- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки по носа?
Как да махна черните точки по носа... имайте напредвид че цифката ми е средно голяма, не е малка като на момиче. И така имам бая черни точки и то самите дупки са някакви видимим, някакви големи... Как да махна черните точки и да напрвя самите дупчици по свити... нещо? Играх си с кола маска, то това няма ефект нещо...
Взимаш една бяла влажна боя и мажиш
![]()
Първо се ходи на козметик, за да ти ги изчисти и после вече си взимаш някакви продукти, с които да си миеш лицето за да не ти се появят пак.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Купи си товаслед 3 измивания си забравил за черните точки
![]()
ако имаш 1-2 може би, но ако са повече няма да ги махне!!!Първоначално написано от 0409
Fall down seven times..
Stand up eight.
козметичка? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ползвам продукт от същата серия и не съм видял голям ефект носът ти се бели и след няколко дни същата работа ! Ако найстина има ефект конкретния продукт ще го ползвам ежедневно за да добия приличен вид !![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Първоначално написано от Hilary_
най-доброто решение според мен..
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Avon Лосион за премахване на черни точки Clean & Clear![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Тоник за лице на алкохолна основа?
Чувала съм че салициловия спирт ги изсушавал, може да пробваш ..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE
Работи (макар че смърди малко странно)
^ Много добро, само дето мирише на мърша.Първоначално написано от WaterLilly
![]()
whenever u r gone i just wanna be with ya .