- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Кофата е заключена
Кофата доколкото е знам за да се преместят всички тролове от всичките други раздели на едно място и да си правят кефа там. Доколкото знам успешно, прав ли съм?Първоначално написано от FeelMyPain
О, ще се сетят, повярвай ми. Всичко ще се върне "back to squre one", както се казва. Троловете ще почват да тролят из секс, любов и т.н., модераторите ще имат повече работа, ще се оплакват повече и т.н. Това как ти звучи като идея?
Не говорих лично за теб. Виж си колегите и колежките какво правят и тогава говори.Първоначално написано от shadow4e
Ти, заедно с голяма част от онези със звездички, сте просто едни надувки, които се смятат за нещо повече, от каквото са.
Къде видя да обиждам? Да съм ви теглил една каруцарска? Не мисля. Тива, че вие приемате думите ми за нещо вярно и обида, си е лично ваш проблем, а не мой.
Да оставиш отключена важна тема в кофата е равносилно на лов за тролове. Ама няма как да го знаеш. Васето сам си пусна снимките -> сам си е виновен за това, което му се е случило. Лапетата реват, че не им харесвало в кофата. Ти им казваш "щом не ти харесва -> марш в другите раздели" и това е.
Защо да не ти се говори, засягаш ли се? Нали знаеш, че човек се засяга от нещата, които са верни за него, но не иска да си го признае.
Напротив, имаше дискусия за оборване. Мен лично къде ме видя да обиждам?