.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Относно дублирането на теми

Здравейте,
    тук съм от скоро, но вече ми писна да гледам едни същи теми по 100 пъти. Искам да предложа нещо, което не зная дали е изпълнимо, но все пак ще го кажа:

Нека се направи опция, с която модератори/администратори/(или избрани специално за това потребители) да одобряват пуснатите теми. Предполагам, че така няма да има банални въпроси, малоумно написани съобщения на латиница и още куп глупости, които потребителите измислят ежедневно.

Благодаря!

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Toва означава, че трябва да се гарантира присъствие на админ/модератор 24/7 онлайн, което (съгласете се) няма как да стане.
    И ние сме хора, а и ти едва ли би искал/а да чакаш часове наред да ти бъде одобрена темата, особено ако ти е спешно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ако има повече хора отговорни за това, няма да има съществени закъснения с публикуването на темите

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И все пак, не можеш да гарантираш наличието на отговорен човек всяка минута от денонощието. Освен това, тук се пускат по няколко теми в минута.
    Което означава, че отговорните хора не трябва да правят нищо друго по цял ден, освен да одобряват теми и мнения. Как да стане това?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си