- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ!В СТАЯТА МИ ИМА МИШКА!
Сега я видях и си изкарах акъла.Как се убива това нещо.Сега ме е страх да си легна.Изглеждаше голяма.Дали да събудя наще,но е 4.30 сега.Какво да направя.Help.Как по дяволите е възможно да има мишка в стаята ми.
![]()
във всяка сграда рано или късно се появяват, споко(колко утешаващо..)
точно сега няма какво да направиш, и няма смисъл да будиш ваще...кажи им на сутринта, и ще измислите нещо.
аз имам параноичен страх към такива създания
^ Е, как в 8 и повече етажен блок ще има мишки? Смисъл, освен по мазите? Измисляте си вече. Това си е едно просто малко мишленце, не е като хлебарките да речем.![]()
Да доста по-голямо и бързо е, пък и хапе...
Ами виж сега имаш 3 избора:
1Почваш да мяташ всичко което видиш по мишката и да я млатиш с чехли, джапанки квот ти дойде на ум...
2Отваряш вратата и я прогонваш от стаята ти
3Лягаш и заспиваш
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз бих я захлупила с леген или с кутия за обувки, за да не будя наще. После слагам нещо тежко отгоре, за да не мърда. Но със сигурност бих ги събудила с крясъци още като видя мишкатаНо.. сигурно вече си предприел/а нещо.. Та какво стана с мишока?
:P
Събудих нашите,но чак към 8.Наслагахме класическите капани с ореха и сиренцето и чакаме нейно величество да се появи.Момче съм by the way и не ме е срам да си призная,че ме е бъз от мишоциПървоначално написано от SunnySmile1313
![]()
LOOK!LOOK! IT'S RAINING DICKS!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не го трепи, може да е изягалото хамстерче на някой съседХванахте ли я все пак?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Djuff
Да ти кажа ли какво ? Чичо ми лека му пръст почина от ухапване от мишка. Така че не се правете на много разбиращи ако обичате !!!
Какво стана, хванахте ли я?
Ако ми се случи такова нещо (да чукна на дърво) веднага щях да будя наще.
![]()
Капаните си седят,нема мишка нема нищо.Засега ще спя в другата стая дано скоро се покаже.Дано е само еднаПървоначално написано от MissNothing
![]()
Може да не е безобидно мишле,той писа че е голямо.Може да е някой съсел и са опасни няма майтап.
Щом не се хваща на капана, земи купи неква отрова и мноо внимавай да не я пипаш, а съм чувала че брашно със вар да смесиш пак става, ако намериш вар де![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
купи си котка!
иначе мишката едва ли ще ти се качи на леглото да те изяде![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
пусни котка в стаята![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Значи и аз имах проблем с мишка, но в мазето. Мойта мишка се оказа безсмъртна просто. След като капаните седяха близо 2 седмици, като през ден сменях там стръвта-резултата беше-единия капан и беше откъснал единия крак.
И от тук започна интересното. Сложих и отрова. И к'во стана-изяде я всичката и ми осра цялото мазе. След това и замесих брашно с гипс като ми бяха казали, че това ги убивало. И к'во стана. Тва животно опера всичкия гипс и пак не умря. Накрая я гоних из цялото мазе, като я налагах с едни арматури, но така и не я уцелих.
Един ден слезнах, подгоних я за пореден път, тя си влезе в дупката, а аз след нея веднаха я замазах с гипс ли кво беше.
Извода: Мишките са безсмъртнииии!
ПП: Не искам да те плаша, просто споделям опит. И все пак, моята мишка не беше каква да е. Твоята може да се окаже по-глупава.
Успех със залавянето и!
Първоначално написано от HoKKurT
Тва ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе дано да хванеш мишокаа ако не успееш изнасяй се в другата стая
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Ние в гаража имахме и нещо в колата се разхождали..ядЪт кабели на колите по принцип ....та сложихме отрова за мишки и засега няма никой![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Том и ДжериПървоначално написано от HoKKurT
![]()
Who's next!
земи си котка.![]()
И ние от няколко дни имаме една мъничка.Довечера ще слагаме капани от тези железните , иначе тези дни слагахме от кутийките с лепило. Ама не се хвана. Иначе си щъка на всякъде.Побърка и кучето,а то неможе да я хване,по цял ден седи на пост по ъглите...
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Леле хора колко смешно ви се струва всичко това .. Ама нормално не се и съмнявам..