- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВАЖНО ! Моля ви за мнение !
"По истински случаи.
Това е една история , написана с много чувства.Всеки ред , всяка дума и буква са толкова истински , колкото болката от разбитото сърце . Не , няма да започна с \" имало една време \" . Иска ми се , но това не е от приказките с \" happy end \" . Не , това е една история , за момиче , което загуби всичко ... Един човек а същност всичко !
Тя беше просто едно обикновенно момиче . Да , беше допускала много грешки , едни нормални , други не толкова . Но всеки допуска грешки , било то съзнателно или не , ние сме хора , а безгрешен човек няма !
Тя имаше само един човек , когото наистина обичаше , за когото би направила всичко . Благодарение на него , тя усъзна много от грешките си и поправи доста от тях . Той я промени . За нея той беше много ценен човек , той беше нейната упора . Всичко Беше започанало така внезапно и неочаквано . Малко по малко , тя го обикваше все повече и повече . Той беше всичко за нея . Всичко !
Но малко по малко , тя го губеше . Надяваше се , че си въобразява , че не е права . Всеки път когато го погледнеше , сърцето и се изпълваше с любов , а душата с болка . Болката и страха да не го загуби я обиваха . Имаше и друго момиче , тя знаеше това . Но за нея , той беше единствен .
Тя беше още дете . Дете , което обичаше така , както могат само децата - невинно , силно и най - вече - искренно . Тя беше толкова щастлива . Всичко беше наред , беше спокойна , обичана . Но любовта и я обиваше . Малко по малко тя го губеше . И го изгуби .
Молеше се да види пак тези две очи , да се згъши в прегръдката my , да усети топлината на тялото му и спокойствието да нахлуе в душата и така , както си беше заминало - бързо и неусетно . Всеки ден без него се забиваше като ной в сърцето и . С всеки изминал ден , болката и ставаше все по непоносима . Сърцето и се бе превърнало в рана , която неспирно растеше . Растеше и я изгаряше все повече и повече . Тя неможеше да спре болката . Беше факт - любовта и я обиваше !
Останаха и само спомени , които засилваха болката . Спомняше си целувките му . Топлите му ръце и нежността с която я прегръщаше . Още усещаше парфюма му . Спомняше си за него с радост , но спомените водеха до безброй сълзи . Опитваше се да забрави . Да забрави болката . Но самотата я обгръщаше . Липсата му я съсипваше . Той нахлуваше в сънищата и , превземаше мислите и . Ако можеше да забрави . Всичко да бъде както преди . Как и се изкаше да забрави , ах как и се изкаше . Да върне времето назад ! Да забрави онзи ден ! Деня в който той и отне най - ценното ! Отне и любовта !
Но тя го обичаше въпреки всичко .. Бе готова да прости , колкото и да я боли ... Дори болката да я съсипеше докрай , тя винаги ще го приеме в сърцето си ... Само той можеше да излекува раната и ... Със любов ... Както преди ... Да върне щастието и ... Защото тя го обича ... Въпреки всичко , тя го обича ..."
Какво мнение очакваш от нас ?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Е, не мога да повярвам![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
... и накрая той се върна при нея, но не за дълго и тя се чувстваше вече и използвана.
Дано това да не е твоят случай, защото точно това ще ти се случи ако не си го изкараш от главата.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Същата история ..ех момичее .. знам какво е .. и изобщо не се опитвай да си го изкараш от главата - няма да стане повярвай !
Написаното е много хубаво и същевременно тежко .. да,за тези които се разпознават в написаните редове .. Имала си хубави моменти с него - та защо да ги забравяш ? Не трябва да забравяш нещо,което те е правило щастлива .. защо ?! Продължи напред живота си ,но няма смисъл да правиш безмислени опити да го забравиш,защото няма да стане скоро време.Всичко с времето си,повярвай.
![]()
Ако мислиш да се правиш на творец, поне се научи да пишеш по-грамотно и по-четливо.
пп: точка се слага веднага след края на изречението, без интервал м/у нея и последната дума!
пп2: поредната любовна боза.. аман вече!
Именно!Няма смисъл да забравяш щастливите си моменти.След време като си спомняш за тях ще ти носят само радост.Първоначално написано от sometimesss
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да , явно няма да го забравя колкото и да се опитвам ...
пп3: Отгоре на това изпълнена с клишета и баналност: "един човек, а всъщност всичко"! Пу, маама му стара..Първоначално написано от FreakBitch
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
МНОГО, ужасно много правописни и пунктуационни грешки!!
Иначе хубава историйка, но всичко е преходно... Просто го пусни и продължи напред, стига с това "Не мога", "Не искам" и т.н... Животът продължава!
work in progress.
Абе не мога да ви разбера вас...Момичето излива болката си,а вие я нападате и и се смеете...И какво като има малко правописни грешки-важно е какво казва,не как го казва...
Мило момиче,историята ти ме просълзи...Толкова тъжна,толкова искрена...Няма нужда да забравяш,миналото ни е част от настоящето и с времето раната ще заздравее и ще останат само хубавите спомени за една прекрасна любов...Не се отчайвай,животът е пред теб !
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ама ти верно ли се разрева на тоя двукилометров текст без грам смисъл!?Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Не съм безчувствена, нито грубиянка, нито хейтърка, обаче като прочета нещо толкова неграмотно и банално написано ми иде да... аха, да...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Да,наистина се просълзих,защото историята и е ИСТИНСКА и ме развълнува и трогна искрено...И аз съм против неграмотността в днешно време,но все пак е по-важно,че тя излива болката си и споделя,за да и олекне,вместо да следи дали всяка дума е написана правилно...Първоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Добре си го написала,ама кажи нещо повече защо сте се разделили и как.Ти не описваш тези неща.Инъче всичко се преживява,с времето ще се оправиш.
рано или късно 6е го забравиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!