- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все сама
От както се знам съм все сама. Само в 7ми клас имах гадже, но скъсах с него точно след 2 седмици, тъй като той искаше секс, а аз не бях готова.Чувствах се малка,а и наистина бях.Оттогава съм сама.Сега съм 11 клас. Не съм грозна,дори смея да кажа че имам някакъв чар.Общителна съм,имам приятели с които се забавлявам,имам самочувствие,но ... чувствам се някак си ... празна...Няма какво да осмисли дните ми ... Намерих си сериозно занимание за през ваканцията.Започнах да уча френски,защото смятам да кандидатствам във Франция след 12 клас.Баща ми работи там и цялото семейство прекарваме всяка ваканция там от година насам.Но се чувствам много самотна, макар и сред приятели.
Много често съм се питала дали в крайна сметка дали проблема не е във физиката ми. На 17 съм,но съм висока едва 155см. Тежа 40кг. Нищо не мога да направя по този въпрос освен да напълнея, пък и едва ли вече ще раста...
Сигурно ще ми отговорите,че за всеки влак си има пътници обаче на моя влак никой не се качва... Чакам отговори. Благодаря ви предварително.
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Един от 2-мата е яко спрЕл, защото аз въпрос не видяхЧакам отговори. Благодаря ви предварително.![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Мда ... знам как се чувстваш. Но няма какво да направиш освен да чакаш нещо да се случи.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Какво мога да ти кажа по въпроса, напоследък повечето момичета са пълна скръб. Радвам се, че сме останали все още свестните, както и да е. Имам една приятелка, която също като тебе е имала едно гадже в осми клас, с което обаче са се задържали няколко месеца, но накрая нещата пак опират до сексаТя не е затворена, излиза, контактува, но полза няма. Не мога да разбера как може да има толкова несериозни хора. Не си струва да се захващаш с неподходящ, по - добре си е да си сингъл отколкото това. Когато намериш подходящия човек, ще се уреди всичко. А като каза за ръста и теглото си, тази приятелка, за която споменах е със абсолютно същите мерки като тебе, но хората трябва да те приемат такъв какъвто си. Който не те приема независимо като визия или характер, не те заслужава
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Съгласна съм–по- добре сама отколкото зле придруженаПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Антипатична сиииииииииииииии![]()
Creative Technologie
Дай некоя твоя снимка и ще ти отговориме точно и конкретно!
Нищо ти няма.Освен... нагласата към света. Няма как да си вечно нацупена, изискваща и недоволна, и да искаш да получиш най-доброто. Промени се. Няма да стане отведнъж. И вярвай, ще ти е много трудно да си промениш мисленето от единия полюс към другия. Важното е да си упорита, търпелива и наистина да го желаеш. Замисли се какво искаш и как да го постигнеш, и нека това ти бъде цел. Просто се предизвиквай. Изпълваш си целта => горда си от себе си => вдигаш летвата. Важно е да ти е забавно дори и когато си сама със себе си; намирай си занимания, амбицирай се. Почнеш ли да намираш радостите и в най-малкото, започнеш ли да оценяваш какво имаш, дойде ли моментът, в който ще те радват буболечките, тревичките и гадния проливен дъжд, значи си истинска щастлива и в хармония със себе си. А това се забелязва и от околните. Ставаш по-усмихната, по-позитивна и най-важното: спираш да се питаш какво не ти е наред.
Идеята за снимка не е никак зле![]()
Излизай повече,събирай се с хора,приятелят няма да дойде у вас да те вземе.
и аз съм тей долу горе...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти си доста крехка ,но няма значение ако има момче което го харесваш няма да е зле да го поканиш на кафе или най-добрия ти приятел.
(След като не видях въпрос направо пиша каквото си мисля)![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
+Първоначално написано от mArMaLaDkA
само едно в добавка ___ не му мисли толкова,че ще се побъркаш и сдухаш още повече!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не си слушала от веселата музика за това си така http://vbox7.com/play:9b89e10c![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от jo0zy
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Мисля че няма от какво да се притесняваш. Все още си много млада, а качествата, които притежаваш са много хубави и смятам, че просто не се е намерил човек достоен да ги оцени. Избирай внимателно и не прави като мен, да се хвърлиш на първия срещнат и после да съжаляваш. При мен се получи точно така. Но поне се радвам, че мога да дам съвет чрез своя опит, за да не допуснат и други тази грешка. Не търси той сам ще се появи. Очаква те светло бъдеще може би във Франция, което е още по-добре за теб, защото там няма шанс да не те оценят. Горе главата! Не се отчайвай за глупости, цени свободата си и това, което имаш, а останалото ще си дойде само.![]()
Защо така се коркате всички? Да си сам не е чак пък толкова лошо. Погледни от хубавата страна - има си и доста положителни неща![]()
Рано или късно ще си намериш половинка, а до тогава се възползвай от положението и се розабавлявай на воля
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
'Щото като е сама цял живот, най-нормалното нещо е да не иска да е така. Всяко нещо си има предимства, но трябва да опиташ нещо по-различно за да ги разбереш и да ги поискаш.Първоначално написано от GossipGirl89
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
И аз съм 155 см., 42 кг. и не съм сама, имам си приятел.
Искам да ти кажа, че някои момчета са луди по миньончетата. Пък като се качиш и на едни средно високи токчета, ще бъдеш убиец
Предполагам с този ръст и с тези килограми, си пропорционална (поне като съдя по себе си - аз съм съразмерна, нищо че съм дребничка).
Така че не се задълбавай по външния си вид, а по-скоро търси причините другаде.
Търси начини да опознаваш хора. Някъде там се крие твоят човек.
Там където ходиш на френски, не сте ли в група?
Няма ли други момичета и момчета с теб? Някой сладур?
А в класа ти? А в квартала? Никого ли не си харесваш? Може би си срамежлива?
Трябва първо да се изясниш пред себе си какъв човек търсиш и каква си самата ти.
Както съм писала и в други теми - точно когато човек спре да търси, щастието изведнъж го потупва по гърба. Така че не се отчайвай, защото нещо хубаво ще ти се случи, когато не очакваш.
![]()
Просто не си attention whore.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Тренирала съм гимнастика 5 година така че тялото ми е добре оформено, макар и слабо.Обличам се модерно.Много съученици и приятели са ми казвали,че мечтаят за моя живот. Според тях имам всичко: хубави дрехи, отличен успех, приятели, пари , бъдеще. На мен наистина ми е осигурено всичко благодарение на родителите ми, за което съм им много благодарна.
А относно това че нямам въпрос...Просто се чудя защо съм вечно сама.
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Чудя се как все още не си обсипана от предложения от всички,толкова свесни ,момчета от форумаЗа едно момиче не е трудно да си намери приятел стига да има чар, както ти казваш.Абе я дай направо снимка да преценим дали наистина си хубава
![]()
Общувай по-често с момчета.И ще се намери някой "готин" батко който да се обвърже с теб!![]()
О Боже, момиче, защо така се ограничаваш?
Мислиш, че едното гадже ще ти донесе повече самочувствие, пълнота и смисъл в деня ти?
Значи все още не си открила същността на живота.
Когато мислиш постоянно за едно нещо, то сякаш по-умело се стреми да те отбегне. Знаеш ли и аз бях, като тебе, но просто намерих смисъл в друго.
След 2 ужасно сериозни връзки, много предателства от приятели и седмици, в които съм прекарвала напълно сама, осъзнах, че трябва да се насочиш към нещо съвсем различно от това, в което си насочена сега.
Т.Е - спри да мислиш за това, защо нямаш гадже и защо 'няма пътник за твоя влак', щом няма за този момент значи така е писано.
Личен съвет: Продължавай да си учиш езика, мисли къде искаш да кандидатсваш и усилено започни да се подготвяш за там, защото времето лети и ако мислиш да си го пилееш в мисли 'защо нямам още гадже', то значи че ще пропилееш всичко, за което си заслужава да живееш. Малко деца имат възможността дори само да отидат до Франция така, че ти силно се възползвай от тази възможност и не щеш ли точно, когато изобщо НЕ си очаквала и не ти трябва гадже - то ще се яви, за да обърка всичките ти планове, да знаеш точно така ще стане
![]()
Успех с Франция
П.С - Можеш да се чувстваш удовлетворена от живота и без момче до себе си. Така е и с останалите качества![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Понякога не можем да имаме всичко..Първоначално написано от LoVeLiFe
Едното е за сметка на другото![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.