- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да предложа на момиче с която се държим като такива !?
Зная, че има над 1000 теми за предлагане, но исках да питам защото моето не е като другите. Не е като да я целунеш и някак си да тръгнете.
С това момиче се натискаме, излизаме, и правим всичко друго както гажетата правят от вече близо месец, но искам да и предложа някак си. Със "искаш ли да опитаме дали ще се получи нещо между нас" няма да стана защото се е получило, със целуването също, а пък абсурд със "айде да тръгнем" или "искаш ли да станем гаджета" . Та някой да каже как бих могъл да и предложа?
you lost me!![]()
Какво да и предложиш брак ли?Вие вече си ходите така като ви гледам няма какво да предлагаш...
Няма смисъл да и предлагаш, вие вече сте гаджета. Достатъчно е ти да и покажеш, че държиш на нея и не я мислиш за някаква лесна. Покани я някаде на кафе. Можеш да направиш някаква сценичка на ревност, например да и направиш забележка за някаква разголена дреха -жените обожават да бъдат ревнувани (естествено в рамките на нормалното) Успех!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ти не схавщаш ли че ХОДИТЕПървоначално написано от ivan4obee
... Аман вече от глупусти от сорта: Как да и предложа.... мрън мрън мрън.... Ходите,то се подразбира щом се натикате и се държите като гаджета какви сте според теб !? Според мен ако и предложиш ще развалиш всичко,така че по добре недей.Бил съм свидетел на подобно нещо: Момчето предлага на момичето с което се натискат и т.н. повече от месец,когато тя чу че той и предлага,тя директно се отдръпна и това беше края.... Не прави подобна глупост..... :]
[img][/img]
Ти май за 1 път имаш гадже а? Доста бавно сващаш.![]()
Но ако е такава дето на всеки са хвъля питай я по твой начин.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Ама ти още ли не си осъзнал че ходите..понякога думите са излишни![]()
Воала пич,имаш си гадже вече.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
олеле... колко сте заблудени ;/
Не ходим ! Нейни приятелки са я питали дали ходи с мен и тя е отговаряла - не. Даже накарах 1 мой приятел да я пита и тя същото му отговори.
ем..значи си и нещо като играчка.Първоначално написано от ivan4obee
когао й е скучно те вика,на повикване нещо от сорта.![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
еми тогава я питай дали иска да имате нещо повече от едно натисканеПървоначално написано от ivan4obee
![]()
![]()
Извинявам се, ама вие сте..ТЪПИ ДЕЦА..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пусни и тази песен http://vbox7.com/play:9b89e10c и ще ти каже ДА на всичко :P![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не ме има за играчка, харесва ме в което съм сигурен на 100%Първоначално написано от jo0zy
Ми щом си сигорен че те харесва а всъщност не ходите макар да се държите като гаджета тогава просто и предложи ... 100% ако те харесва чака точно този момент ..![]()
и толкова ли е трудно да и кажеш просто .. харесвам те и като гледам нещата вървят , би ли искала да станем гаджета ..? просто е
![]()
Така слушай сега,защото бях същатазначи просто един ден и кажи нещо от сорта , че си разбрал , че е казала на твой приятел , че не ходите .. и наистина не сте говорили по тая тема .. и тогава и предложи - тва е
и всичко ще си е наред
успех и после разкажи кво е станало ;дд
![]()
Съгласна съм с горното мнение просто я попитай !
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Няма нужда от предлагане. Питай я нещо от рода "Какво става между нас?"![]()
Хм... А дали пък просто и тя не се чуди дали ходите, или не? Имам една приятелка в абсолютно същото положение и когато я попитаме дали ходят, тя казва не знам..., май не... и такива. Това е така, защото не сте се научили да говорите открито и направо. Хареса ми предложението на sometimesss- пробвай така ще стане със сигурност![]()
Фейсбук имаш ли? А тя?
Очевидно се държите като повече от приятели и според мен ходите. В някои случаи думите са излишни. Със сегашния ми приятел нещата бяха сходни. Един ден просто ме попита ''ще имаш ли нещо против да се напишем обвързани във фейсбук'' Е тогава нещата вече стават официални. Варианта е лесен, защото не ти се налага да я питаш от онези клишета тип ''искаш ли да ходиш с мен?''
Сериозно ли не можеш да се сетиш да я питаш как гледа на това между вас? Да ви имам дилемите
![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Ами както виждам ходите,но ако не си сигурен просто я попитай " абе знам че е излишен въпроса но ходим нали ?! " .. така тактично от сорта че да няма друг отговор различен от да![]()
![]()