- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
че на мен един италианец беше ми казал точно това
scopare малко не ми харесва как звучи...![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз знам български (естествено), англииски, уча френски и латински, от другата учебна година ще уча старогръцки, а по- догодина и старобългарски... Мисля да уча италиански, но още не съм решила.
Потресен съм!!!! Как така всички знаете повече от два езика, а аз не мога да науча един глупав Английски който навсякъде се говори. WTF![]()
аа ,ама то за такъв вид езици ли ставало въпрос![]()
Аз съм тъпа и знам само английски.
Но като гледам някой корейски филм,разбирам по мимиките и жестовете..йей!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
имам много сериозна оферта , тъй както всеки знае че език най лесно се учи с практика , а не само с теория , ако има госпожица която знае или учи руски , може да практикуваме , нямам с кой да си говоря по русский , и съм в тъй да се каже начален стадий , а ми трябва адскивсе пак нямам особено големи надежди тъй като никой не го учи тоя език , слабо разпространен е как да кажа , сравнено с немски испански и т.н. ама може и да се опровергая
анджелина , анджи джоли , сериозно или ме пускаш по пързалкатааз не познавам лично младеж който да говори руски
освен мен де , не че го говоря де.
стреляли са го да , ама не са го уцелили , щото ескиважите които владея ги усвоих от него![]()
иначе от другата страна виж той е откъснал много радиационни мечи ръце , и после е пребил мечоците с тяхтук беше моментът да се усетиш..........
и да избягаш ТАКА както улична мъстия бяга като види теб надървен , демек уплашва се животното че ще му причиниш тежки НАРАНЯВАНИЯ
![]()
Няма общо ника ми с тая кльощавата с големите устни!!!! Трябва да си го сменя, че всички това си мислят :Д
Аз говоря руски. Имам доста познати, които говорят руски кои повече, кои по-малко. Докато испанския имам много малко познати.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малко спам, ама в такъв случай от френското jollie ли ти идва ника тогава? :Д
иначе английски и немски са ми на високо ниво, руския - горе-долу и разбирам общо взето като чета или ми говорят на френски бавно, но аз в отговор не мога нито да пиша, нито да отговарям(разни дребни лафчета не ги броя)
Не, учила съм го в училище и го говоря изключително грешно, но знам много лексика и лафя без да се замислям.Но окончанията си ги слагам на магия.
Не, от друго идва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тия неща мисля че с времето се ушлайфат , падежи и прочее, важното е да ни разбират , и хем ще е по забавно нали тъйиначе странното е че когато гледам филм или чета текст , разбирам го на голям процент , но трябва ли да кажа нещо не мога да съчиня нищо , просто не ми потичат думи , трябва да обмислям и да се чудя кое за кое беше , ти така ли си ?
Не, аз с лексиката съм на 6, просто падежите отказах да ги науча, защото ни ги дадоха и 6те в един ден с репликата "за утре да ги знаете" :Д очупвам се много бързо да говоря на руски, може би защото съм го учила като по-малка, а немския въпреки че ми е много по-добър, повече се притеснявам дали говоря вярно :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имаш лс.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen