.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Все сама

Ти да не си ми загубена сестра? И аз съм 1.55. Но съм на 16. Не трябва да ти пука за такива неща. Продължавай в същия дух, пък я виж след година-две си срещнала някой сладурест французин.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    За какво ти е сериозен приятел, като ще заминааш за Франция? Гледай да научиш ибаньето преди да заминеш... друго ти не треба.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Не си слушала от веселата музика за това си така http://vbox7.com/play:9b89e10c
    неее истината е че не си слушала корейски кючек---->
    http://vbox7.com/play:440c0a82

и за да не е спам-не го мисли толкова...рано или късно ще срущнеш човека....не се захващай с неподходящия само и само,за да има някой в картинката-не си струва нервите и усилията

Мерси за мненията.
    Както каза sladkish_14 шансът който имам никак не е за пренебрегване и най-важното е да се съсредоточа върху бъдещето си. А явно тогава нещата ще се наредят от само себе си
    Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1.За какво ти е сериозен приятел,след като мислиш да отидеш във Франция?В твоя случай Гадже=проблеми...
    2.Смяташ ли,че една връзка ще запълни празнотата в теб?Ако я искаш само от интерес и за гъзария,защото другите имат,а аз не няма смисъл...Връзка само за пред хората не е връзка...Ако искаш връзка трябва да си готова да поемеш и последствията от нея.А в твоя случай ти нямаш опит и не те съветвам да тръгваш с гаджетата,при положение,че имаш такава уникална възможност да учиш в чужбина.Едно момче само би усложнило живота ти на този етап.Сега е най-добре да учиш,да излизаш,да си с приятелите,защото те са по-ценни от всяко гадже ?Успех
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Външният ти вид изобщо не е проблем. Никъде не си споменала дали ти си си харесвала някое момче и то не ти е обърнало внимание. А ако не можеш да си харесаш, явно търсиш нещо, което няма да откриеш. Пробвай с някой, който ти харесва все с нещо.. нищо не губиш, освен да разбереш сама какво точно търсиш в едно момче. Нали знаеш.. първо може да целунеш няколко жаби, докато дойде реда на принца.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    авторката даде ли снимка майна??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си