.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от spainn
    мри бе паляк ти е** п****та майчина хейтърска побъркано хипи такова
    Ходи го кажи това в залата и ще се сбогуваш с нея за постоянно

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    мри бе паляк ти е** п****та майчина хейтърска побъркано хипи такова
    Ходи го кажи това в залата и ще се сбогуваш с нея за постоянно
    забавен си аз го казвам тук а не в залата

Демонстрации може да си гледал някакви, но това не говори нищо. Може да се е разглеждала някаква конкретна ситуация. А макар и да се доближава до грубия уличен бой, винг-чун е нещо много повече, уникална по рода си система. Ще спра до тук обаче, защото съм чел малко повече, отколкото съм тренирал, а не обичам да говоря така.

http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ
    това изглежда интересно естествено е само демонстрация какво ще стане в реална ситуация е трудно да се каже

някой можели да обясни разликата между айкидо и карате и между винг чун и карате

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ
    това изглежда интересно естествено е само демонстрация какво ще стане в реална ситуация е трудно да се каже
    Мдам, доста е нагласено...никога не съм приемал айкидото за нещо наистина приложимо на улицата..

Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Каратето е спорт който не ти трябва да тренираш ако искаш да набиеш някой
    ами за кфо е обясни малко което питах по горе

някой можели да обясни разликата между айкидо и карате и между винг чун и карате
    Гугъл ?

накратко:
    айкидо - хвърляния и захвати, почти никакви атаки
    карате - стабилни, изключително силни и точни удари
    винг чун - бързи, шокиращи контраатаки

Ако си решил да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой, по-добре не се пробвай...едва ли ще издържиш много време преди да те изгонят от залата

Плюс това(като изклучим бокса/кик бокса)ти трябват години работа,за да владееш качествено тези техники.

Гугъл ?

накратко:
    айкидо - хвърляния и захвати, почти никакви атаки
    карате - стабилни, изключително силни и точни удари
    винг чун - бързи, шокиращи контраатаки
    .!.

Ако си решил да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой, по-добре не се пробвай...едва ли ще издържиш много време преди да те изгонят от залата
    бахти идиота не спря с тфа гонене едвали има такива лайнари като тебе които ще се наложи да ги псувам

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Плюс това(като изклучим бокса/кик бокса)ти трябват години работа,за да владееш качествено тези техники.
    знам бе ама бокса и кик бокса те изгърбват нали знаеш за мма вече май не е

Повече от фен
    Китай - кунг фу(винг чун - един от стиловете на кунг футо)
    Япония - карате
    МОМЧЕ

бахти идиота не спря с тфа гонене едвали има такива лайнари като тебе които ще се наложи да ги псувам
    Сам ще си резбереш. Късмет с боя на хора

Повече от фен
    ZipFail е прав, карай я малко по-спокойно, ако искаш като се запишеш да постигнеш нещо, а да не говорим, че не знаеш кое бойно изкуство какво представлява..
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от dunce
    ZipFail е прав, карай я малко по-спокойно, ако искаш като се запишеш да постигнеш нещо, а да не говорим, че не знаеш кое бойно изкуство какво представлява..
    ае паляк точно защото нз питам бахти помярите ..... и съм спокоен кфо да напрая ,че онова хипи нз кфо да прай по цял ден и само се заяжда

ей ти си хипи ама си и шизофреник сам си отговаряш на въпросите а ? 1 во ме питаш ако мислиш да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой не го тренирай аз не ти отговорих след тфа ми казваш късмет с боя на хора момче отиди на психиятър

Китай - кунг фу(винг чун - един от стиловете на кунг футо)
    Япония - карате
    аз питах разликата не да ми обясняваш китай - кунг фу по кое се различава каратето от айкидото и каратето от винг чу

ае паляк точно защото нз питам бахти помярите ..... и съм спокоен кфо да напрая ,че онова хипи нз кфо да прай по цял ден и само се заяжда
    Ае паляк, майкати в п****та ще е**, ако ми кажеш още един път паляк, отговарям ти нормално, ти ми се звериш, питаш нещо, което и в детската градина го знаят, каква била разликата м/у карате и винг чун е все едно да питаш каква е разликата между българския национален отбор и клуб левски, ей тва ти е въпросът, идиот. И тоя за психиятър си ти, само си прочети коментарите, в които нареждаш кат гламав. И ти гарантирам, че ако отидеш в залата, точно за 1 час ще те изгонят, щото никой не понася недисциплинирани и отворени смешници като тебе. Ясно?
    ае паляк ае да го надъня на майкати в задния двор ясно ? и не да ми отговаряш от коя държава кое е а разликата бе педал смачкан ще псувам жалкари като вас както си искам едвали в залата има такива помяри ...... изгонване та изгонване майкати ще изгоня нещасник ти си за психиятър ако прочетеп ти кфо пишеш и онова хпи ще разбереш че той си говори сам задава въпрос на мен аз не му отговарям и той сам си отговаря на въпроса ... и 2 мата сте хипита а ти ми се звериш идея съм нямал еми съжелявам че не стоя 24/7 да ровя из интернет за разликите като вас понеже сега съм започнал да се интересувам от тфа бахти хипитата

И ДА КАЗВАМ ТИ ПАЛЯК ае ела да видиме кфо ще ми напрайш освен да ме хванеш за патката др неможеш

ей ти си хипи ама си и шизофреник сам си отговаряш на въпросите а ? 1 во ме питаш ако мислиш да тренираш бойно изкуство само за да набиеш някой не го тренирай аз не ти отговорих след тфа ми казваш късмет с боя на хора момче отиди на психиятър
    Бахти олигофрена...
    Тренирал съм доста години и имам достатъчно наблюдения, казвам ти как стоят нещата. Ако не ти изнася - не ходи да се записваш. Ти си идиота който нищо не разбира и иска да знае всичко. И да - с това отношение и с тоя език няма да издържиш и 2 седмици в залата. Просто там на търпят лекета, които се мислят за някои, ама не са се доказали по никаъв начин.
    Пробвай да отидеш и да се държиш така в залата и ще видиш какво ще се случи.

Повече не мисля да ти отговарям, то с радио не се спори..

spain, ставаш досаден вече единственото което правиш е да псуваш хората, а на всичкото отгоре си мислиш, че разбираш от нещо.
    Пък и защо намесваш хипитата при положение, че няма такива в днешно време Те не са някакви с психични проблеми, а просто хора борещи се за мир хаха
    като те интересува нещо толкова поне изслушвай хората сега сигурно ще почнеш и на мен да се зъбиш хаххаах

Бахти олигофрена...
    Тренирал съм доста години и имам достатъчно наблюдения, казвам ти как стоят нещата. Ако не ти изнася - не ходи да се записваш. Ти си идиота който нищо не разбира и иска да знае всичко. И да - с това отношение и с тоя език няма да издържиш и 2 седмици в залата. Просто там на търпят лекета, които се мислят за някои, ама не са се доказали по никаъв начин.
    Пробвай да отидеш и да се държиш така в залата и ще видиш какво ще се случи.

Повече не мисля да ти отговарям, то с радио не се спори..

абе паляк ти си голям олигофрен казах в залата надали има такива откачени хипита кто тебе които ще се наложи да псувам нищо не си тренирал ти си една торба с кокали който нищо незнае .........

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    spain, ставаш досаден вече единственото което правиш е да псуваш хората, а на всичкото отгоре си мислиш, че разбираш от нещо.
    Пък и защо намесваш хипитата при положение, че няма такива в днешно време Те не са някакви с психични проблеми, а просто хора борещи се за мир хаха
    като те интересува нещо толкова поне изслушвай хората сега сигурно ще почнеш и на мен да се зъбиш хаххаах
    ами ти на мене ми се зъбиш аз кфо да ги излушвам питам и започват с заяждането .......... а намесвам хипитата има има ги и казвам на тоя откачено хипи ....... а разбирам повече неща от тебе питах да ми кажат разликата и почнаха да се заяждат как няма да ги псувам ще ги псувам както искам както реша и по всякъф възможен начин не ме интересуват психичните им отклонения задох въпрос и чаках конкретен отговор а не спам ....

Нападките настрана... недостатъкът на айкидото и каратето е, че нямат пълната гама техники, които покриват всички ситуации - докато във винг-чун присъстват ударни техники, ключове, работа на земя, работа с оръжие. И голямо многообразие от тренировъчни методики.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си