Здравейте, отдавна не бях писала тема тук, но искам да си излея душата. Толкова ми е тежко - все съм сама - знам че има много такива теми тук, но прочетете и моята. Значи на 18 години съм и до сега съм нямала ама никакво гадже а и приятели не мога да си намеря, завързвам някакви запознанства, но никой не ми обръща внимание, никой не ме заговаря, никой няма интерес към мен - не се дължи според мен на външния ми вид. В училище момчетата все ме отбягваха, защото разни кифли ги настройваха и т.н. Където и да отида се чувствам излишна - било то когато пътувам, когато се разхождам или когато ходя някъде по работа. Просто съм отчаяна вече, занемарих се, не ме е грижа за нищо, не ми се среща и общува с хора,а пък и вече като се сетя за момчета ми е все едно, даже ме е страх от обвързване. Не знам какво ми става - аз ли не съм в ред или не знам? И само моля без нападки и коментари от сорта на - ти сама си си виновна, излизай повече, заговаряй момчета и други. Просто вече не мога, не се държа както трябва с хората, имат ме за странна и отдалече си правят погрешни изводи за мен. Та така това е - благодаря на тези които ще прочетат.