От както се знам съм все сама. Само в 7ми клас имах гадже, но скъсах с него точно след 2 седмици, тъй като той искаше секс, а аз не бях готова.Чувствах се малка,а и наистина бях.Оттогава съм сама.Сега съм 11 клас. Не съм грозна,дори смея да кажа че имам някакъв чар.Общителна съм,имам приятели с които се забавлявам,имам самочувствие,но ... чувствам се някак си ... празна...Няма какво да осмисли дните ми ... Намерих си сериозно занимание за през ваканцията.Започнах да уча френски,защото смятам да кандидатствам във Франция след 12 клас.Баща ми работи там и цялото семейство прекарваме всяка ваканция там от година насам.Но се чувствам много самотна, макар и сред приятели.
Много често съм се питала дали в крайна сметка дали проблема не е във физиката ми. На 17 съм,но съм висока едва 155см. Тежа 40кг. Нищо не мога да направя по този въпрос освен да напълнея, пък и едва ли вече ще раста...
Сигурно ще ми отговорите,че за всеки влак си има пътници обаче на моя влак никой не се качва ... Чакам отговори. Благодаря ви предварително.