- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ?!
Просто е глупаво да говори така. Ако наистина е 93-та за много пълнолетна жена ли се има? Та тя дори ще е дете. Дори аз се смятам за дете,че съм на 18.
Мама е жена,баба също.
Аз винаги ще съм момиче/дете.
Едит: И какво ако не знам какво искам? По-добре да не знам. Би било дори фатално ако знаех. "Именно неувереността ни пленява. Неяснотата придава на нещата очарование."
— Но може да ни подведе да объркаме пътя.
— Всички пътища свършват на едно място, скъпа Гладис.
— А кое е то?
— Разочарованието.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
От тази гледна точка да... Но все пак всеки си има мнение,всеки има свой индивидуален подход към нещата... :]Първоначално написано от ShtrudeL
[img][/img]
Ахм...но много се водят от общоприетото и смятат нормалното за...винаги правилно...това е дразнещо. Все едно са стадо овце.
Смятат изневярата за нещо ужасно.
Смятат лъжата за нещо непростимо и също ужасно.
Ревнуват за глупости...това е абсолютно не нужно.
Сърдят се за глупости.Обиждат се от глупости.
етц
4XCOKИ
Да преживял съм го и заради това пуснах тази тема.Бившата беше точно така.Сърди се за глупости,лъгала ме е за много неща,но за мен дребните лажи не са от значение дори ги забравям.Аз малко ревнувах,но го преодолях... и все пак нейната ревност беше ужасна...... При положение че ми каза че никога не ревнива, такава злоба не бях виждал,злоба към мен и към всяка която говори с мен... Лъгала ме е за много неща за който тя не знае че аз знам но си мълча не съм човек който ще се сърди за глупости,но неее.... нейния децки акал я караше да се сърди за най-малкотоПървоначално написано от ShtrudeL
Аман от кифли :P и лигли.... Искам да попадна на свястна ...... :] Както и да е децките номера за вече не минават.....
[img][/img]
Такам...Значи 1-во не винаги мнението ни за нас самите и това на околните за нас съвпадат..Ти казваш,че се имаш за момиче.Ок в това лошо няма-най-вероятно заради годините ти и това,че си запазила тези невинни детски искри в себе си. Но по мое мнение ти си Жена с главно "Ж".И знаеш ли защо?Ще ти кажа и каква е разликата за МЕН,нали това искаше да знаеш?За мен една жена трябва да знае какво иска и как да го постигне,да знае какво и как да говори и не на последно място да има ясно изразено мнение и да го отстоява до край!За мен ти си жена,защото като читател във форума виждам,че имаш собствена гледна точка по въпроса,която може би се различава от моята,но важното е,че ти държиш на мнението си,защото имаш мотиви!А не да държиш на мнението си просто от инат като днешните пикли(момиченца).Именно в това е разликата м/у жена и момиче за мен.Няма нищо общо с години-има общо с разбирания и интелектА лично аз се определям като нещо средно-момиче съм,защото и аз съм инатеста понякога и си държа на моето,без самата аз да знам защо.А жена,защото в повечето случаи имам мнение,имам мотиви и го защитавам до край и малко или много знам какво искам от живота,но не знам съвсем как да го постигна
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Тук те подкрепям с 2 ръце...Но аз не се виждам в тези 60%..Аз съм от останалите 40Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Що се отнася за 13-14 годишните си абсолютно правПървоначално написано от Guio92
![]()
![]()
И на него ще му мине модата,не се безпокой...Преди няколко годинки и "Токио Мотел" бяха голяма мания,а сега някой я ги помни,я не
![]()
![]()
![]()
Значи трябва да се постарая повече,за да ме мислиш за детенце. = (
Как постигаш това,което искаш?
Защото аз често не знам какво искам,но това ни най малко е ме натъжава.Дори ми е интересно.
4XCOKИ
Не е нужно да се стараеш-важно е ти самата как се възприемаш и как се чувстваш...Моето мнение или на когото и да било тук не е от особено значение,щом ти се чувстваш добре в кожата си(което очевидно е така).Честно казано и на мен ми се иска още да съм детенце,но за съжаление това време отмина...Отмина времето,когато бях безгрижна волна птичка и мислех само за кукли и игри...Жалко,но факт!
Постигам това,което искам с големи амбиции,много желание и приличен трудА,когато за някои неща не знам как да ги постигна се оставям на течението и те сами се нареждат
![]()
Право си. Сега никой не е свободен. За това е хубаво да си детенце.
Сега си роб на суетата,гузната си съвест,някой човек,смешни принципи,етц. Сериозните хора са толкова отегчителни. Винаги нямат време и говорят глупости.
Кое е последното нещо,което постигна самичко? И как го постигна?
4XCOKИ
Ами,че изкарах стипендия в даскалоПостигнах го с прилично учене,мъничко преписване и малко подмазване
![]()
![]()
Също и убедих приятеля си пак да идва у нас,защото имаше една неприятна случка и той се беше заканил никога вече да не идва...Постигнах го с женски хитринки
Това е по-същественото,иначе има и други дребни неща,които за мен са успех,но за другите не са кой знае какво и тях няма да ги споменавам
Ами ти?Какво и как постигна последно?
Интересно. Изнудване? Чувство за вина? Сигурно второто.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Аз. О аз нищо конкретно не съм постигнало. ...ако съм, не съм полагала огромни усилия. Стига ми това,че съм щастливо,обичам да обичам,обичам живота,гледам да не се оплаквам,да не се сърдя,да съм добро,да ми е добре,да гледам по-положително и т.н.
4XCOKИ
Хахаха мъжете са елементарни-с подмазване и секс![]()
![]()
Иначе браво,така трябва да се гледа на живота,да се радваме на любовта
Айде мацка беше ми приятно да си лафим,обаче леглото ме зове
Лекинка
![]()
Аз пък от вчера намразих любовта...Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Всяко момиче е различно,но ShtrudeL както казваш незнаеш какво искаш,да има добри страни,но примерно за мен е много досадно момичето с което съм да незнае какво иска.Досадно е да ми казва в един момент,че сме гаджета а в друг момент да ми излиза с номера искам те като приятел.И та всичко да се повтаря.Това разбирам под: "Момичето не знае какво иска" ......![]()
[img][/img]
...Това,че попадаш на безинтересни,не означава че всички са такива. Има и умни.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
4XCOKИ
Още един идеал от приказките ... остава аз да съм попадал само на момичета, които не знаят какво искат.Първоначално написано от ShtrudeL
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Апфф след всичкото четене на коментарите питам аз :
От къде пък сте толкова сигурни какво искате?
И защо по дяволите група (13-18годишни) си мислят, че са жени?
Сигурно 90% от вас си мислят, че секса те прави жена..
Я се застреляйте..
Преименувайте си темата на : Какво искат момиченцата, защото в този сайт има прекалено малко жени, като цяло![]()
П.С - А, ако просто казвате мнението си, не мислете, че то ще е същото когато наистина станете жени![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако трябва да съм честна - жените никога незнаеме какво искаме.Същото се отнася и за мъжете (някои поне).
Хора много , Човеци малко !
ами аз в 90% от случеите незнам какво искам относно любов.Знам какво искам да постигна каква искам да бъда и т.н.Иначе много трудно искам да съм с някой дори аз незнам какво виждам в даден човек когато искам да съм с него просто все едно ми е паднал гръм отгоре само той е за мен и няма други.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Искат да им предоставяме всеки път оргазъм и да ги галим и целуваме в нощта и освен това да знаем какво е кама-сутра. Искат да сме готини и забавни с тях, да им обръщаме повече внимание и да не им изневеряваме и да не се напиваме като свине. Искат да ги возим с нови коли. Искат да сме красиви, и да ги гледаме любовно и омаяно, и да ги радваме и разсмиваме. Да ги цункаме безброй пъти на ден. Искат да им правим комплименти, и да им купуваме готини подаръчета. Искат да сме силни и мъжествени, да са защитени. Искат нашата любов, и да сме добри, но и малко лоши с тях. Искат да ги правим да се чувстват обичани и специални. Понякога искат и да се чувстват като малки глезени принцеси, от приказките. Искат и да им слугуваме и да ги глезим. Искам да ги закачаме, но да не сме досадни. Искат да сме верни, да им изтриваме сълзичките и да ги гушнем когато са тъжни.
А пари искат ли ? Искат и пари но и любов и щастие. (АхА, добър ден)
Ъъ... Жените ли каза ? Дам, това са тези които знаят какво искат.
Оо-оуух,
Обичам Жените.
![]()
Много на далеч стигнахх май.
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
В Н И М А Н И Е![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha