.
Резултати от 1 до 25 от общо 482

Threaded View

Еми става, да, като споря с форумните звезди така става. Моя приятелка работи в Британика, така че можете да си лафите кооооооолкото си искате простотиите си. Не се показвате като супер интелигентните млади хора като повтаряте всички една и съща малоумщина.
    PullMeCloser точно затова казах, че не е коректно да се ползва въпросната езикова рамка, защото на нея съответстват различни нива владеене на английски. Думи нямам. Аз съм била кон с капаци. Образовайте се малко и говорете пак.
    В темата с математиката също бях права. Питах когото си искаш математик, но истински математик, не форумен гений.
    Просто самочувствието ви е малко в повече на моменти, което не е никак добре.
    Въобще не ме интересува какво си мислите, в каквото желаете вярвайте, само моля едно - след като аз не си позволявам да разговарям с вас некултурно, не си го позволявайте и вие. Защото в тоя форум трудно бих могла да ви покажа къде всъщност точно Ви е мястото, както бих направила на живо, но да спазваме благоприличие, моля. Като имате различно мнение, изразявате го културно, обсъждаме гледните точки и така, а не "ти си кон с капаци, ти не разбираш" и почват с обидите. Адски инфантилна и просташка проява.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-29-2013 на 22:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми