- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените ?!
Такам...Значи 1-во не винаги мнението ни за нас самите и това на околните за нас съвпадат..Ти казваш,че се имаш за момиче.Ок в това лошо няма-най-вероятно заради годините ти и това,че си запазила тези невинни детски искри в себе си. Но по мое мнение ти си Жена с главно "Ж".И знаеш ли защо?Ще ти кажа и каква е разликата за МЕН,нали това искаше да знаеш?За мен една жена трябва да знае какво иска и как да го постигне,да знае какво и как да говори и не на последно място да има ясно изразено мнение и да го отстоява до край!За мен ти си жена,защото като читател във форума виждам,че имаш собствена гледна точка по въпроса,която може би се различава от моята,но важното е,че ти държиш на мнението си,защото имаш мотиви!А не да държиш на мнението си просто от инат като днешните пикли(момиченца).Именно в това е разликата м/у жена и момиче за мен.Няма нищо общо с години-има общо с разбирания и интелектА лично аз се определям като нещо средно-момиче съм,защото и аз съм инатеста понякога и си държа на моето,без самата аз да знам защо.А жена,защото в повечето случаи имам мнение,имам мотиви и го защитавам до край и малко или много знам какво искам от живота,но не знам съвсем как да го постигна
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!