- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е, че .. ?
Един приятел ми каза, че когато жената е в цикъл тя излъчва повече феромони и е по-възбуждаща .. До каква степен е вярно ?
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Не мисля ,че има нещо вярно,на някой женски може и да им се прави повече секс когато са в цикъл ,ама лично аз мисля,че не е хигиенично и го избягвам в такива моменти.Пак и лично аз не се чувствам комфортно по време на менструацияПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
sleda ot lubovta
За първи път чувам за такова нещо ..![]()
При мен по - скоро трябва да се стои далече заради нервите ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За такова нещо съм чувал при животните, ама при хората не знам дали го има.![]()
Чувала съм подобно нещо... обаче ако не се лъжа, не беше свързано с хоратаИначе до колкото знам, май така се получава и когато жената е бременна.. но не съм сиг. Аз лично избягвам да правя подобни неща докато съм в цикъл, просто не го смятам за хигиенично.
Докато жената е бременна ХОРМОНИТЕ са и в повечко и настроението и е променливо...Първоначално написано от dream1707
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Животните имат ли цикъл?Първоначално написано от FunkyBoy
Това при не ми се вярва да е така.
Имат, имат. Всички бозайници имат, но при тях нещата стоят малко по- различно.Първоначално написано от 7227
Иначе и аз съм чувала, че жените по време на менструация, са по-възбуждащи. Хормони, дъра-бъра. Не знам до колко е вярно.
Някъде четох, че когато жените са в менструация, гласът им се променял и звучал по-похотливо. Голяма дивотия според мен, но пък знае ли човек.
Секса през този период, според мен си остава недопустим или поне нехигиеничен.
И аз съм на същото мнение като FreakBitch
Между другото за животните...не си взимайте женски ротвайлер,чее ...после като порасне и е в цикъл...айде да не говоря.![]()
Е научих и аз нещо за животните.![]()
Инъче съм чувала,че когато е в цикъл жената е "по-разгонена" ,оле как звучи![]()
И аз за първи път чувам такова нещо, в тези дни аз съм дооста изнервна и ядосана а и корема ме боли адцки много така че ..
Бургас
![]()
има
жени, Жени, жЕни и женИ, .. и толкова много безброй по цвят характери
никой не е разбрал какво искат жените
а това, че жените се възбуждали повече по време на цикъл ...
всмисъл, една жена може да се е възбудила така. но другия месец може да не е така. може след година чак да се случи пак.
Пий Бира За Да Станеш Човек
Първоначално написано от 7227
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!
Така е.Когато жената е в цикъл хормоните и надделяват и през този "кървав период" жаждата и за секс е най-голяма... Но дори да е така въобще не е полесно секс по време на цикъл![]()