- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все сама
Ти да не си ми загубена сестра? И аз съм 1.55.Но съм на 16. Не трябва да ти пука за такива неща. Продължавай в същия дух, пък я виж след година-две си срещнала някой сладурест французин.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За какво ти е сериозен приятел, като ще заминааш за Франция? Гледай да научиш ибаньето преди да заминеш... друго ти не треба.
Temet Nosce
벨야카
неее истината е че не си слушала корейски кючек---->Първоначално написано от awerw
http://vbox7.com/play:440c0a82
![]()
и за да не е спам-не го мисли толкова...рано или късно ще срущнеш човека....не се захващай с неподходящия само и само,за да има някой в картинката-не си струва нервите и усилията![]()
Мерси за мненията.
Както каза sladkish_14 шансът който имам никак не е за пренебрегване и най-важното е да се съсредоточа върху бъдещето си. А явно тогава нещата ще се наредят от само себе си![]()
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
1.За какво ти е сериозен приятел,след като мислиш да отидеш във Франция?В твоя случай Гадже=проблеми...
2.Смяташ ли,че една връзка ще запълни празнотата в теб?Ако я искаш само от интерес и за гъзария,защото другите имат,а аз не няма смисъл...Връзка само за пред хората не е връзка...Ако искаш връзка трябва да си готова да поемеш и последствията от нея.А в твоя случай ти нямаш опит и не те съветвам да тръгваш с гаджетата,при положение,че имаш такава уникална възможност да учиш в чужбина.Едно момче само би усложнило живота ти на този етап.Сега е най-добре да учиш,да излизаш,да си с приятелите,защото те са по-ценни от всяко гадже?Успех
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Външният ти вид изобщо не е проблем. Никъде не си споменала дали ти си си харесвала някое момче и то не ти е обърнало внимание. А ако не можеш да си харесаш, явно търсиш нещо, което няма да откриеш. Пробвай с някой, който ти харесва все с нещо.. нищо не губиш, освен да разбереш сама какво точно търсиш в едно момче. Нали знаеш.. първо може да целунеш няколко жаби, докато дойде реда на принца.![]()
авторката даде ли снимка майна??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.