/img]

Искаме всичко от някой , който сме избрали и нищо от всички останали. понякога обаче виждаме , че този, който сме избрал не може да ни даде всичко и търсим друг, който да е по-добър. Не говоря за пари и прочие макар че ма момичета, които търсят само това.

Град
    in the reality : )
    За какво става въпрос? Какво искаме от момчетата? Какво искаме от живота? Какво искаме от самите себе си? Нещо не те разбрах.
    От мъж: АЗ искам хитрост, характер на лидер и да ме обича. Останалото върви ръка за ръка с тия три неща, които изброих.
    От живота : пари, здраве, романтични случки и да имам какво да разправям на внуците си
    От себе си : да не изглупея и да просперирам

Но общо за момичетата не мога да ти отговоря. Кой може?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    What the fuck ?! Ти нищо не си схванал от темата май.Вапросът е : Какво искат жените ? (под общ знаменател) Всеки е индивидуален,но чувал ли си за израза: Тя не знае какво иска ? Отнася се за момчета,любов,отношение и т.н. Например даржиш се мило тя недоволна, държиш се грубо пак недоволна .... Знае ли какво иска тя самата? - НЕ ! Всеки иска различни неща но по отношение на чувства много момичета не знаят какво искат и това е много дразнещо....... have a nice day :]
    Еми да де, не можеш да сложиш под общ знаменател, щото едни искат да се държиш мило, други искат да се държиш грубо... ти нищо не си схванал от отговора... have a nice night
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЕДИН ТЛЪСТ ПАТЛАДЖАН!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Re: Какво искат жените ?!

Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Проверих дали няма подобна тема.Ако има съжелявам.
    Та... Какво искат жените ? Отговор на този въпрос ми е много трудно да си дам.Затова реших,че някой от форума (може би и някое момиче) ще успее да даде смислен отговор на този въпрос.Навярно всеки(от момчетата) се е зблъсквал с подобни жени/момичета,такива които незнаят какво искат.В един момент искат да бъдат с теб а в следващия те имат за просто приятел и ти оставаш с пръст в устата.Също така ми е чудно: Кога жената/момичето разбира какво точно иска и търси ?Мойте наблюдения са че момиче до 15 не знае какво иска... или поне аз съм имал нещастието да се събера с подобно момиче.Това че жената/момичето не знае какво иска прецаква от всякаде.... В крайна сметка Какво искат жените ? (Кога разбират какво искат...) ????? ...... :]
    Знам ли ги кво искат,и аз от няколко дни се чуда това.Ама отговора ми обягва...Абе наздраве,пък квото ще да искат

кекс

MAPATOHKOBKA

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Авторе на този въпрос единодушен отговор няма.Всяка ще ти каже различни неща.Не се мъчи с такива въпроси,не че не са интересни просто той е сложен и ще се затормозиш.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    кекс
    със стафиди
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Черно бмв и схлупена вила
    Creative Technologie

А мъжете какво искат? Не че нещо, ама всеки е имал момент, в който не знае какво иска. До колкото обаче разбирам от темата се сещам за случаи в които човек иска едно, а прави точно обратното. Защо не мога да кажа. От наблюдения твърдя, че по-често това се проявява при момичетата/жените, но това не означава, че и момчетата/мъжете не го правят. От страни винаги изглежда, че "той/тя не знае какво иска.
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Повече от фен
    Жените искат един голям КУР. За нищо друго не стават! Само си играят с чувствата ни и карат да се охарчваме. Днеска много ми се насъбра и може би повече не искам да чувам за момичета...

Този полов орган не съм го писал аз. Аз написах к*р Голема защита имат Тийнпроблемс

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Жените искат един голям "мъжки полов орган". За нищо друго не стават! Само си играят с чувствата ни и карат да се охарчваме. Днеска много ми се насъбра и може би повече не искам да чувам за момичета...

Този полов орган не съм го писал аз. Аз написах к*р Голема защита имат Тийнпроблемс
    Информативно просто: И МЪЖЕТЕ НЕ СТЕ ЦВЕТЯ!
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Голям фен Аватара на producenta
    дарк паладин искат
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Жените искат един голям "мъжки полов орган". За нищо друго не стават! Само си играят с чувствата ни и карат да се охарчваме. Днеска много ми се насъбра и може би повече не искам да чувам за момичета...

Информативно просто: И МЪЖЕТЕ НЕ СТЕ ЦВЕТЯ!
    Просто лично мнение. Не се засягайте!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Money + Sex !

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Не само.
    ..и още няколко стотин изисквания. И като осъзнаем, че сме вдигнали мн високо летвата... и с това се задоволяваме! Егати кучките, дето сме.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

защо мислиш така ?? ем аз поне не съм от тези момичета на 16 съм но не се влияа от парите тва даже не го мисля когато срещна дадено момче ? моя приятел не е богат и кво ? да не гледам с кво е облечен или кви пари има иили дали ще може да ме почерпи или кво ? а не съм от материалните сори хах.... просто искаме разбиране .. и подкрепа обич и разбирателство .. аз искам точно това и се радвам че го намерих

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    кекс
    със стафиди
    и орехи и пудра захар
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от obichamgo
    просто искаме разбиране .. и подкрепа обич и разбирателство .. аз искам точно това и се радвам че го намерих
    Като видях заглавието на темата и просто си знаех, че ще прочета подобен отговор. Уж всички искате това, ама на никоя не и е достатъчно - иначе нямаше и вие да оставяте разбити сърца след себе си.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си