.
Отговор в тема
Страница 8 от 20 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 482
    Български
    Английски
    Руски
    Немски
    Корейски (що годе )

Английски - перфектно
    Немски - колкото да мога да се разбера
    Знам и няколко думи на испански, сръбски и руски.

Супер фен Аватара на Anonys
    Мога да говоря английски на ниво. Пиша думите правилно, спелувам, спрягам и т.н.
    Говоря за всичко с всички, защото играя игра, която изисква да се пише на английски (ние си говорим даже).
    Ако става дума за по-напреднали неща, като за някакви фирми, длъжности (които са по-трудни), не чак толкова.
    Немския го уча една година вече. Имам 1040 часа (на частен урок - 15лв.), което се равнява на един курс по немски - 15600лв. Вече съм стигнал към края на ниво Б.
    Руски мога да говоря устно, защото на резервата, който притежава вуйчо ми (близо до Обзор) - всички са руснаци.
    Гръцки мога да говоря устно(донякъде). Колкото да се разбера кой-къде живее и такива основни неща.

Red face

български, разбира се английски - основен език в училище, малко испански от училище, колкото да не се изгубя и да не умра от глад DD японски - знам го повече от испанския, 2 месеца в Япония .. толкова xD

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Български...Малко турски ... Немски..няколко думички на Испански .. Малко руски .. ии много английски :Д
    Момиче съм!!!

Български, Турски, Английски и Френски 6 годишно обучение.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Български , английски , маааааалко гръцки и немски ... и отделни думички на турски , но това не се брои

angliiski,nemski,bulgarski rumunski-angliiski i nemski nau4ih v u4ili6te a rumunski sam go u4ih5 godini i ve4e go znam

Голям фен
    знам български , английски , руски и немски

Знам български, английски и немски. разбирам руски, но не мога да го говоря - някое друго изр. да, ама гладко - не. знам няколко фрази на френски, испански, италиански и турски
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Супер фен Аватара на Your.Passion
    БЪЛГАРСКИ,Английски ^^

Български,Английски,малко Гръцки разбирам,но ми е трудно да говоря и тази година лятото ще се постарая в Кипър да го науча,уча и Немски с малко зор,разбирам руски и говоря малко ..

Английски знам, руски мога да чета и да правя съвсем основен превод, не говоря, но схващам казаното, фрази на немски, френски, испански, италиански и май е това.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    А BMX как го четат? Аз един българин не бях чувала да го каже както трябва...
    Хмм, как се чете, че ми стана интересно кое му е странното?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Бе-Ем-Хикс го четат... А по нито едно предаване за байкове не съм го чула така.

Повече от фен Аватара на babati
    Руски, Английски и на средно ниво Немски. Установих, че и македонски разбирам перфектно и него го пиша като разбираем. Пробвайте. За 1 седмица се учи.

я говоря бг анг нмез рус спн перфектно

Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    я говоря бг анг нмез рус спн перфектно
    само май българския не го владееш перфектно..
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Знам български , гръцки , английски ,руски разбирам но не мога да говоря много добре, също така знам и мааааалко турски колкото да се разбера ,да не остана гладна ,и да не се изгубя.. ;р
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

английски
    немски
    руски - уча в момена
    испански
    френски - само разговорно
    арабски - само разговорно и много зле чета (без диалектите)
    японски - уча в момента

Български, естествено, руски напълно свободно, това бе първия език, на който проговорих. Френски свободно, от три години живея и у4а във френскоези4на провинция. Английския някак неусетно го нау4их, но с хората свободно разговарям, а оценките ми в у4илище са сравнително добри(заради произношението, но не ми се е слу4вало някой да каже, 4е не ме разбира). Испански - 75 4аса усилено у4ене, оправям се сравнително добре, но ми трябва време да осъзная какво ми говорят и да си "подготвя" отговора, не е както на другите

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Български, Английски, Немски
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

български, английски, гръцки и руски

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Български , руски и английски
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Български естествено.Английски много добре,на руски знам точно 2 думи и от тази година почвам да уча испански.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си