.
Отговор в тема
Страница 18 от 20 ПървиПърви ... 814151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 482

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо си мислиш, че си математик? Дефинирай ми, моля те, думата.

Просто съм. Какво значи дефинирай ми думата правя разлика между човек, който просто решава задачи, и човек, който всъщност знае какво и защо прави и каква е логиката, същността, природата на математиката.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Боже. ОжасД.

Просто съм?! Това ли ти е аргументът? Боже, ужас, ужас. Думи нямам.

"Математиците се занимават не с пресмятания, а с намиране и описване на връзки и закономерности или с измисляне на доказателства, които да обосноват логически дадена теорема."
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Математик
    Ти не си математик. Ти просто решаваш задачи по пътя на логиката.

А знаеш ли аз какво съм? Горска фея. Защо ли? Просто съм.

Именно за себе си имах предвид, че виждам същността на нещата, а не ей така просто да получавам верния отговор отнякъде си - от решаване на милиарди задачи и зазубряне на алгоритъм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на x7aZzy
    А, какво става тук?
    Веселба. ^.^

JoLLiE92, съвсем добронамерено те съветвам да поупражниш следните ...хм ... "науки" : на дебата, на диалога, на разговора и на убеждаването (виж теория на аргументацията). Също прегледай и правилата за заключението и логиката.
    Факт е, че не може да се осъществи противодействие на вероятностните аргументи без проверка на истинността им. С две думи - JoLLiE92, ако не докажеш твърдението си, никой няма да те вземе на сериозно.

И все пак -
    аз съм от обикновените, не-математични хора и "същността на нещата" ми убягва.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Факт е, че не може да се осъществи противодействие на вероятностните аргументи без проверка на истинността им. С две думи - JoLLiE92, ако не докажеш твърдението си, никой няма да те вземе на сериозно.
    Това.

Не ми говори какво е вярно и какво не е. Докажи го.

7 човека се изсипаха да ти кажат, че не умееш да се аргументираш и, че трябва до докажеш твърденията си. На 7 човека не обърна внимание, а продължаваш да си проветряваш устата. Кон с капаци си, да.

Джоли не за пръв път се излагаш така вече ставаш смешна .

И защо по дяволите винаги се намесва кой бил форумна звезда и кой не бил ? Спорите конкретно за сертификатите по АЕ и ти обърна темата в това кой бил форумна звезда и кой не .

Не мислех, че сте чак толкова ограничени. Човек за добро ви казва да не направите някаква малоумна грешка и да се изложите на изпит, вие след като сте неосведомени по въпроса и не сте чували за това, автоматически става грешно. Това, ако не греша, е определението за "кон с капаци". След като аз ви говоря вярното, вие твърдите малоумщините си вкупом, не знам дали аз се излагам. Не винаги общото мнение е правилното. И се научете да комуникирате, защото в тоя форум има супер малко хора, които имат някаква представа от възпитание, благоприличие и как се общува нормално, останалите са като изтървани от гората първобитни хора. Не реагирате като възрастни хора, а като малки деца, които са свикнали да не им се отказва нищо. И вижте - аз все пак не ви обиждам, за разлика от вас!
    Аз се отписвам от темата, чао.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ти си тази която спори и то с грешни аргументи . Един спор за да е точен и ясен трябват доказателства дали от сайт или от друго място но някъде трябав да е написано черно на бяло твърдението на човека . Eто Маги ти даде два сайта в който пише ,че има нива C1 ,C2 а ти какво даде като твой аргумент и доказателство ,пълно нищо . И напротив много случай общото мнение е правилно защото е изложено от гледните точки на много хора .

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще повторя, че европейската езикова рамка цели да обобщи нивата на различните езици, както Болонския процес приравнява степените във висшето образование. За да не са достоврени нивата от европейската езикова рамка, трябва да не са адекватни и степените "бакалавър" и "магистър" във висшето образование.

Това са автономни скали. Скалата на европейската езикова рамка не зависи от каквито и да било други нива. Всяко ниво от тази рамка съотвества на определени умения, а не се определя от друга скала. Именно тази автономност позволява една скала да се съпоставя с друга, каквато би била "Embassy levels", без да можем да определим "по-достоверна".

Това, което отличава CEFR, е широкото и приложение, защото е най-популярната в Европа и се наложи като стандарт (както е било запланувано).

Отделно познанията по езика са субективно понятие. Никоя скала няма да е абсолютно адекватна, защото не съществува тест, който да потвърждава неуспоримо уменията на изпитвания.
    Последно редактирано от Chacho : 05-30-2013 на 09:02
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Мале по колко много езици знаете повечето от вaс.Как смогвате да ги овладеетe ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от JZfan Виж мнението
    След 2-рия горе-долу става лесно да го овладееш на говоримо ниво. Зависи колко са сходни езиците.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JZfan Виж мнението
    Ти пък вярваш ли им? Говорели по 5 езика на 18-20 години, да бе да. Кой знае колко им е в гъза граматиката или колко им липсва лексика. Достатъчно съм се наслушала на хора, които говорели отличен английски, а като ги чуя, коремът ми се свива в спазми.
    Масово знаем по два езика на едно доста добро ниво. Напълно нормално.

Мега фен
    ^Недей така. Правилното произношение и интонация (разделям ги просто с цел да се разбере какво имам предвид) на даден език са може би най-трудното.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^Недей така. Правилното произношение и интонация (разделям ги просто с цел да се разбере какво имам предвид) на даден език са може би най-трудното.
    Напълно съм съгласна, просто някой щеше да ги сметне за незначителни и да се заяде

Мега фен
    Град
    Earth...
    Хахаха още веднъж Jolie12 осра темата... Не се учудвам де... Дори не ми се чете защото най-вероятно ще ме заболи главата... хаха

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Знам български(разбира се), на английски говоря почти свободно (има какво още да уча де ;д), френски знам донякъде, уча го в даскало, корейски мога да чета, пиша и знам много думи изрази и произношението ми е д/г добро. Шведски знаех малко, но съм забравила.

Искам корейския да науча и да си подобря френския. Тая година ще ида в Дания, така че сигурно и малко датски ще науча
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Къде си учила корейски?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Къде си учила корейски?
    Сама, у нас. С много помощ от онлайн приятелчета, на които първия им език е корейски. :Д Не го знам реално, не мога да го говоря както примерно английския, но имам някакви основи на които бих могла да стъпя, ако реша да го уча сериозно.
    *сън*

Голям фен
    български, английски, немски, руски, латински и иатлиянски (колкото да се оправям и да се разбирам по прост начин с хората)
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Повече от фен Аватара на jasmins
    Български, английски учила съм го от 1 до 7 клас и мога да го говоря свободно, шведски (от скоро съм в Швеция и още го уча) и някога знаех холандски, защото живях 3 години в Холандия, но вече и дума не помня :Д
    jasmer

Град
    София, България
    ^От кога си в Швеция? Къде? На колко си? :Д

Защо не съм те засичала?

anonymous895156
    Guest
    Английски ниво B2, македонски

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    македонски
    ммм интересно...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Спорът е бил един път. Мен ми стана тъжно за Джолито.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си