- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Български, Английски, в момента уча Френски и то с голяяяяямо желание, искам да науча Турския и Италиански, Испанския може да е бонус !
български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински
Английски ползвам свободно и почти наравно с български. Немски ми се наложи да науча и мога да чета и да пиша, но нищо не им разбирам на тъпите шваби, а като говоря се изразявам доста опростено. Наскоро започнах да уча френски, имам горе-долу А1.
Английски и френски ... Не, че тези ги "владея" много, ама се разбирам с хората като цяло. Другите вече къде хвана, къде не - страшна работа, затова и избягвам да ги говоря![]()
Български
Английски
Немски
Китайски
В поредност на степен на владеене =)
Английския го знам , до такава степен да се оправям с чужденци абсолютно спокойно , разговорна реч
немски - слабо , но мога да се оправя с по-лесни изречения
Български, разбира се... Английски - ниво B2 ... абе свободно си говоря общо взето, но има какво още да се желае... немски - уча го от 3 години, ама нищо не знам почти ;д ама там да се представя и да кажа някои основни работи мога.. ;д испански - поназнайвам това онова ;д много искам да науча китайски или японски, но предполагам, че ще си остана само с мечтите ;д
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 03-15-2012 на 16:20
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Английски ниво B2, но се стремя да се усъвършенствам и не гледам филмите със субтитри, както четох някъде. Разбирам италиански и чат-пат говоря, полски схващам и долу-горе схващам като ми говорят на испански, но много се замислям, а и граматиката не ми е перфектна.
Английски съм добре -не перфе но бива работя по въпроса
Италиански учих 3 години и почни нищо не научих щот половината от групата бяха мързели и дърпаха и другите назад
сега уча Испански и понеже съм учила Италиански се справям добре(все пак неква основа те са близки тези езици) но ще видим да се надявам че поне от този език за излезе нещо....
Някой да поправи заглавието на темата ли ?!
Не ги знам чак до такава степен добре, иначе:
Китайски език
Руски език
Турски език
Английски (не много добре , обаче)
Като руския и турския ги знам, все едно са ми майчин език.
А в момента мисля да се запиша на курс по испански или италиански , не съм решила още.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Английски - защитен сертификат- перфектен :Д , италиански , руски 1/2(горе-долу)
Тук работата ми изглежда като "дай да си ги мерим!"
нещо като:
Български - от няма и къде
Английски - гледал съм много филми и "виндоуса" ми е на английски
Испански - мога да си купя хляб от магазина и да броя до 100
Немски - знам 50 думи
Руски - чи той като Българския
Турски - Аферим, Ашкосум, Машала, Ай Сиктир
езика на тялото, френския език и телешкия език с червен пипер и сол го знам...
иначе казано: знам ги всичките езици ама колко от тях говоря е МАЛОВАЖЕН въпрос!...
п.п. Никой да не се обижда ама темата ми е забавна!![]()
Последно редактирано от DS : 04-16-2012 на 05:34
Знам български. Говоря свободно английски и френски. Може да се каже, че знам малко от испански.
След родния език перфектно знам Испански и Английски . На средно ниво съм с италиански,руски,португалс ки на 17 съм и мисля че това е доста добре .. ! За бъдещето ми
говоря на английски, руски и български
мога да се разбера със всички славянЕ :Д
и да псувам на амнайсе езика
то густо, то пусто
Български-майчин език
Английски-изучавам го от 3 годишна много засилено и почти целодневно. Владея го, по-добре от майчиния ми език.
Руски-в училище
Испански-в училище
Холандски-в Холандия и покрай годеника ми.
курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.
Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.
За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.
Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
Последно редактирано от umri : 05-16-2012 на 18:41
Temet Nosce
벨야카
Аз знам български, англииски писмен (колкото да се оправя в някой чат с англичанин) и слабо устен, и ся се захванах с италиански
Освен родният,говоря английски,сръбски и хърватски свободно.Оправям се и с южните и северните съседи.Немски,френски,испа ски,руски са ми по-тъмни и от Индия.