- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Знам български перфектно ;D
Английски съм учила 11 години.
Немския го уча от 8 клас.
Руския съм го учила 1-2 години,разбирам какво ми говорят,но не мога да говоря.
А на гръцки знам няколко думи и мисля да продължа да го уча,защото ми е нещо като роден език ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Английски, немски, малко сръбски и разбирам като ми говорят на норвежки![]()
Искам да науча шведски и френски.
Български, английски и се предполага, че знам и френски.
Турски, Арабски и от няколко месеца уча Албански. Учил съм и Руски, но не го знам. Английския гледам да не го използвам. Знам го, но го използвам само в краен случай
Последно редактирано от Исхак : 07-13-2012 на 15:03
Английски , Руски , Сръпски , Немски , Датски
( Българския в тази тема мисля, че не се брои за език :Д ) Английски... но искам да науча и френски![]()
немски, английски, български и малко испански![]()
Английски и малко иврит.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Защо пък да не се брои ? В този раздел пишат предимно хора,
които са напуснали България и не използват българския език в ежедневието си .
По темата .. Знам Български, Турски, Английски и съм учил Руски, но не е сред силните ми езици.
В момента се опитвам да науча Немски, защото е въпрос на време, по-скоро няколко месеца,
да се чупя от тук и да замина за Германия.![]()
Български естествено, много добре знам Английски език и сега ще уча втора година Руски език.
Български, Испански, Английски и мааалко Немски (колкото да се оправям).
Български, английски и немски знам горе-долу
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Освен родния си език знам английски, руски и немски.Немския малко куца, но се работи по въпроса за подобряването му : )
Без проблемно владея английски,испански и френски понеже живея във Франция и трите езика са вързани един за друг.Писмен проблем със българският нямам, но имам по-голям словесен... 14 години в чужбина сериозно се отразяват върху начина ви на произношение дори и на родния ви език за което адски съжалявам :/
Перфекто владея английски. Знам го толкова добре, защото съм го учила в среда 3-4 години. Учих и руски, но трябваше да го прекъсна, за съжаление. Немски също знам. Не перфекто, но разбирам и мога да отговоря с не толкова сложни изречения. От една година също така уча и латински. Вие преценете колко мога да науча за година. Знам и македонски и сръбски. Учила съм ги в движение, ако ме разбирате.
Български, руски (добър, но не е точно "владеене"), английски (същото) и малко арабски. :з
Болгарский естественно, и русский на высоком уровне, турецкий тоже, но я его понимаю очень мало![]()
Последно редактирано от ioannidis : 07-26-2012 на 18:50
Български, албански и английски.. перфектно, може би.. абе мога свободно да говоря без проблеми малко немски. Много искам да науча френски и арабски ^_^
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Български - естествено
Френски - почти като майчин след като живея вече 2 години в Белгия
Английски - говоря свободно от училище
Другата година започвам испански, който ми е просто мечта и няма да мирясам докато не го науча
а пък след 3 години - и холандски, който е втори говорим в Белгия![]()
Хората ти се смеят, защото си различен...А ти им се смей защото са еднакви!