- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Колко езици знаеш ?
Право е момичето. Най-малкото няма къде да си учила чак толкова много езици. Аз разбирам италиански, ако ми го говорят бавно, но не мога да твърдя, че го "знам", тъй като не съм го учила и ден в живота си.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Родния ви ромски не се брои да знаете !
8 езици
полиглотите са известни с необикновените си възможности и високо развит интелект , за мое нещастие това ще е темата в която няма да мога да изпъкна ......затова няма да се излагам с моят скромен набор на езикови знания , но ще следя с интерес екзотичните и много на брой езици които учат младите госпожици в днешно време![]()
Български
Английски - говоря го доста добре,но не абсолютно плавно
Френски - уча го от няколко месеца интензивно в езикова гимназия.
Имам планове за бъдещето да уча испански или руски.![]()
Вярно само полиглоти в тази тема.Ако броим езиците, на които знам "здравей, как си? добре съм" какъв списък ще ви дръпна...
Езика го знаеш, когато нямаш проблеми да говориш напълно свободно на разнообразни теми, различни от диалозите в магазина.
Не помня дали съм писала:
Италиански и английски - на добро ниво, уча на двата езика.
Руски - учих го бая години, но това, че не го практикувам, си казва много сериозно думата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
че на мен един италианец беше ми казал точно това
scopare малко не ми харесва как звучи...![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз знам български (естествено), англииски, уча френски и латински, от другата учебна година ще уча старогръцки, а по- догодина и старобългарски... Мисля да уча италиански, но още не съм решила.
Потресен съм!!!! Как така всички знаете повече от два езика, а аз не мога да науча един глупав Английски който навсякъде се говори. WTF![]()
аа ,ама то за такъв вид езици ли ставало въпрос![]()
Аз съм тъпа и знам само английски.
Но като гледам някой корейски филм,разбирам по мимиките и жестовете..йей!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
имам много сериозна оферта , тъй както всеки знае че език най лесно се учи с практика , а не само с теория , ако има госпожица която знае или учи руски , може да практикуваме , нямам с кой да си говоря по русский , и съм в тъй да се каже начален стадий , а ми трябва адскивсе пак нямам особено големи надежди тъй като никой не го учи тоя език , слабо разпространен е как да кажа , сравнено с немски испански и т.н. ама може и да се опровергая
анджелина , анджи джоли , сериозно или ме пускаш по пързалкатааз не познавам лично младеж който да говори руски
освен мен де , не че го говоря де.
стреляли са го да , ама не са го уцелили , щото ескиважите които владея ги усвоих от него![]()
иначе от другата страна виж той е откъснал много радиационни мечи ръце , и после е пребил мечоците с тяхтук беше моментът да се усетиш..........
и да избягаш ТАКА както улична мъстия бяга като види теб надървен , демек уплашва се животното че ще му причиниш тежки НАРАНЯВАНИЯ
![]()
Няма общо ника ми с тая кльощавата с големите устни!!!! Трябва да си го сменя, че всички това си мислят :Д
Аз говоря руски. Имам доста познати, които говорят руски кои повече, кои по-малко. Докато испанския имам много малко познати.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more