- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ?!
ей го моя човек!Първоначално написано от PIMP88
не се влияете сега, ама като пораснете друго ше ви е в главата
WE ARE NOT ANGELS!
искамееее .. най вечее ВНИМАНИЕ ..
![]()
я не говори в множествено число?? аз говоря за себе си и ти казвам че на мен ми е ДОСТАТЪЧНО ...Като видях заглавието на темата и просто си знаех, че ще прочета подобен отговор. Уж всички искате това, ама на никоя не и е достатъчно - иначе нямаше и вие да оставяте разбити сърца след себе си.
Просто мисленето ви е много смотано. Един пример ще ти дам, който да не казвам всички, ама почти всички момичета са така. Предлагат ви, вие отказвате. И след време момчето като си хване гадже почвате да го ревнувате. Чета една тема по-горе - най-добри приятелки, ама едната мрази другата. Къде ще го видите това при нас?Първоначално написано от miminko
Аз съм виждала и предателство, и завист при момчетата. Даже във форума имаше преди време един, дето разправяше, че зарибявал гаджето на най-добрия си приятел. Не ми се правете на велики.Първоначално написано от Foreverbg
Мъже на честта. Пуу!![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всяка жена би се изкефила на тва.
![]()
Can It All Be So Simple ?
Достатъчно е след като си получила и още много. Не говоря за пари или нещо такова ... просто не е това нещото което ви привлича първоначално.Първоначално написано от obichamgo
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Не го пиша по собствено желание брат ми надникна в сайта и настоя да отговоря от негово име..
Какво искат жените ?
Брат ми: БОЙ (само с бой ще се оправят)
П.С - Мисля, че е насочено най-вече към мене, но както и да е..
Ето едно мъжко мнение![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ЛТФ?? не съм получила много..но за сметка на тва съм се научила да ценя и малкото..!!! и да 1-воначално се привличам по характер .. мога да ти кажа че нш др не ме инт не ми тряа да е най големия красавец или богаташ..не всички момичета сме курви.. има и честни.. който търсят малко и се радват на негоДостатъчно е след като си получила и още много. Не говоря за пари или нещо такова ... просто не е това нещото което ви привлича първоначално.и сега когато открих това .. се радвам че го имам гледам да не го губя.. всеки ден ставам с мисълт че го има и благодаря на БОГ за това ..
![]()
Буах до 15 години не знаели. Аз съм на 16 и още не знам. XD Не става само с ядене, трябва и акъл. Познавам и жени над 40, които още не знаят какво искат (не говоря за стари моми, а за женени). Всяко момиче/жена е различна, важното е да успееш да уцелиш златната среда и да има това, което за нея е най-важното пък някакви такива еднодневни капризи може и без тях. Когато имаш всичко пак не е интересно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
момиче до 15 години едва ли знае какво иска от живота...а относно въпроса ти е строго индивидуално да се каже...една иска коли,пари,лукс,друга иска просто любов![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Момичетата искаме:
Внимание,обич,нежност,хуба секс,да ни изслушват,да ни разбират,да не ни ревнуват прекалено много и поне понякога да се съобразяват с мнението ни...Нещо друго интересува ли те?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Е... поласкан съм от коментарът тиПървоначално написано от PyCoKoCkA93
Попринцип твойте коментари са доста смислени и точни и се надявах да има повече подобни на твоя коментар,но уви всички са на мнението,че жените искат пари,секс и прочие..... Твърде са предубедени повечето момчета който са писали,но знае ли човк ?!
А по принцип с темата: Какво искат жените ? , питам не за нещо материално от самия човек а какво отношение искат, какъв човек искат и защо някои не знаят какво искат (от избореното) ????
[img][/img]
Искаме разбиране, нежност, любов, уважение.. Искаме да не сме ви интересни само първите няколко дни, седмици и само тогава да се правите на много разбрани.. Искаме да не се правите на тъпи гъзета, големи ебачи и разбирачи от всичко.. Искаме да не ни слагате под общ знаменател с другите момичета, а да ни имате за различни и специални, както ние вас.. И това какво искаме и какво не, не се определя от това дали си под или над 15. Всичко зависи от средата и живота ни. Има момичета на по 14 15, които много по-добре знаят какво искат от 19-20 годишните.![]()
Еми за последния въпрос тези, които не знаят, нека ти отговорят.
Какво отношение искаме - да ни уважават, да не се държат грубо с нас и ист да не ни считат за машини за секс нон стоп. Също така се радваме на внимание от мъжката аудитория.
Какъв мъж искаме - отговорен, забавен, красив, интелектуален и да ни разбира ..
Може да пропускам някои неща, но съм сигурна, че няма момиче, което да предпочете обратното на това или поне на част ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да става на тяхното искат![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Благодаря,просто казвам това,което мисля
Бих добавила-харесваме да ни разсмиват,да ни уважават,да ни вдъхват сигурност,да бъдат кавалери с нас,да ни закрилят,да не се отнасят с нас като с човек "второ качество" и да не бъдат прекалено големи инати с нас и също да отстъпват и да правят компромиси
А за тези,които пишат,че жените искат само коли,пари и секс ще кажа 3 неща:
1.М/у ЖЕНА и малолетна разглезена пикла(момиче) разликата е от тук до небето!
2.Явно просто са попадали само на боклуци и си мислят,че могат да поставят цялата женска аудитория под общ знаменател!
3.Очевидно НЕ познавате достатъчно жените...
Съвет:Първо проучете и другата страна на монетата и тогава давайте "компетентно" мнение...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
~да не ми вика/крещи
~да ме уважава
~да не ме ревнува
~да ме изслушва. Да споделя какво мисли,но да не ме критикува за това,което обичам/харесвам.
~Да ме подкрепя от време на време,но не постоянно
~Да не иска да ме контролира
~Да не зависи от мен/да може да живее без мен
~Да е земен,разбран,спокоен,с леко детски акъл като мен,мъничко спонтанен,защото мразя планирани работи.
Май това искам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно,кратко и ясно.... :] И аз съм попадал на "Боклук" (разглезена пикла която незнае момче,мъж или приятел иска.) Въпреки това много добре знам,че не всички са такива има и много интелигентни и мили момичета (повечето са в този форумПървоначално написано от PyCoKoCkA93
) PyCoKoCkA93 е жив пример за интелигентно момиче.Тя знае какво иска, но просто е дразнещо, момичето да не знае какво иска-гадже или само приятел..... Мнението ми за разглезените пикли (златотарсечки) е: Напълно безразлични са ми,и видя ли подобна не бих се забъркал с нея....От опит занам че с "пикла" възка не става ! btw PyCoKoCkA93 мерси за точните отговори .... :]
[img][/img]
хохохо хахаха ^^ Да се хванем ли на бас,че над 60% от човеците тук не знаят какво искат на практика?
4XCOKИ
Не думай. Аз не се мисля за жена,а за момиче. Я ми кажи разликата сега?Първоначално написано от PyCoKoCkA93
4XCOKИ
BUSTEDПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
.... Край хвана я на тясно.... НЕ вземам страна,според мен и 2-те сте много прави... Очаквам отговора на PyCoKoCkA93 :]
[img][/img]