- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ?!
Проверих дали няма подобна тема.Ако има съжелявам.
Та... Какво искат жените ? Отговор на този въпрос ми е много трудно да си дам.Затова реших,че някой от форума (може би и някое момиче) ще успее да даде смислен отговор на този въпрос.Навярно всеки(от момчетата) се е зблъсквал с подобни жени/момичета,такива които незнаят какво искат.В един момент искат да бъдат с теб а в следващия те имат за просто приятел и ти оставаш с пръст в устата.Също така ми е чудно: Кога жената/момичето разбира какво точно иска и търси ?Мойте наблюдения са че момиче до 15 не знае какво иска... или поне аз съм имал нещастието да се събера с подобно момиче.Това че жената/момичето не знае какво иска прецаква от всякаде.... В крайна сметка Какво искат жените ? (Кога разбират какво искат...) ????? ...... :]
[img][/img]
^него
жините изкат един гоооляям и тлъъстт...![]()
А ние (мъжете) кво искаме? Можеш ли да ми дадеш отговор? Щото аз например искам едни неща, ти искаш други. Няма уневерсално нещо.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
What the fuck ?! Ти нищо не си схванал от темата май.Вапросът е : Какво искат жените ? (под общ знаменател) Всеки е индивидуален,но чувал ли си за израза: Тя не знае какво иска ? Отнася се за момчета,любов,отношение и т.н. Например даржиш се мило тя недоволна, държиш се грубо пак недоволна .... Знае ли какво иска тя самата? - НЕ ! Всеки иска различни неща но по отношение на чувства много момичета не знаят какво искат и това е много дразнещо....... have a nice day :]Първоначално написано от xNiKx
[img][/img]
За какво става въпрос? Какво искаме от момчетата? Какво искаме от живота? Какво искаме от самите себе си? Нещо не те разбрах.
От мъж: АЗ искам хитрост, характер на лидер и да ме обича. Останалото върви ръка за ръка с тия три неща, които изброих.
От живота : пари, здраве, романтични случки и да имам какво да разправям на внуците си
От себе си : да не изглупея и да просперирам
Но общо за момичетата не мога да ти отговоря. Кой може?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Еми да де, не можеш да сложиш под общ знаменател, щото едни искат да се държиш мило, други искат да се държиш грубо... ти нищо не си схванал от отговора... have a nice nightПървоначално написано от withdrawsmoke
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
ЕДИН ТЛЪСТ ПАТЛАДЖАН!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Знам ли ги кво искат,и аз от няколко дни се чуда това.Ама отговора ми обягва...Абе наздраве,пък квото ще да искатПървоначално написано от withdrawsmoke
![]()
Авторе на този въпрос единодушен отговор няма.Всяка ще ти каже различни неща.Не се мъчи с такива въпроси,не че не са интересни просто той е сложен и ще се затормозиш.
със стафидиПървоначално написано от BreakTheWind
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Черно бмв и схлупена вила
Creative Technologie
А мъжете какво искат? Не че нещо, ама всеки е имал момент, в който не знае какво иска. До колкото обаче разбирам от темата се сещам за случаи в които човек иска едно, а прави точно обратното. Защо не мога да кажа. От наблюдения твърдя, че по-често това се проявява при момичетата/жените, но това не означава, че и момчетата/мъжете не го правят. От страни винаги изглежда, че "той/тя не знае какво иска.
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Жените искат един голям КУР. За нищо друго не стават! Само си играят с чувствата ни и карат да се охарчваме. Днеска много ми се насъбра и може би повече не искам да чувам за момичета...
Този полов орган не съм го писал аз. Аз написах к*р![]()
Голема защита имат Тийнпроблемс
![]()
Информативно просто: И МЪЖЕТЕ НЕ СТЕ ЦВЕТЯ!Първоначално написано от Foreverbg
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
дарк паладин искат
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Просто лично мнение. Не се засягайте!Първоначално написано от JustAnotherGirl
Money + Sex !
..и още няколко стотин изисквания. И като осъзнаем, че сме вдигнали мн високо летвата... и с това се задоволяваме!Първоначално написано от miminko
Егати кучките, дето сме.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
жините изкат един гоооляям и тлъъстт...
защо мислиш така ?? ем аз поне не съм от тези момичета на 16 съм но не се влияа от парите тва даже не го мисля когато срещна дадено момче ? моя приятел не е богат и кво ? да не гледам с кво е облечен или кви пари има иили дали ще може да ме почерпи или кво ? а не съм от материалните сори хах.... просто искаме разбиране .. и подкрепа обич и разбирателство .. аз искам точно това и се радвам че го намерих![]()
![]()
![]()
![]()
и орехи и пудра захарПървоначално написано от FuckedUp
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Като видях заглавието на темата и просто си знаех, че ще прочета подобен отговор. Уж всички искате това, ама на никоя не и е достатъчно - иначе нямаше и вие да оставяте разбити сърца след себе си.Първоначално написано от obichamgo
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.