- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
български... английски свободно, с френски и руски мога да се оправя, ако ми се наложи, с малко мимики и жестове![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински
курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.
Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.
За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.
Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
Последно редактирано от umri : 05-16-2012 на 18:41
Temet Nosce
벨야카
Английски - перфектно
Немски - колкото да мога да се разбера
Знам и няколко думи на испански, сръбски и руски.
Освен родният,говоря английски,сръбски и хърватски свободно.Оправям се и с южните и северните съседи.Немски,френски,испа ски,руски са ми по-тъмни и от Индия.
( Българския в тази тема мисля, че не се брои за език :Д ) Английски... но искам да науча и френски![]()
Защо пък да не се брои ? В този раздел пишат предимно хора,
които са напуснали България и не използват българския език в ежедневието си .
По темата .. Знам Български, Турски, Английски и съм учил Руски, но не е сред силните ми езици.
В момента се опитвам да науча Немски, защото е въпрос на време, по-скоро няколко месеца,
да се чупя от тук и да замина за Германия.![]()
Български, английски и немски знам горе-долу
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Без проблемно владея английски,испански и френски понеже живея във Франция и трите езика са вързани един за друг.Писмен проблем със българският нямам, но имам по-голям словесен... 14 години в чужбина сериозно се отразяват върху начина ви на произношение дори и на родния ви език за което адски съжалявам :/
английски и испански
Български,английски,много малко испански,разбирам сръбски и руски и уча шведски (вече го говоря)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Vladeq italianski koito ucha ot treti klas v severna italiq, bylgarski imam poznaniq za 4ti klasangliiski "fluently"nauchih go v BG i frenski na dobro nivo ucha go v IT
ъъъ...Първооо български...Послеее Английски и Немски :P
Знам български, английски у руски, в момента уча испански![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
английски, френски, испански, немски, японски, персийски, арабски, италиански.
Като мога да говоря свободно само английски, френски, италиански, испански и горе-долу японски.
QUE?!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вундеркинд, мда, ти знаеш 8 езика и говориш свободно 5.Тъй като твърдиш, че знаеш "персийски", кажи ми къде се говори и каква е приликата му с българския? На колко години си? Откъде знаеш всички тези езици? Защо ти беше да учиш персийски? За колко години научи тези езици?
По темата: български, английски (ниво В2).Също така на завидно ниво македонски и сръбски.
Последно редактирано от evtimow :3 : 05-31-2013 на 18:31
Знам перфектно български и английски, английският го уча още от детската градина и продължавам да си го изучавам в училище, знанията ми бяха доразвити от интернет и игрите, горе-долу знам руски и турски...![]()