- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Български,Английски,Руски![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
http://www.erepublik.com/en/referrer/CSKARQ1995
ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ!!!
Английски, Руски, малко гръцки (майка ми от 6 год. е в Кипър) и малко немски
ami na purvo mqsto bulgarski. Sushto taka i angl-ot ychilishte (ychila sum ot 2 do 7 klas v Bg) i nemski (naloji mi se, tei kato w momenta jiweq w Germania..). Ryski razbiram, no ne goworq mnogo dobre![]()
Еех, искам и аз в Швейцария. Направо се се влюбих в нея, след като я посетих.Първоначално написано от P1ra71nQ
По темата - знам български (то е ясно де), английски, и все още съм в период на учене на френски.
Why do you live?
Because I have something worth living for....
Български, английски, испански, и започнах да уча френски.
............(MuSiC)............
Английски знам така, фифти фифтиПочти разбирам какво ми говорят, но рядко ще мога да отговоря.
Мисля, че много хора бъркат думите ЗНАМ и УЧИЛ СЪМ. Аз мога да твърдя, че знам само български. Иначе по вашата логика, трябваше да напиша български, английски, руски и немски. Не е зле. Иначе след българския слагам руския, разбирам го перфектно, но на писане не ме бива. Знам го от мама, в училище не съм го учила. Английският.. с него съм в някакъв постоянен конфликт. Толко зор съм си давала и имам чувството, че тоя език е забранен за главата ми и не го възприема!!! След толкова години, продължавам да НЕ разбирам английски филми, мамка му. Иначе мисля, че с англоговорящ бих се оправила, но скапаните филми ми сриват самочувствието жестоко. Немския го уча в училище, но съм на минимално ниво, трудно ми е да говоря, идва ми по-скоро на английски мисълта.
Български, Английски, на прилично ниво Немски
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
За английския и аз съм тъй.Уча и руски,ама за английския хвърлям 2 пъти повече усилия,обаче пак не става.Първоначално написано от Moderatorius
По истинският смисъл: Знам руски и български. Уча френски, руски (като втори език в даскало освен като роден). Уча английски език от околния свят.В смисъл понаучила съм го от нета, от тв... Знам няколко думи на сръбски, холандски, финландски и немски.
![]()
Блъгарскии .. ии АНГЛИЙСКИ ;дд
Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))
български и английски .. предстои ми да науча нови 2![]()
theo <333
+1Първоначално написано от GD
![]()
български, английски и съвсем малко френски
Български , Английски и Японски и сега ще почвам испански![]()
Български,Английски,Испанс ки и малко Гръцки..
Българския го знам защото ми е роден език..
Английският в училище и ще ми трябва защото навсякъде се говори,научих го лесно.. Бях си направила листове на които да пише напримерно само животни на др. само храни и т.н и малко по малко го научих..
Испанският също в училище за мен той е един от най-лесните езици..
научих го по същият начин като Английския..
Гръцкият го научих защото майка ми и баща ми преди работеха там и трябваше всяко лято да ходя там с брат ми но за съжаление се объркаха нещата и не стана но важното е че г/д го знам..
![]()
BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!
Български,английски (не перфектно,има още какво да му уча) и в момента уча немски : )
Български отлично.
Трънски - всъщност това е диалект на българския, ама думите са толкова различни, че направо си е отделен език. Само го разбирам и мога да кажа някои думи.
Английски - уча го от 4 клас до сега. Владея го отлично. Имам сертификат IELTS.
Руски - уча го от 8 клас до сега. Сертификати ТРКИ-3 (TORFL-1) и В2
Немски - учих го 6 месеца. Почти не го говоря, мога само боя да си изкарам. Имам сертификат за А1.
Беларуски - имам приятели от беларус и покрай тях го усвоих до степен да разбирам и да чета.
На чешки, гръцки и румънски знам няколко прости изречения в случай че се изгубя.
Старият ми акаунт е kalashnik.
Български-роден ми е естествено.
Английски - говоря го от съвсем малка 4,5 някъде започнах и го знам перфектно.
Руски - справям се добре,но има още какво да се желае
Български, английски и немски език. И трите ги говоря отлично. Искам да науча и френски, въпрос на време.