Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
За разлика от другите раздели, кофата с нищо не е полезна на самия сайт като цяло.Има 20 индивида, които си пишат там и тва е.Ти не осъзнаваш ли, че дори и да изтрият кофата, никoй няма да се сети дори, че сме съществували?
Никoй не е повече от мене, тебе или който и да е било от кофата.Просто е по-полезен за форума.
Кофата доколкото е знам за да се преместят всички тролове от всичките други раздели на едно място и да си правят кефа там. Доколкото знам успешно, прав ли съм?
О, ще се сетят, повярвай ми. Всичко ще се върне "back to squre one", както се казва. Троловете ще почват да тролят из секс, любов и т.н., модераторите ще имат повече работа, ще се оплакват повече и т.н. Това как ти звучи като идея?

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
NaOH, май си чел друга тема. Къде след пъривя си пост съм заплашвала? Пука ми, че ме смяташ за надувка. Ходи прочети пак темата поне. А щом онова е било в Кофата и там е позволено, защо тук пордължаваш с обидите? Аз май не съм отправяла, а?

Темата я оставих отключена, ако имате да се изкажете по въпроса дали наистина васето не е искал да му се пускат снимките. Нито съм ви заключвала теми, нито нищо. Писна ми да ми реват хора на ЛС защо този в кофата направил това, защо направил онова.

Повече няма какво да коментирам, но не съм съгласна да ми говори по този начин.

п.п. Дискусия нямаше за оборване, имаше обиди.
Не говорих лично за теб. Виж си колегите и колежките какво правят и тогава говори.
Ти, заедно с голяма част от онези със звездички, сте просто едни надувки, които се смятат за нещо повече, от каквото са.
Къде видя да обиждам? Да съм ви теглил една каруцарска? Не мисля. Тива, че вие приемате думите ми за нещо вярно и обида, си е лично ваш проблем, а не мой.
Да оставиш отключена важна тема в кофата е равносилно на лов за тролове. Ама няма как да го знаеш. Васето сам си пусна снимките -> сам си е виновен за това, което му се е случило. Лапетата реват, че не им харесвало в кофата. Ти им казваш "щом не ти харесва -> марш в другите раздели" и това е.
Защо да не ти се говори, засягаш ли се? Нали знаеш, че човек се засяга от нещата, които са верни за него, но не иска да си го признае.
Напротив, имаше дискусия за оборване. Мен лично къде ме видя да обиждам?