- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
American English (владея го перфектно заради местожителството си), Руски и Испански. Руския предпочитам да не го говоряДори да не си учил испански живееш ли в Америка го научаваш, защото 1/3 от населението са испанци,мексиканци,арженти нци и чилийци
Български, Английски British/American, Немски, Руски чат пат и Френски чат пат![]()
Уф, не е истина колко ми лази по нервите заглавието...Или аз съм неграмотен, или някой се е олял с бройната форма, което предвид естеството на темата ми се вижда ... нелепо.
английски, руски, немски.
Еми не съм като повечето да знам много езици,но пък и съм по-малък от вас(19).Говоря свободно български(както се подразбира),английски и немски.Английския си го знам по default (анимации,филми, игри и малко училище),немския съм го учил 5 години интензивно в училище и сега работя и уча в Германия.
Немски ,англлийски и руски . Тези три езика ги знам като кътните си зъби както се казва . Българският се подразбира . В момента вкъщи съм си намерила онлайн уроци по датски и шведски но са много трудни ама много .
Баси факирите сте тука по 4/5 езика без да смятаме майчиния ви. Аз знам само Английски г/д , ама разбирам и неграта, които говорят неправилно.![]()
немски, английски и френски, като него съм го позабравила..![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз пък знам български разбира се, румънски и английски и уча немски![]()
Английски, Френски и Португалски (перфектно). Английски сама си го научих по-принцип, бях доста години в Португалия а от там идва Португалския и Френския, по-принцип в португалските училища се учи португалски, английски + португалски или испански.
Vladeq italianski koito ucha ot treti klas v severna italiq, bylgarski imam poznaniq za 4ti klasangliiski "fluently"nauchih go v BG i frenski na dobro nivo ucha go v IT
български очевидносвободен английски ( уча го от 11 години ), испански, но леко запъвам на моменти и малко руски
![]()
0..;дд (не съм чак толкова добра, че да знам някой език от...до..така че)
уча български, немски, френски и английски и съм учила испански.
Български, разбира се. Английски (долу-горе), китайски, руски, турски. Искам да се захвана да уча испански.
Български, Английски и Иврит, но само разговорно, сигурно никога няма да се науча да чета и пиша.
ми ако не бройм български и английски и македонски който всеки ги знае ... миии урду и казашки
Английски, Руски, малко Френски и мааааааааалко италиански. Ама много малко.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ъъъ...Първооо български...Послеее Английски и Немски :P
немски ,английски ,български ( доста добре при това) , датски и руски .