Ето .. отново съм аз.. Не знам вече някой дали помни старите ми теми .. но вече и аз самата не знам какво искам да попитам.. това момче ме обърква със всеки изминал ден все - повече и повече.
Така .. в последно време нещата не вървят .. не сме се виждали отдавна .. аз не бях в БГ ,пък сега той не е в Сф.. и общо взето е сложно . Последният път като говорихме ми каза как .. с всеки изминал ден ,в който сме били заедно ,той започвал да се привързва все -повече към мен .. и постепенно да забравя онова момиче,в което е бил влюбен дълго време.. Щяло да стане лошо,защото щял да свикне с мен и ще му бъде гадно ,когато не сме заедно и за това решил да се отдръпне,което според мен е мн глупаво.После пък ми казва как не бил за мен,как съм била едно добро момиче а той някъв простак .. и накрая пак ми казва как иска в момента да бъде до мен и ме обича .. ;@ И другото което ме учуди е че той от сега мисли за края на връзката ни,който сигурно все някога ще настъпи.. и просто имам чувството,че го е страх да се обвърже сериозно.. ;х;х майка му стара.. какво да направя вече.. извинете ме отново за темата по същия повод ,но не издържам.