- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Чат за бойни изкуства
Ходи го кажи това в залата и ще се сбогуваш с нея за постоянноПървоначално написано от spainn
![]()
забавен си аз го казвам тук а не в залатаПървоначално написано от ZipFail
![]()
Демонстрации може да си гледал някакви, но това не говори нищо. Може да се е разглеждала някаква конкретна ситуация. А макар и да се доближава до грубия уличен бой, винг-чун е нещо много повече, уникална по рода си система. Ще спра до тук обаче, защото съм чел малко повече, отколкото съм тренирал, а не обичам да говоря така.
http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ
това изглежда интересноестествено е само демонстрация какво ще стане в реална ситуация е трудно да се каже
![]()
някой можели да обясни разликата между айкидо и карате и между винг чун и карате
Мдам, доста е нагласено...никога не съм приемал айкидото за нещо наистина приложимо на улицата..Първоначално написано от HHristov
ами за кфо е обясни малко което питах по гореПървоначално написано от FemaleBodyInspector
Гугъл ?Първоначално написано от spainn
накратко:
айкидо - хвърляния и захвати, почти никакви атаки
карате - стабилни, изключително силни и точни удари
винг чун - бързи, шокиращи контраатаки
Ако си решил да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой, по-добре не се пробвай...едва ли ще издържиш много време преди да те изгонят от залата![]()
Плюс това(като изклучим бокса/кик бокса)ти трябват години работа,за да владееш качествено тези техники.![]()
бахти идиота не спря с тфа гонене едвали има такива лайнари като тебе които ще се наложи да ги псувамПървоначално написано от ZipFail
![]()
знам бе ама бокса и кик бокса те изгърбват нали знаешПървоначално написано от LifeFitness0
за мма вече май не е
Китай - кунг фу(винг чун - един от стиловете на кунг футо)Първоначално написано от spainn
Япония - карате
МОМЧЕ
Сам ще си резбереш. Късмет с боя на хораПървоначално написано от spainn
![]()
ZipFail е прав, карай я малко по-спокойно, ако искаш като се запишеш да постигнеш нещо, а да не говорим, че не знаеш кое бойно изкуство какво представлява..Първоначално написано от ZipFail
МОМЧЕ
ае паляк точно защото нз питам бахти помярите ..... и съм спокоен кфо да напрая ,че онова хипи нз кфо да прай по цял ден и само се заяждаПървоначално написано от dunce
ей ти си хипи ама си и шизофреник сам си отговаряш на въпросите а ? 1 во ме питаш ако мислиш да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой не го тренирай аз не ти отговорих след тфа ми казваш късмет с боя на хора момче отиди на психиятърПървоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
![]()
![]()
аз питах разликата не да ми обясняваш китай - кунг фу по кое се различава каратето от айкидото и каратето от винг чуПървоначално написано от dunce
ае паляк ае да го надъня на майкати в задния двор ясно ?Първоначално написано от dunce
и не да ми отговаряш от коя държава кое е а разликата бе педал смачкан ще псувам жалкари като вас както си искам едвали в залата има такива помяри ...... изгонване та изгонване майкати ще изгоня нещасник ти си за психиятър ако прочетеп ти кфо пишеш и онова хпи ще разбереш че той си говори сам задава въпрос на мен аз не му отговарям и той сам си отговаря на въпроса ... и 2 мата сте хипита а ти ми се звериш идея съм нямал еми съжелявам че не стоя 24/7 да ровя из интернет за разликите като вас понеже сега съм започнал да се интересувам от тфа бахти хипитата
![]()
![]()
И ДА КАЗВАМ ТИ ПАЛЯК ае ела да видиме кфо ще ми напрайш освен да ме хванеш за патката др неможеш![]()
![]()
Бахти олигофрена...Първоначално написано от spainn
Тренирал съм доста години и имам достатъчно наблюдения, казвам ти как стоят нещата. Ако не ти изнася - не ходи да се записваш. Ти си идиота който нищо не разбира и иска да знае всичко. И да - с това отношение и с тоя език няма да издържиш и 2 седмици в залата. Просто там на търпят лекета, които се мислят за някои, ама не са се доказали по никаъв начин.
Пробвай да отидеш и да се държиш така в залата и ще видиш какво ще се случи.
Повече не мисля да ти отговарям, то с радио не се спори..
spain, ставаш досаден вечеединственото което правиш е да псуваш хората, а на всичкото отгоре си мислиш, че разбираш от нещо.
Пък и защо намесваш хипитата при положение, че няма такива в днешно времеТе не са някакви с психични проблеми, а просто хора борещи се за мир хаха
като те интересува нещо толкова поне изслушвай хоратасега сигурно ще почнеш и на мен да се зъбиш хаххаах
Първоначално написано от ZipFail
абе паляк ти си голям олигофрен казах в залата надали има такива откачени хипита кто тебе които ще се наложи да псувам нищо не си тренирал ти си една торба с кокали който нищо незнае .........
ами ти на мене ми се зъбиш аз кфо да ги излушвам питам и започват с заяждането .......... а намесвам хипитата има има гиПървоначално написано от HHristov
и казвам на тоя откачено хипи ....... а разбирам повече неща от тебе питах да ми кажат разликата и почнаха да се заяждат как няма да ги псувам ще ги псувам както искам както реша и по всякъф възможен начин
не ме интересуват психичните им отклонения задох въпрос и чаках конкретен отговор а не спам ....
Нападките настрана... недостатъкът на айкидото и каратето е, че нямат пълната гама техники, които покриват всички ситуации - докато във винг-чун присъстват ударни техники, ключове, работа на земя, работа с оръжие. И голямо многообразие от тренировъчни методики.