- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Български , английски и италянски![]()
Интересна тема...Ами знам български (очевидно), английски, руски, италиански, испански и скоро смятам да се захващам и с френски. Колкото повече, толкова по-добре според мен
.
3 езика знам аз http://goo.gl/gzExz <![]()
Майчиния,английски,немски, в момента уча френски.По принцип не съм много по езиците,но се налага..
Знам български и английски. Уча испански и другата година започвам и с немски език.![]()
Български,английски,много малко испански,разбирам сръбски и руски и уча шведски (вече го говоря)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
1.Български.
2.Английски.
3.Турски.
4.Немски.
5.Македонски.
6.Поназнайвам Полски и уча Испански![]()
български-90%
английски-50%
немски-5%
френски-5%
руски-1%
турски-1%
Български - ~93%
Английски - ~50%
Френски - ~25%
Полски - ~ 5%
Португалски/Руски - ~1%
>>DjBelev<<
Българския е ясен, Английски свободно владеене 112 т. на TOEFL IBT, IELTS 7.5, испански, щото го учех 5 години, турски - много приятели имам турци и го говоря добре, но не мога да пиша, гръцки - фирмата, в която работя е гръцка и се налага да комуникирам всеки ден на гръцки, и малко мандарин - заради 2 големи клиента в Хонг Конг.
Български
Много добър английски
ОТЛИЧЕН ИТАЛИАНСКИ
Отчасти немски
![]()
Понеже каза "каквото и да е", аз автоматично се сетих за най-голямата си страст. :Д
Oooh, forza Inter, non mollare, vincerai! E quando dalla curva questo coro sentirai, Internazionale non ti lasceremo mai!Anche se la mamma non lo sa, noi saremo sempre qua!
Превод трябва ли? :Д
Последно редактирано от WesSneijder : 12-30-2012 на 20:07
лс![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Български,Английски,Френск и
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Английски - основни неща
Немски - като за B2
Руски - чат пат...
Турски - говорим
П.П. Българския не го споментавам, защото мисля, че се подразбира...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Английски - даже в момента го употребявам повече от българския. :/
Иначе говоря полски, немски и холандски.