- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Случвало ли ви се е ?
Да си забравяте колко серии или кръгове сте направили по време на тренировка на мен ми се случва често и се чудех дали има балами като мене![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
май не зададох въпроса кат тряя смисъл ще правите 5 серии а сте направили 3 и сте започнали четвърта но по време на четвъртата се замисляте за нещо и забравяте колко сте направили 2 или 3 и се чудите да правите ли допълнително или не![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
май няма глупави като мене да си забраят сериите![]()
sapphire5![]()
Случвало ми се е да.Но това става,ако съм с приятел и нещо се заговориме между сериите.
![]()
На мен ми се случва чат-пат да се зачудя.Примерно правя набирания и се чудя 3-та или 4-та серия съм направил току-що.Накрая правя още една за по-сигурно![]()
На мен такова нещо не ми се е случвало ,обаче ми се е случвало ако да речем утре няма да мога да тренирам и тренирам предишния ден смесено всичко и забравям кое упражнение съм напрайл и кое не ..![]()
![]()