.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Пазарджик
    Ами и аз имам мишка в моята стая /морското ми свинче/... А иначе най-добре събуди вашите
    I'm so happy. Cause today I found my friends.
    They're in my head.

Цитирай Първоначално написано от HoKKurT
    Значи и аз имах проблем с мишка, но в мазето. Мойта мишка се оказа безсмъртна просто. След като капаните седяха близо 2 седмици, като през ден сменях там стръвта-резултата беше-единия капан и беше откъснал единия крак.
    И от тук започна интересното. Сложих и отрова. И к'во стана-изяде я всичката и ми осра цялото мазе. След това и замесих брашно с гипс като ми бяха казали, че това ги убивало. И к'во стана. Тва животно опера всичкия гипс и пак не умря. Накрая я гоних из цялото мазе, като я налагах с едни арматури, но така и не я уцелих.
    Един ден слезнах, подгоних я за пореден път, тя си влезе в дупката, а аз след нея веднаха я замазах с гипс ли кво беше.

Извода: Мишките са безсмъртнииии!

ПП: Не искам да те плаша, просто споделям опит. И все пак, моята мишка не беше каква да е. Твоята може да се окаже по-глупава.
    Успех със залавянето и!

E, не просто не се сдържах

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

И т'ва не си го измислям. Мойта беше няква голяма и явно доста умна. И очевидно всеядна, защото освен гипса и всичката отрова ми ядеше и ламинирания паркет. Не знам какъв беше тоя звяр, ама и на три крака не можах да я хвана.
    Докато я пердаших с тия арматури, счупих голяма част от коледната украса (беше в един кашон) и съответно и мене ми счупиха после . Бе въобще в такова приключение се бях вкарал, че не е истина просто.

ПП: Само да ти споделя още малко опит , мойта отрова беше една червена, приличаше на ориз. И магазинерката ми каза да я разредя с малко олио, по-апетитна да станела. Тая мишка като невидяла и са нахвърли и май после от тва олио са подриска и да ти кажа такова сране не бях виждал до ся, поне не и от мишка После от гипса пък са запече нещо, взе да ги сере едни твърди , ма всичко прекарва гадината бе. Цирк Буш

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    И т'ва не си го измислям. Мойта беше няква голяма и явно доста умна. И очевидно всеядна, защото освен гипса и всичката отрова ми ядеше и ламинирания паркет. Не знам какъв беше тоя звяр, ама и на три крака не можах да я хвана.
    Докато я пердаших с тия арматури, счупих голяма част от коледната украса (беше в един кашон) и съответно и мене ми счупиха после . Бе въобще в такова приключение се бях вкарал, че не е истина просто.

ПП: Само да ти споделя още малко опит , мойта отрова беше една червена, приличаше на ориз. И магазинерката ми каза да я разредя с малко олио, по-апетитна да станела. Тая мишка като невидяла и са нахвърли и май после от тва олио са подриска и да ти кажа такова сране не бях виждал до ся, поне не и от мишка После от гипса пък са запече нещо, взе да ги сере едни твърди , ма всичко прекарва гадината бе. Цирк Буш
    ее не ще се попикаяя
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Какво по дяволите може да ти направи една МИШКА!??

Да ти кажа ли какво ? Чичо ми лека му пръст почина от ухапване от мишка. Така че не се правете на много разбиращи ако обичате !!!
    ДЕБА ше почнем да мрем и от домашния прах :Х

преди на село имахме една мижка в мазето.за едно лято изяде 2кг отрова.стана един много дебел мишок.и пукна.

Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си