- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Български
Английски
Немски (малко така съм зле с него)
И тук-таме някоя думичка на японски.
Български, руски, английски, френски.
Тях ги говоря по-свободно.
Знам още, няколко думи на сръбски
и на испански.
Български
Английски
Руски![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Български, Английски и ма-а-лко Френски, но свободно говоря само Български и Английски.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Английски - научих го несъзнателно, без да имам намерие. В училище нивото на изучаване е ужасно ...
Френски - езикът, който не харесвам, води ми се "първи", а всъщност ми е по-слаб от английския. Разбирам го, но отговарянето е по-тегаво, често бъркам граматиката и времената и тн.
И двата езика се притеснявам да говоря (извън училище). Разбирам какво ми се казва, ама като трябва да отговоря гълтам бастуна. На английски почти винаги мога да отговоря, а на френски е тегаво, но и аз съм притеснителен. Като прибавиш и това, че не го харесвам и става една ... никаква ...![]()
Свободно: български и английски.
Горе-долу: Руски.
Сега започнах: Немски.
Български.
половината ми живот съм говорил Гръцки.
Нашите живеят в Испания, знам и Испански, не много.
Английски, свободно говорим.
Сега уча Френски.
Български и то доста свободно си го бъбря ;д Испански пак доста свободно ;д Каталонски.. е него трябва да се замисля, но го разбирам доста добре ;д Английски пак така.. разбирам го, но се притеснявам да говоряА сега гръцки започнах да уча
![]()
ωhατ gσes αrσuηd, cσmеs αrσuηd ...
Български, Английски и Френски
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Езиците не ми се отдават на мен ...![]()
Български,естествено.
Английски уча от 1 клас,но заради един американец,който ни водеше ЗИП-а в 5 клас го намразих и от тогава го избягвам (общо взето само тялом бях в часовете,за което сега съжелявам)Скоро мисля да започна частни уроци за да успея да наваксам
Немски и руски също съм учила в даскало - справям се с разбирането,но говоренето ми е трудничко
Сръбски и македонски си уча сама вкъщи,защото много ги харесвам.Говоря и двата,но с леки грешки (все пак ги уча от има-няма месец),мога да пиша и на двата и ги разбирам,но разбра се не перфектно
Румънски знам малко.Общо взето мога да се оправя във всеки дамски магазин за дрехи тамМога да си кажа,какво търся (панталон,блуза,яке ...),какъв цвят и какъв размер
...
Общо взето имам основа и някакви знания по доста езици,но като цяло не ми се отдаватА и предпочитам ако ще уча език да мога да го практикувам с някой,говорещ предимно него (т.е. му е майчин език),защото така ми е с пъти по-лесно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
- Български -Естествено !
- Гръцки - Говоря го напълно свободно,защото живея от 2 години в Гърция .. Беше ми супер лесно да го науча..
- Английски - Знам си го,разбирам го,но се притеснявам да го говоря!![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Щи помогнаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Български, английски уча от първи клас, испански и каталунски (живея в Испания). Учих руски 1 година, ама малко неща помня.
Български, Английски, отчасти руски и японски, тази година смятам да уча или италиянски, или немски![]()
български, разбира се, английски и малко немски. сега ще ходя да живея в канада та ще уча и френски
Не ме е страх да умра, просто не искам да съм там когато се случи!!!
За български е ясноАнглийски 1-9ти клас. Холандски, защото съм живяла там 3 години и сега уча френски.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Английски,испански,френски и немски.
Как? Ами просто ми се отдават езиците.![]()
Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо.
Английският ми е на най-добро ниво от чуждите, от две години уча и италиански, който е страхотен език! От един месец ходя на уроци по испански, защото юни заминавам за Испания и гледам да понауча нещо още от тук.![]()
Български,Английски,Руски![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
http://www.erepublik.com/en/referrer/CSKARQ1995
ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ!!!
Английски, Руски, малко гръцки (майка ми от 6 год. е в Кипър) и малко немски
ami na purvo mqsto bulgarski. Sushto taka i angl-ot ychilishte (ychila sum ot 2 do 7 klas v Bg) i nemski (naloji mi se, tei kato w momenta jiweq w Germania..). Ryski razbiram, no ne goworq mnogo dobre![]()
Еех, искам и аз в Швейцария. Направо се се влюбих в нея, след като я посетих.Първоначално написано от P1ra71nQ
По темата - знам български (то е ясно де), английски, и все още съм в период на учене на френски.
Why do you live?
Because I have something worth living for....