.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Hilary_

Къде в София подстригват добре?!

Интересува ме, защото съм решила да си сменя фризьорката ии не ми се рискува на принципа "проба - грешка" ..

таа .. къде се подстригвате и доволни ли сте?
    Препоръчайте ми някой хубав салон с прилични цени?

п.п. признавам си не погледнах в търсачката за такава тема .. ако има дайте ми линк и нека заключат тази! ..

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    В Младост 3 има една фризьорка, от която съм много доволна.. намира се в блок 323а и се казва "Фризьорски салон Вили". На външен вид салона не е обзаведен модерно като някои други, но жената подстригва добре и на прилични цени. Надявам се да съм ти помогнала.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    В Младост 3 има една фризьорка, от която съм много доволна.. намира се в блок 323а и се казва "Фризьорски салон Вили". На външен вид салона не е обзаведен модерно като някои други, но жената подстригва добре и на прилични цени. Надявам се да съм ти помогнала.
    амии благодаря ти .. явно ще си единствената .. (:

Супер фен Аватара на gabi_94
    Леле, точно такава тема и аз щях да пусна...Искам фризьорка, която като и кажа два пръста, значи имам предвид два пръста хоризонтално разположени неее една педя Винаги така зверски ми отрязват косата, че думи нямам.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ако пусна линк към тема в друг форум реклама ли ще е?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    амии благодаря ти .. явно ще си единствената .. (:
    няма защо.. ^_^
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Леле, точно такава тема и аз щях да пусна...Искам фризьорка, която като и кажа два пръста, значи имам предвид два пръста хоризонтално разположени неее една педя Винаги така зверски ми отрязват косата, че думи нямам.
    познато .. само, че при мен не е само дължината, а и етажите не са така както искам!! ..

п.п. MissNothing прати ми го на лично ако ти се занимава .. (:

Амии .. аз от 3-4 пъти вече се постригвам в Sky City - Венера . Взимат ми към 14 лв ( за измиване на коса + постригване и ако са на кеф те изправят с сешоар / правят на вълнички ;дд ) , абе доволна съм , всеки път по-добре ;дд . Сега пак ще се постригвам там , ама още не съм си харесала прическа

в гео милев има много добра фризьорка която наистина си разбира от работата подстригва много добре ; и като и кажеш два пръста точно два пръста ти реже ... ноо утре ще ти дам повече информация че сега не се сещам точно а го имам адреса някъде записан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си