- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ!В СТАЯТА МИ ИМА МИШКА!
Ами и аз имам мишка в моята стая /морското ми свинче/... А иначе най-добре събуди вашите
I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head.
Първоначално написано от HoKKurT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, не просто не се сдържах![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И т'ва не си го измислям. Мойта беше няква голяма и явно доста умна. И очевидно всеядна, защото освен гипса и всичката отрова ми ядеше и ламинирания паркет. Не знам какъв беше тоя звяр, ама и на три крака не можах да я хвана.
Докато я пердаших с тия арматури, счупих голяма част от коледната украса (беше в един кашон) и съответно и мене ми счупиха после. Бе въобще в такова приключение се бях вкарал, че не е истина просто.
ПП: Само да ти споделя още малко опит, мойта отрова беше една червена, приличаше на ориз. И магазинерката ми каза да я разредя с малко олио, по-апетитна да станела. Тая мишка като невидяла и са нахвърли и май после от тва олио са подриска и да ти кажа такова сране не бях виждал до ся, поне не и от мишка
После от гипса пък са запече нещо, взе да ги сере едни твърди
, ма всичко прекарва гадината бе. Цирк Буш
![]()
ее не ще се попикаяяПървоначално написано от HoKKurT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ДЕБА ше почнем да мрем и от домашния прах :ХПървоначално написано от anonimchetou
преди на село имахме една мижка в мазето.за едно лято изяде 2кг отрова.стана един много дебел мишок.и пукна.
Първоначално написано от HoKKurT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !