.
Отговор в тема
Страница 2 от 20 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 482

Hybrid View

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    български... английски свободно, с френски и руски мога да се оправя, ако ми се наложи, с малко мимики и жестове
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от deniid Виж мнението
    български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински
    курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.

Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.

За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.

Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
    Последно редактирано от umri : 05-16-2012 на 18:41
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.

Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.

За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.

Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
    А BMX как го четат? Аз един българин не бях чувала да го каже както трябва... И определено за 1 година език, дето да си го говориш като майчин не се учи. Даже да си в държавата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    А BMX как го четат? Аз един българин не бях чувала да го каже както трябва...
    Хмм, как се чете, че ми стана интересно кое му е странното?

Английски - перфектно
    Немски - колкото да мога да се разбера
    Знам и няколко думи на испански, сръбски и руски.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Освен родният,говоря английски,сръбски и хърватски свободно.Оправям се и с южните и северните съседи.Немски,френски,испа ски,руски са ми по-тъмни и от Индия.

Град
    Смолян
    ( Българския в тази тема мисля, че не се брои за език :Д ) Английски... но искам да науча и френски

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от vansipansi Виж мнението
    Българския в тази тема мисля, че не се брои за език :Д
    Защо пък да не се брои ? В този раздел пишат предимно хора,
    които са напуснали България и не използват българския език в ежедневието си .
    По темата .. Знам Български, Турски, Английски и съм учил Руски, но не е сред силните ми езици.
    В момента се опитвам да науча Немски, защото е въпрос на време, по-скоро няколко месеца,
    да се чупя от тук и да замина за Германия.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Български, английски и немски знам горе-долу
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Без проблемно владея английски,испански и френски понеже живея във Франция и трите езика са вързани един за друг.Писмен проблем със българският нямам, но имам по-голям словесен... 14 години в чужбина сериозно се отразяват върху начина ви на произношение дори и на родния ви език за което адски съжалявам :/

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    английски и испански

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Български,английски и руски.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Български,английски,много малко испански,разбирам сръбски и руски и уча шведски (вече го говоря)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

български, английски, немски и латински

Vladeq italianski koito ucha ot treti klas v severna italiq, bylgarski imam poznaniq za 4ti klas angliiski "fluently"nauchih go v BG i frenski na dobro nivo ucha go v IT

LonelySwag
    Guest
    ъъъ...Първооо български...Послеее Английски и Немски :P

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Знам български, английски у руски, в момента уча испански
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

английски, френски, испански, немски, японски, персийски, арабски, италиански.
    Като мога да говоря свободно само английски, френски, италиански, испански и горе-долу японски.

QUE?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    QUE?!
    Quoi*

edit; Ако си искала да кажеш "Какво!?" на френски език, ако не - извинявам се.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MikeyM Виж мнението
    английски, френски, испански, немски, японски, персийски, арабски, италиански.
    Като мога да говоря свободно само английски, френски, италиански, испански и горе-долу японски.
    Вундеркинд, мда, ти знаеш 8 езика и говориш свободно 5.Тъй като твърдиш, че знаеш "персийски", кажи ми къде се говори и каква е приликата му с българския? На колко години си? Откъде знаеш всички тези езици? Защо ти беше да учиш персийски? За колко години научи тези езици?
    По темата: български, английски (ниво В2).Също така на завидно ниво македонски и сръбски.
    Последно редактирано от evtimow :3 : 05-31-2013 на 18:31

Знам перфектно български и английски, английският го уча още от детската градина и продължавам да си го изучавам в училище, знанията ми бяха доразвити от интернет и игрите, горе-долу знам руски и турски...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black Diamond Виж мнението
    Знам перфектно български и английски, английският го уча още от детската градина и продължавам да си го изучавам в училище, знанията ми бяха доразвити от интернет и игрите, горе-долу знам руски и турски...
    Със сигурност не говориш перфектен български, камо ли перфектен английски. Слез на земята.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Със сигурност не говориш перфектен български, камо ли перфектен английски. Слез на земята.
    Ммммммммммммммммм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си