- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашето мнение
един приятел днес каза "Никога не ходя само с една, защото рано или късно ще ми изневери..."
Вашето мнение по въпроса, съгласни ли сте?
ПП. питам за мнението ви по въпроса, не какво мислите за въпросното момче![]()
Моето мнение е, че за да бъдеш с някого трябва да го познаваш и да знаеш г/д на какво е способен и не на последно място във връзката трява да има доверие не само любов.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Прав е! Като ходи с 2 няма шанс как и 2-те да не му изневерят! или ака зарежът!
Страхотна логика има тоя твоя приятел.Направо не знам какво да кажа,моите думи ще прозвучат като някоя глупост на фона на тези бисери които пуска![]()
Хм..... а той какво прави спрямо всяко от момичетата, а?
![]()
![]()
Емииии...... човека се мъчи да играе на сигурно.Все едно момичетата са дънки... Изцапаш едните обуваш другите....... Ей това е най-голямата простутия която съм чувал..... на такива хора викам курвари.
![]()
![]()
[img][/img]
Първоначално написано от Lexynnka
мислех си, че само аз си мисля така
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тоа е много тъп бе![]()
Ш' му изневеряват и още как...даже може и бой да му хвърлят![]()
Каквото повикало,такова се обадило.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Тоя е от лекомислещите![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тъпо. Всяко момиче е различно и все още има такива, които не изневеряват. А на твоя приятел ако всяко гадже, което е имал, му е изневерявало най-добре да се замисли да не би проблема да е в него
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много ограничен ,мисля че си пада от тея много оборотните. Така ,че явно добре е запознат с нещата (; [/i]
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ГРЕШКАА....ем майна ок ще си хване 2 и кво ? се ще разберат една з а друга няма как ..?? и кво после още 2 още 2 и накрая докато не с е влюби в някое момиче и ще има да бяга след нея..;д смешна история ;д
Е***и простотията![]()
ми нали ако едната разбере ше каже на другата и двете ще го зарежат е
пък и 2 едновременно ли ше обича .. верно,по-голяма тъпня по тая тема скоро не бях чувала ..
![]()
![]()
специално написах че искам мнение по въпроса, а не коментар за момчетоаз примерно никога не ходя с двама, ама ся тва си е въпрос на избор...
Абсолютно лишено от логика. 2 гаджета - двойно по-голям шанс да ти изневерят и/или да ти бият шута. Аз лично не бих се занимавала с двама - нямам толкова нерви, време и въобръжение да измислям много и най-различни лъжи, с които да ги залъгвам.
Аббе айде бе ... не се правете на много примерни ... всеки си държи по една резерва ... може да не е точно ходене с двама ама ходиш с един,но си държиш поне един скрит жокер ако стане нещо ... аз не виждам лошо в това
Беше казано всичко, което може да се каже по въпроса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Що бе, нема втори който да ти пусне ли?Първоначално написано от Lexynnka
![]()
Добре казано...за набор 94,който хвърчи в небесатаПървоначално написано от miminka__94
![]()
![]()
По темата:Изказването му е лишено от всякаква логика...Явно причината да му изневеряват е главно в него,така че и с 10 да ходи и 10-те ще му изневерят...Но си го заслужава-каквото повикало,такова се обадило...И един ден всеки си намира майстора-като хлътне до уши в някоя малолетна к**вичка друга песен ще запее![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Еми този твоят приятел явно попада на такива момичета, които биха му изневерили или мислят като него. Според мен е глупаво мисленето му.. не мисли като него!![]()
на мене има кой да ми пусне, не се притеснявай.Първоначално написано от Nakadah
найЗ
Вечната любов трае от месец до около три-четири.
След две години може би евентуално няма да си изневерявате от уважение и гузна съвест. След 5 ако не сте си изневерили значи сте нормални човечета,който сигурно ще се омъжат и ще живеят по принуда и скучно. Ако сте обаче от другия вид ще искате да изневерите и дори може да е много преди 5. Това не означава,че след това няма да сте заедно. Тук отново има два варианта. Да си признаете изневярата,но да сте твърде зависими и да останете с човека или да не си признавате и да сте щастливи и готини.
Разбира се не говоря общо. Спи ми се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
от двата стола на земята
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!