.
Отговор в тема
Страница 19 от 20 ПървиПърви ... 9151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 482

Hybrid View

anonymous929647
    Guest
    Всички сте писали, че знаете български, ама като ви гледам правописа, изобщо не го знаете!!! Това, че можете да говорите на български не означава, че го знаете!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Всички сте писали, че знаете български, ама като ви гледам правописа, изобщо не го знаете!!! Това, че можете да говорите на български не означава, че го знаете!!!
    Така е, така е. Айде сега си открий пропуснатата запетайка, щом ти се издребнява.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    мълчи е, дребна.

Мега фен Аватара на tori
    Български (кхем), английски на що-годе прилично ниво (разбирайте колкото да си изпрося боя) и уча немски трета година, но не мога да говоря, а и чета добре. Граматиката малко по-я оправям, но и тя куца. Иска ми се да науча японски.

Най-безпроблемен ми е английският (след българския, естествено), макар и сертификатът ми да е изтекъл преди години.
    Немският ми е официално на ниво C1, но все още имам проблеми с говоренето.
    Доста повече от немски съм учила испански, но това за съжаление нищо не значи - поназнайвам граматическите правила, но повече от елементарен разговор едва ли мога да завържа.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Предлагам заглавието на темата да се промени на " На колко езика можете да кажете здрасти?"

Български, немски, английски и турски.

Малеее,вие много езици знаете бе,пхахаха.
    Някой да знае себуански и хинди??
    Наистина ли мислите,че като напишете като отговор,че знаете английски,испански,френски ,португалски,руски,немски,я понски и учите патагонски,на някого ще му прозвучи достоверно??Тук значи имаме много полиглоти,хаха.Темата е колко езика знаете,а не думички на колко езика знаете.
    И аз знам на арабски няколко думи,но това не означава,че го владея...No hate,please.

Нямам нищо против никого,но не мисля,че на тази възраст може да знаете толкова езика.Иначе ще сме страната с най-много полиглоти,при положение,че на средна възраст 14-18 години знаете по 5 езика.

По темата:Български(то е ясно) и английски.Догодина ЩЕ уча испански.Иначе ми се иска да знам много езици.

Btw:Надявам се няма правописни грешки,тъй като имам малък проблем с клавиатурата и най-вече space бутона.
    Последно редактирано от dark_girl : 06-16-2013 на 14:12

С риск да съм груба ама познавам хора който говорят по 5-6 езика . И няма предвит да знаят отделин думички а самият език говоримо и писмено . Наистина тези хора са по на 30 години но изчуването на езици започва от ранно детство . Това че не ти или друг от форума не срещал човека на 14-18 който говори повече от 2 езика си засяга само вас . Аз познавам такива хора и познанията им далеч не са само до няколко думички .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    С риск да съм груба ама познавам хора който говорят по 5-6 езика . И няма предвит да знаят отделин думички а самият език говоримо и писмено . Наистина тези хора са по на 30 години но изчуването на езици започва от ранно детство . Това че не ти или друг от форума не срещал човека на 14-18 който говори повече от 2 езика си засяга само вас . Аз познавам такива хора и познанията им далеч не са само до няколко думички .

Аз лично искам да кажа друго.Разбира се,че има и такива хора.Съдейки обаче по коментарите тук,2/3 знаят поне по 5 езика .. И все пак въпросът е „Колко езици знаеш?",а не колко искаш да знаеш или горе-долу разбираш.Няма да се обяснявам повече,разбра се какво искам да кажа.;дд

За хората тук не знам не мога да твърдя че лъжат или не лъжат . Такаде разбрахме се

За хората тук не знам не мога да твърдя че лъжат или не лъжат . Такаде разбрахме се
    Да,така е.

Интересни са ми хората който знаят персийски и т.н но всичко е възможно в тоя живот

anonymous895156
    Guest
    Интересни са ми хората който знаят персийски и т.н но всичко е възможно в тоя живот
    Има Интернет и на практика е възможно да се научи всеки един език

Български и Английски доста добре. Английският не усъвършенстван, но все пак

dimitar
    Аз познавам хора знаещи и по странни езици но това са дипломати или хора от службите за нац. сигурност
    А не 14 -18 годишни . Не казвам че не може да има но на тази възраст се набяга но по основните езици.

Едва, едва български и английски xD
    Учих една година японски в унито, но естествено в главата ми остана само хирагана, катакана и някое и друго канджи. Е, мога да си поискам ядене и да попитам за посоката де : ))

Езици към, които съм проявила интерес, но по една или друга причина не съм успяла да довърша са руският и корейският. Някой ден и за тях ще остане време. ;D

Български, немски и английски.
    Имам желание за латински, руски и фински.

Английският го знам перфектно, знам добре немски и руски, а сега ще уча италиански или френски.
    Засега 3.

Английски говоря свободно и граматиката много я разбирам. Учил съм 3 години испански и разбирам горе долу нещата.Учил съм и малко арабски , а сега почвам френски ..

Български, немски, който научих след като се преместих, английски и ми предстои да уча френски

Български , френски и малко английски.

Голям фен Аватара на xantia
    Български и английски.

Български, английски и малко немски.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    3+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си