- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов ;(
Обичам едно момиче но немога да събера смелост да и кажа,само на снимки съм я виждал но живее доста близко до нас - Защо да не отида ли ? защото ме е срам ... Някой може ли да ми помогне да ме вдъхнови..
Виж ся.. представи си го така. Ти си просто една точка на земята - един човек който е длъжен до известна степен за страната си да си намери гадже и да направи деца. Това не е избор ами задължение. Това ми помогна на мен![]()
MAPATOHKOBKA
Как точно обичаш момиче, което не си виждал и с което не си разговарял ?
You're frozen
When your heart's not open..
Разговарял съм по skype с нея и съм я виждал на снимкиПървоначално написано от Serendipitys
![]()
Зависи какво ще и предлагаш...ако имаш предвид да излезете на по кафе/боулинг/билярд и т.н...Действай!
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Първоначално написано от lubomirky
![]()
Ебава те веПървоначално написано от yamaha436
![]()
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Какво общо пък има тук несподелената любов само това не рабрах:
ти явно още не си говорил с нея на тази тема,няма от къде да знаеш дали и тя не изпитва същото към теб.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Като ти гледам аватара и направо ми става жал за тебе!
Като отидеш пред тях се надъхвай,че не си чак толкова грозен,че има и по-грозни хора от тебе (цък) .Ако обаче и това не помага,значи наистина си доста зле.Първоначално написано от yamaha436
Оу, тука вече стана сериозно!Първоначално написано от yamaha436
АхУАХЬУАХУАХУААПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
Тя виждала ли та е на снимка? И какво беше нейната реакция?
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
щом любовта е несподелена сподели един танц с мен http://vbox7.com/play:9b89e10c![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Трябва ти 1 БАНан, паляк тъп..Първоначално написано от awerw
Та ти не си я виждал на живо..Откъде си науми, че тя те харесва, че чак и гаджета да си ставате? Откъде ги мъдрите тия?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
дуухай педро![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кво се ебавате с мен ? В тоя форум явно няма да получа помощ на каквато и да била тема все ще има някой който да се заяде с мен![]()
Добре бе човек как да не се заяждаме след като твърдиш, че обичаш някакво момиче, което си виждал само на снимки.Поне кажи, че ти е симпатична или нещо такова.. ама чак да я обичаш
![]()
темата май е еба*ка ? :д![]()
![]()
![]()
Пич единственото място където можеш да получиш помош е в подфорума за задраве и здравни проблеми.Иначе и ти си от голямата маса хора,които решиха да заместят общуването на вън със скайп и да обичат чрез или направо по него.Зарязвай скайпа и опитай да общуваш на живо.Първоначално написано от yamaha436
Добре само я харесвам ... Доволни ли сте ?
определеноПървоначално написано от lubomirky
![]()
пич, осъзна ли се?![]()