.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Може ли мнение?Към момичетата

Момичета,аз съм 16 год момче,бих искал мнението ви.Кви момчета предпочитате?Харесвате ли чувствителни момчета но също така агресивни.Които гледат да не се държат като тарикати,но и не се държат смотано?Питам защото аз съм такъв.Аз всъщност не обичам да хода по дискотеки но харесвам да излизам.Обичам да се държа възпитано.Не съм арогантен и гледам да съм истински,не да играя роля на някво лошо момче.Но иначе лесно избухвам,защото имам семейни проблеми,и нямам голям портфейл!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Може ли мнение?

Цитирай Първоначално написано от JaRule113
    нямам голям портфейл.
    Е тука загуби аудиторията

Мен ако питаш в моя клас има един подобен на теб индивид...Пали лесно,но бързо се намира някой който да го угаси Това вече е отживелица да палиш бързо за глупости.Въобще кое момиче би се чувствала сигурно с агресивен тип ?! По добре е да подтискаш гнева си и да скромничиш поне малко.... а не да пишеш в форума,че си агресивен и т.н. Жените обичат като чели спокоини и оравновесени момчета/мъже... :]
    [img][/img]

Това сигурно е 8975938473945 тема, на която чета, че някой иска мнение зе себе си от момичетата. Спрете се бе!!

По темата: не си мой тип

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Мен ако питаш в моя клас има един подобен на теб индивид...Пали лесно,но бързо се намира някой който да го угаси Това вече е отживелица да палиш бързо за глупости.Въобще кое момиче би се чувствала сигурно с агресивен тип ?! По добре е да подтискаш гнева си и да скромничиш поне малко.... а не да пишеш в форума,че си агресивен и т.н. Жените обичат като чели спокоини и оравновесени момчета/мъже... :]
    Чакай малко... Ти пускаш тема "какво искат жените" и "аз съм мн забавен, дали ще ме харесате?", а сега изведнъж стана разбирач!?
    По темата : Никой не може да ти каже какво харесват момичетата. Ако не ти се лепят много, значи явно не харесват това ти качество.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Какви момчета харесваме ли .. всеки може да си прави собствен образ,но истината е една - когато го видиш,тогава разбираш,че това е човека за теб.Коремчето ти се напълва с пърхащи пеперудки и сърцето ти започва да бие лудо.Иначе основните качества : определено да има чувство за хумор,да се държи мило,ти да си `момичето му`,което много обича,приличен външен вид .. и такива работи .. ;дд

Не си мой тип...абе коя подред е тая тема...всяка мацка с различен вкус,тва е положението брат :P

Град
    -От НякЪдЕ-
    Виж, всяко момиче си има свой вкус, харесва различни неща в момчетата така че не можеш да питаш ще те харесат ли .. Аз попринцип нямам точно определен тип както каза sometimesss, когато го видиш тогава разбираш дали е подходящ или не
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от sometimesss
    Какви момчета харесваме ли .. всеки може да си прави собствен образ,но истината е една - когато го видиш,тогава разбираш,че това е човека за теб.Коремчето ти се напълва с пърхащи пеперудки и сърцето ти започва да бие лудо.Иначе основните качества : определено да има чувство за хумор,да се държи мило,ти да си `момичето му`,което много обича,приличен външен вид .. и такива работи .. ;дд
    Temet Nosce

벨야카

о-о Май ти е много ниско самочувствието, че да пускаш по 101 теми и да питаш дали момичетата биха те харесали. Ами ти сам не можеш ли да прецениш? x.X
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По принцип си мой тип Иначе момичетата обичаме момчето да е уверено,но не прекалено нахакано;да е с чувство за хумор,но шегите му да не са плоски;да може да разчитаме на него,но не и когато нямаме нужда;обичаме да ни изслушва и да има мнение,но не и когато не сме му го искали...И колкото и да ме нападнете за това-трябва да има приличен портфейл-колкото да почерпи едно кафе например,а не да ни купува какви ли не прищявки...А и да-външният вид ИМА значение-не казвам,че трябва да е голям красавец,но трябва да е поддържан,симпатичен и чаровен
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    нямам голям портфейл.
    хааа хааа Тази малка подробност не трябваше да я споделяш

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Добър вечер mon ami! Има ли разгонени?!?!?

нямам голям портфейл.
    Именно \/

Кога най-накрая ще спрете да се правите на такива, каквито всички ви искат? Бъдете себе си.
    Такива момчета харесвам - истински! За всеки влак си има пътници, разберете го най-накрая. Престанете да се вкарвате в някакви чужди идеали, чак тогава ще бъдете харесвани.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

уважавам мнението на всеки един човек,но както казаха някои хора да не пиша някои работи за портфейла,за да реша проблема не трябва да премълчавам,тук е форум и мога да пиша много работи,никой не ме познава.Който иска да го разбира тва.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

нямам голям портфейл.

Тва да не ти е сайт за запознанства.Момчее,когато не търсиш любовта тя сама те намира.

за мен най-важно от всичко е да имам общи интереси с даденото момче...след това вече гледам външност и тн.!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре потърси другите теми,като твоета
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от jo0zy
    Това сигурно е 8975938473945 тема, на която чета, че някой иска мнение зе себе си от момичетата. Спрете се бе!!

По темата: не си мой тип
    +1
    Всчко момиче си има собствен вкус !
    ето една подобна тема : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Memento mei, memini tui!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си